Προς το περιεχόμενο

Nokia X6 8gb 179 euro

gustavo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έχει και πολλά κομμάτια απ' ότι είδα στο Μαρούσι χθες το βράδυ. Παρεπιπτόντως παίζει και το nokia n97 mini στα 249 ευρώ, κι αυτό σε πολλά κομμάτια.

Δημοσ.

Είναι άραγε ελληνικό της αντιπροσωπείας ή παραεισαγωγής;

Εχουν μόνο μαύρο στο Μαρούσι. Μήπως στα άλλα καταστήματα έχουν και άλλο χρώμα;

Είμαι σε αναζήτηση κινητού και έψαχνα για κάτι μεταξύ wildfire, legand, 5800, vivaz, touch 2. Μια χαρά μου φαίνεται θα βολευτώ με 179 ευρώ... Αν και το wildfire λόγω πρεσβυωπίας θα με βόλευε!

Δημοσ.

Και στο κατάστημα Περιστερίου έχει μπόλικα, με κόλασε κι εμένα αλλα ίσως πάω σε Android σε κανα 2μηνο οπότε λεω να μην το πάρω, άσε που τα 8gb κάποια στιγμή θα μου φανουν λίγα...

Δημοσ.

Και στο κατάστημα Περιστερίου έχει μπόλικα, με κόλασε κι εμένα αλλα ίσως πάω σε Android σε κανα 2μηνο οπότε λεω να μην το πάρω, άσε που τα 8gb κάποια στιγμή θα μου φανουν λίγα...

και εκεί μόνο μαύρα είχε?

Δημοσ.

Είναι άραγε ελληνικό της αντιπροσωπείας ή παραεισαγωγής;

Και παραεισαγωγής να είναι τι να λέει? Η εγγύηση του παίζει μια χαρά. Μόνο μην προοριζόταν για καμιά...Ουγκάντα και είναι εντελώς κατιμάς, που δεν το νομίζω. Πάντως αν έχεις κάποιο γνωστό σε κανά Nokia care λέγοντας του το imei (το γράφει εξωτερικά στη συσκευασία) μπορεί να σου πεί αν είναι Ελληνικό ή παραεισαγωγής και απο που!

Δημοσ.

Το κινητό το είδα από κοντά στο κατάστημα του Ρέντη.

Δε λέω, πολύ δελεαστική τιμή για touch κινητό, αλλά αν βλέπαμε για τι lag μιλάμε θα το ξεχνάγατε την επόμενη στιγμή.

Υπερβολικά αργή απόκριση σε σημείο εκνευριστικό.

Αν ενδιαφέρεστε για ένα mp3-player κινητό, επενδύστε σε αυτά τα λεφτά. Αλλά πέρα από multimedia χρήση, δεν είναι για κάτι παραπάνω.

Αν δεν βιαζεστε, καντε λίγο υπομονή να πέσουν οι τιμές στα HTC.

Δημοσ.

...αλλά αν βλέπαμε για τι lag μιλάμε θα το ξεχνάγατε την επόμενη στιγμή.

Υπερβολικά αργή απόκριση σε σημείο εκνευριστικό...

Eχω το τηλεφωνο απο το Πασχα και μαλιστα το ειχα πληρωσει στα διπλασια χρηματα. Εκτος κι αν εισαι αντιπροσωπος της HTC, σταματα το εδω. Η ανταποκριση ειναι ΑΜΕΣΗ και μαλιστα με το τελευταιο update, πεταει. Ισως βεβαια και να θες να λειτουργει με τη σκεψη. Για κατι τετοιο, ΟΧΙ δεν κανει. Θα χρειαστει να περιμενουμε μερικα χρονια......

Δημοσ.

Eχω το τηλεφωνο απο το Πασχα και μαλιστα το ειχα πληρωσει στα διπλασια χρηματα. Εκτος κι αν εισαι αντιπροσωπος της HTC, σταματα το εδω. Η ανταποκριση ειναι ΑΜΕΣΗ και μαλιστα με το τελευταιο update, πεταει. Ισως βεβαια και να θες να λειτουργει με τη σκεψη. Για κατι τετοιο, ΟΧΙ δεν κανει. Θα χρειαστει να περιμενουμε μερικα χρονια......

Ούτε αντιπρόσωπος της HTC είμαι, ούτε έχω τίποτα μαγικές ικανότητες. Εξέφρασα τη γνώμη μου, ύστερα από τα κάποια λεπτά περιεργασίας μου με το εν λόγω κινητό. Αν δε γουστάρεις, μη τη λαμβάνεις υπ'οψιν. Απλά τα πράματα.

Στην τελική το πως αντιλαμβάνεται κανείς το θέμα της απόκρισης, είναι καθαρά προσωπικό.

Δημοσ.

...Εξέφρασα τη γνώμη μου, ύστερα από τα κάποια λεπτά περιεργασίας μου με το εν λόγω κινητό. Αν δε γουστάρεις, μη τη λαμβάνεις υπ'οψιν. Απλά τα πράματα.

Στην τελική το πως αντιλαμβάνεται κανείς το θέμα της απόκρισης, είναι καθαρά προσωπικό.

Α)Λιγα λεπτα.... Δε χρειαζονται αλλα σχολια

Β)ΟΧΙ, φιλε, δεν ειναι υποκειμενικο το θεμα. Η ταχυτητα, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Εκτος κι αν η συσκευη ανταποκρινοταν μετα απο 1-2 δευτερολεπτα, πραγμα που σημαινει οτι ειχε προβλημα...

Δημοσ.

και γω εχω το συγκεκριμενο κινητο {με τα 16gb) απο τον προηγουμενο Απριλη και η αποκριση της οθονης ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Το κινητό το έχω εδώ και 6 μήνες και είναι εξαιρετικό. Η απόκριση είναι άψογη (capacitive). Στα λεφτά της προσφοράς είναι τρελή ευκαιρία.

Δημοσ.

Το δοκίμασα σήμερα και τουλάχιστον σε κάποια σημεία ήταν πιό γρήγορο από wildfire δίπλα που σύγκρινα. Συγκεκριμένα ότα γύριζα το κινητό να γράψω οριζόντια το νοκια γύριζε ακαριαία σε landscape και το άλλο έκανε 2-3".

Και η οθόνη καλή μου φάνηκε. Αν και μη τη νορμαλ γραμματοσειρά λόγω πρεσβυωπίας έβλεπα καλύτερα στο wildfire.

Το ερώτημα είναι πως μπορώ να το πάρω από επαρχία... Προφανώς δεν θα το κρατάνε μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω Αθήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...