orotoi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Hello hello, Υπάρχει ενα ασύρματο router που πάνω σε αυτό συνδέονται κάποιοι υπολογιστές (windows, mac και linux) Θέλω να βλέπω το bandwidth που 'τρώει' το καθένα και να βάζω κάποιο όριο για το καθένα. Για το monitoring περα απο wireshark παίζει κάτι άλλο? Για το limit? thanx
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 μονο μεσα απο το router μπορει να γινει αυτο και παλι πολυ λιγα μπορουν να κανουν κατι τετοιο νομιζω
orotoi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 thanx m8 θα το κοιτάξω αργότερα.. αν και δε νομίζω να έχει (ενα netfaster είναι).
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 και εγω αυτο εχω εχει πολλες εξειδικευμενες ρυθμισεις αλλα ειναι advanced για μενα περιμενεις η στελνεις pm στον poulino
orotoi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει κάτι απ οτι είδα. Βρήκα στο νετ κάποια προγράμματα που παίζουν με QoS, θα τα ζητήσω απο το θείο να δώ τι κάνουν.. Προς το παρόν βέβαια μου αρκεί το monitoring.. To limit πιο πολύ το ήθελα για να υπάρχει σα γνώση.. Άλλες λύσεις που βρήκα είναι με proxy κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.