deadp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα δεν είναι να στο κρατήσουν αλλά σε τι τιμή θα το βρεις, μήπως αλλάξει η προσφορά. Το Χ6 αξίζει anytime, φίλος με Wildfire δεν έχει καθόλου σήμα (Vodafone) ενώ εγώ μιλώ κανονικά με οποιοδήποτε ΝΟΚΙΑ που έχω. Fan δεν είμαι, τηλέφωνο θέλω. Για τα υπόλοιπα, το tablet και το Ipod να είναι καλά. Πλέον δεν το έχω, περνώ σε symbian^3, αλλά για τα λεφτά αυτά είναι πρόκληση...
stedes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ,να εχετε υποψη σας οτι πρεπει να το κοιταξετε το θεμα της γλωσσας διοτι σε περιπτωση που μετα προσπαθησετε να το αναβαθμισετε η ελληνικη γλωσσα χανεται και η νοκια ζηταει 13 ευρω για να το επαναφερει ,οπως και σε καθε αναβαθμιση θα χανεται γιατι απλα ειναι κατευθειαν εισαγωγη απο τριτη χωρα
Narayan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάποιος φίλος το έχει πάρει, παρακαλώ μπορεί να μας πει αν έχει επιλογή γλώσσας τηλεφώνου τα Γαλλικά;
xouzel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ....γιατι απλα ειναι κατευθειαν εισαγωγη απο τριτη χωρα... Εισαι διευθυντικο στελεχος του MediaMarkt ωστε να μπορεις να το γνωριζεις αυτο, ή.........
deadp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Για να δούμε τι αναφέρει κι ένας αγοραστής από Media markt... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3447412#post3447412 Σε πολλά καταστήματα πάντως, έχει εξαντληθεί...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάποιος φίλος το έχει πάρει, παρακαλώ μπορεί να μας πει αν έχει επιλογή γλώσσας τηλεφώνου τα Γαλλικά; Δεν ξερω τι firm φορανε τα συγκεκριμενα που πουλαει το media markt, αλλα σε φιλου, το ιδιο κινητο (Χ6), οχι δεν εχει. Εχει ελληνικα/αγγλικα/γερμανικα και 2-3 γλωσες παρεμφερεις με σλοβενικα.
user12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Φαληρο,Αργυρουπολη και Ρεντη δεν υπαρχει, δεν το προλαβα
fonzi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Φαληρο,Αργυρουπολη και Ρεντη δεν υπαρχει, δεν το προλαβα ουτε Περιστέρι. Μήπως μείνανε στο Μαρούσι;
deadp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Έχω εγώ ένα (από λάθος εκτίμηση συναδέλφου). Ελπίζω να κρατηθώ και να μην το ξεσφραγίσω αν σε ενδιαφέρει...
tolis1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 με ενδιαφερει αμεσα.πηγα σε 3 μαγαζια αλλα κανενας δεν το ειχε.ετρεχα ολο το πρωι.σου εστειλα πμ.
Narayan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι firm φορανε τα συγκεκριμενα που πουλαει το media markt, αλλα σε φιλου, το ιδιο κινητο (Χ6), οχι δεν εχει. Εχει ελληνικα/αγγλικα/γερμανικα και 2-3 γλωσες παρεμφερεις με σλοβενικα. Ευχαριστώ, γι'αυτό ρώτησα επειδή το Ε66 μου που είναι αντιπροσωπίας αυτές τις γλώσσες έχει ακριβώς. Πάντως σε κάθε περίπτωση από ό,τι γράφουν τα παιδιά πρέπει να εξαντλήθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.