makeng84 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 θα ηθελα μια γνωμη γυρω απο τις παρακατω επιλογες κινητων, ποια νομιζετε οτι ειναι καλυτερη? Sony Ericsson X8 White LG GT-540 Black Samsung H1 Vodafone 360 Silver να ξερω τι να γραψω να μου φερει ο Αι Βασιλης...
basilis5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 -H1: για κανενα λογο (λογω λειτουργικου-πειραμα που απετυχε πιστευω). -LG GT-540 Black: resistive οθονη (χρειαζεσαι το στυλο να την δουλεψεις κανονικα) 4 μερες πριν το 2011; Για κανενα λογο. -χ8: Να μια καλη επιλογη, ομορφο με καλη οθονη και λειτουργικο asndroid. Απο αυτα τα 3 εγω θα επαιρνα το 3ο. Αν θες βεβαια μας λες και τι παραπανω θες απο ενα τηλ. περαν του να μιλας και να στελνεις μηνυματα, οπως επισης και μεχρι ποσα λεφτα δινεις-απο που και πως θα το παρεις, μηπως σου προτεινουμε τπτ καλυτερο, σε LG - SAMSUNG υπαρχουν μοντελα σαν το Χ8 με ιδιες δυνατοτητες-χαρακτηριστικα αν θες καποια απο αυτες τις μαρκες.
makeng84 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Θελω βασικα να μπαινω στο ιντερνετ και να το εχω και σα πληγο στο αμαξι... λεω να διαθεσω μεχρι 200 euro
arxaggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 σε καμία περίπτωση το Η1, είναι ένα νεκρό κινητό με μηδέν εφαρμογές και καμία αναβάθμιση! (πράγματι απέτυχε εντελώς) όσο για το lg, δεν βρίσκω το λόγο γιατί να πας εκεί, από τη στιγμή που στα ίδια λ7 υπάρχουν πολύ πιο ελκυστικές επιλογές. Αν είναι να πας σε τέτοια οθόνη και specs, καλύτερα πάρε το vodafone joy με 110€, να σου μείνουν και φράγκα. Όποτε σε αυτά που παραθέτεις, εννοείται το Χ8, που είναι έτσι κι αλλιώς καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
makeng84 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 μμμ τωρα βρηκα ακομα ενα το Nokia C5-03 Lime Green λετε να ειναι καλυτερο απο Χ8?
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 μμμ τωρα βρηκα ακομα ενα το Nokia C5-03 Lime Green λετε να ειναι καλυτερο απο Χ8? symbian κινητο με resistive οθονη; εγω θα επαιρνα χ8
endj3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να κοιταξεις και το galaxy 3 i5800 http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-3395.php πιστευω αρκετα καλυτερο απο το Χ8.
steven_04 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια καλησπερα. Ειμαι κι'εγω αναμεσα στο LG GT-540 και το SE X8. Μ'αρεσουν και τα 2. Απο χρηστες που τα εχουν δοκιμασει και εχουν αποψη θα ηθελα να μου δωσετε μια κατευθυνση. Θελω οπωσδηποτε wi-fi και καλη οθονη και βλεπω οτι και στην αναπαραγωγη multimedia αρχειων τα πανε αρκετα καλα. Δεν θελω με τιποτα Nokia και δεν μπορω να ξεφυγω πανω απο 200€. Super duper φωτογραφικες και gps δεν με συγκινουν. Ευχαριστω εκ των προτερων.
basilis5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το lg που το έχει φίλος μου είναι epic fail .
panakart Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αν θες ενα φθηνο κινητο και το zte blade πολυ καλη λυση...
steven_04 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 To blade δεν το κοιταζω γιατι δεν εμπιστευομαι την εταιρεια και πιστευω θα εχει ανυπαρκτο service. Μετα απο διαβασμα στο ιτερνετ σε διαφορα φορα εχω καταληξει στο εξης διλλυμα (ω ναι παλι σε διλλυμα ειμαι): LG optimus one P500 vs Samsung galaxy 3 i5800 ΤΑ θεωρουν καλυτερες συσκευες και ποιο ολοκληρωμενες. Με προβληματιζει το γεγονος οτι το Samsung δεν ειναι σιγουρο αν αναβαθμιζεται στην 2.3 εκδοση πραγα που το LG το κανει.
manost Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 LG optimus one P500 vs Samsung galaxy 3 i5800 ΤΑ θεωρουν καλυτερες συσκευες και ποιο ολοκληρωμενες. Με προβληματιζει το γεγονος οτι το Samsung δεν ειναι σιγουρο αν αναβαθμιζεται στην 2.3 εκδοση πραγα που το LG το κανει. Σίγουρα τα 667MHz του Galaxy 3 είναι ένα θεματάκι, αλλά θεωρητικά απ' όσα γράφονται και λέγονται από τους developers, όσες συσκευές έχουν ή μπορούν να πάρουν 2.2 μπορούν και ν' αναβαθμιστούν σε 2.3 στο μέλλον. Ακόμη όμως και αν είναι αλήθεια αυτό, θα αργήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να αναβαθμιστεί το εν λόγω κινητό, καθώς ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει η 2.3 έκδοση, μόλις πριν 2 εβδομάδες (αν δε κάνω μεγάλο λάθος) η Samsung έδωσε την 2.2 !! Δεν ξέρω αν θα μπορεί να γίνει κάτι γρηγορότερα από τους φίλους μας τους xda.
makeng84 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 τωρα διαβασα για το blade και φενεται πολυ καλο βεβαια με αγχωνει το οτι εχει υψηλο SAR , αναμεσα σε blade kai χ8 ποιο προτεινετε?
Tetix Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως όταν είχα το ίδιο πρόβλημα πήρα το x8. Και έχω μείνει ικανοποιημένος. Αν έπαιρνα το zte πάλι λογικά ικανοποιημένος θα έμενα αν δεν κατάφερνε να μου σπάσει τα νεύρα υποθέτω... Αυτό με τους χάρτες που λες θα σε παιδέψει λίγο στο zte blade γιατί ζητάει χώρο 2gb το igo (Για να έχει όλους τους χάρτες ), ενώ η ΙΔΙΑ εφαρμογή στο x8 δουλεύει άψογα με τα minimum δηλαδή ~150mb για ελληνικούς χάρτες. Τώρα, αν βρεις κάποια άλλη εφαρμογή ή πάρεις τεράστια μνήμη οκ. Το οποίο και πάλι δεν εξηγεί γιατί να μην δουλεύει η Χ εφαρμογή. Και κάτι αποσυνδέσεις από το wifi υπάρχουν όταν πάει σε αδράνεια το κινητό, το οποίο λένε ότι είναι και καλά για εξοικονόμηση ενέργειας (!) και ότι αλλάζει από τις ρυθμίσεις... Πάντως όπως λέω και στο ποστ εδώ το zte blade καιει ΠΟΛΥ μπαταρία: http://www.insomnia.gr/topic/392557-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%ce%ad%cf%87%cf%81%ce%b9-200euro/page__view__findpost__p__3755150 Αλλά γενικά διάφορα bugs έχω ακούσει από ρολόι μέχρι notifications για μνμ μέχρι χαμηλό ήχο (στο blade πάντα)... Γι'αυτό τώρα θα ξαναέπαιρνα το x8. Τι πρόβλημα είχε μέχρι τώρα; Χμμ... Δεν θυμάμαι κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.