burnin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εχω την bloggie mhs cm5 της sony. αυτη αποθηκευει σε μεομορυ στικ pro duo.σκεφτομουν ακομα και το pro duo hg to οποιο ειναι ακομα πιο γρηγορο κτλ η ερωτηση μου ειναι η εξης. ειδα στο ιμπει κατι ανταπτορες που βαζεις καρτουλα μ2 και αυτη σουλευει μεσω του ανταπτορα σαν προ ντουο. η απορια μου ειναι αν αξιζει κατι τετοιο. γλυτωνω λεφταμιας και οι μ2 ειναι πιο φθηνες, αλλα μηπως ειναι αργη η καρτα και χανω φρειμς και γεμιζει το μπαφερ κτλ? ποια η γνωμη σας? επισης μηπως να μην παρω καν pro duo και να παρω οπωσδηποτε pro duo hg αλλιως θα εχω θεμα με τα μρειμς? ξερει κανενας να με κατατοπισει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 επισης ειδα οτι η καμερα παιρνει και sdhc καρτεσ. οι οποιες ειναι πιο φθηνες. η ερωτηση μου ειναι η εξης. εινα ιτο ιδιο γρηγορες με τις αλλες? ξερει κανενας? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Απο οτι ξερω οι m2 ειναι λιγο πιο γρηγορες απο τις ProDuo και απο τις sd, αλλα δεν ξερω αν βγαινουν σε μεγαλες χωρητικοτητες (π.χ. 8GB).Εγω θα προτιμουσα την ProDuo αν θες αρκετα Giga, ας ειναι λιγο πιο αργη...εξαλλου δεν θα σε απασχολησει τοσο η ταχυτητα στη φωτογραφικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.