Προς το περιεχόμενο

διλημμα σε αγορα κινητου

makeng84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα επερνα πραγματικα το blade αλλα αυτο το sar ρε παιδια..., ξερω γω? η μηπως γινομαστε υπερβολικοι με την ακτινοβολια? αυτο με τους χαρτες φιλος δε το επιασα... στο βλαδε απαιτει 2γιγα για να εχει ολους τουσ χαρτες τησ ελλαδας?

Δημοσ.

θα επερνα πραγματικα το blade αλλα αυτο το sar ρε παιδια..., ξερω γω? η μηπως γινομαστε υπερβολικοι με την ακτινοβολια? αυτο με τους χαρτες φιλος δε το επιασα... στο βλαδε απαιτει 2γιγα για να εχει ολους τουσ χαρτες τησ ελλαδας?

αυτο για το sar ειναι στην κριση του καθενος...

παλια υπηρχαν κινητα και με μεγαλυτερο sar αλλα ολοι τα χρησιμοποιουσαμε, τωρα το τι θα παθουμε στο μελλον ενας θεος ξερει... :lol:

αυτο για τους χαρτες δεν μπορω να το καταλαβω και δεν εχει καποια λογικη...

τι εννοεις φιλε tetix και σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι?

Δημοσ.

Θέλει να κατεβάσει (ή να του έχεις βάλει από πριν) όλους τους χάρτες της εφαρμογής (όχι μόνο Ελλάδα), σύνολο 2giga. Μιλάμε ίδια εφαρμογή μπήκε και σε x8 και σε zte blade, για το i-go μιλάω (το έγραψα και πάνω ;) )

Δημοσ.

Για x10 mini μόνο το pro αξίζει που ανεβαίνει πολύ η τιμή. Το σκέτο x10 mini έχει πολύ μικρή οθόνη... Δεν θα το προτιμούσα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν παραπάνω, απλά να μεταφέρω τις εμπειρίες μου.

Ήμουν και εγώ κολλημένος με android, win mobile και τέτοια, ώσπου μου έκαναν δώρο ένα Nokia C6. Δεν είχα υψηλές προσδοκίες, αλλά τελικά με κέρδισε. Δεν έχει τις άπειρες εφαρμογές, αλλά είναι πολύ "νοικοκυρεμένο" κινητό. Κάνει τα πάντα, είναι ποιοτική κατασκευή, το λειτουργικό του είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του και μέχρι τώρα δεν με έχει πουλήσει. Μετά τα τελευταία updates του δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν έχω να ανησυχώ αν μπορεί να πάρει την επόμενη έκδοση λειτουργικού ή όχι και γενικά παίζει πολύ στρωτά.

Πιστεύω ότι για κάποιον που θέλει ένα κινητό για να κάνει 5-10 πραγματάκια απροβλημάτιστα, η Nokia είναι ακόμη καλή λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...