eddie-2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Έχω έναν εξωτερικό που στον πύργο με xp ανοίγει αλλά στο laptop με w7 δεν ανοίγει και μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Ε:/. Δεν επιτρέπετε η πρόσβαση. Μπορώ να κάνω κάτι, η παίζει τίποτα με κανένα ιό. Ευχαριστό!!!!!!!
eddie-2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει παιδιά το έλυσα το πρόβλημα!!!
rafail1994 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εντάξει παιδιά το έλυσα το πρόβλημα!!! Ωραία καλό είναι να λέμε πως το λύσαμε για αν τυχόν έχει κάποιος φίλος το ίδιο πρόβλημα να το λύση
eddie-2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία καλό είναι να λέμε πως το λύσαμε για αν τυχόν έχει κάποιος φίλος το ίδιο πρόβλημα να το λύση Έχεις δίκιο! Τη λύση τη βρήκα σε άλλο forum από ένα παιδί που είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε μόνος του αφού παιδευτικέ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα. Βεβαία δεν έδωσε λεπτομέρειες, έτσι παιδευτικά λίγο, για αυτό θα σας τα πω ποιο αναλυτικά. Δεξή κλικ πάνω στον σκληρό – ιδιότητες – ασφάλεια – στους χρήστες πατάς επεξεργασία – προσθήκη – γράφεις Everyone (αυτός μετά έβαλε και autheticated users αλλά σε ‘μένα δεν το δεχόταν) – μετά για τον κάθε χρήστη επέλεξα πλήρη έλεγχο. Ο δίσκος μετά άνοιξε κανονικά!!!!!!!!!! Δεν είχα ορίσει δικαιώματα ούτε χρήστες ούτε ασφάλεια ούτε κωδικούς όλα μόνα τους έγιναν.
eddie-2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα έχω άλλο πρόβλημα, ενώ ο δίσκος άνοιξε και τα αρχεία φαίνονται κανονικά, ορισμένοι φάκελοι δεν ανοίγουν και μου βγάζουν το έξις μήνυμα: Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτόν το φάκελο. Προσπαθώ αλλά δεν καταφέρνω τίποτα. Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.