yiannis72 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αν θυμάστε καμμιά ταινία που να σας άρεσε και δεν ξεπερνούσε σε διάρκεια τα 90 λεπτά,κάντε ένα κόπο και γράψτε την εδώ.Θα ταξιδέψω με καράβι και η μπατάρια του λάπτοπ μου δεν τη παλεύει για παραπάνω. Για να προλάβω ερωτήσεις του στυλ "γιατί ρε μάστορα δε κάθεσαι στο σαλόνι να πριζάρεις το μηχάνημα και να δεις όποια ταινία σου κάνει κέφι;",να πω ότι δεν αντέχω με τίποτα τη βαβούρα και την πολυκοσμία του σαλονιού.Παντα επιλέγω τις πιο ήσυχες γωνιές του καραβιού,στρώνω τον υπνόσακκο,διαβάζω λίγο και όταν κουραστώ βλέπω καμμιά ταινία και την πέφτω για ύπνο.Επειδή λοιπόν την έχω πατήσει μερικές φορές και μένω από μπαταρία 10-15 λεπτά πριν τελειώσει η τανία(μια φορά μάλιστα παίζει να έμεινα 30 δεύτερα πριν το τέλος)είπα αυτή τη φορά να το ψάξω λίγο. Χρειάζομαι 2 ταινίες.Μια για την αναχώρηση και μια για την επιστροφή.
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Σου προτείνω κάποια απ αυτές. Αν κάποια υπερβαίνει τα 90', μπορείς να θεωρήσεις πως είναι mini-series και να τη δεις σε 2 μέρη
yiannis72 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Σου προτείνω κάποια απ αυτές. Αν κάποια υπερβαίνει τα 90', μπορείς να θεωρήσεις πως είναι mini-series και να τη δεις σε 2 μέρη Η θετική ψήφος δικιά μου και μαζί με τις τανίες θα αγοράσω και ένα έξτρα σωσίβιο...just in case
twiner Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ^^ lol μερικές που θυμάμαι: 1. Harvie Krumpet 21 λεπτά 2. Lola rennt 81 λεπτά 3. αν προλάβεις να δεις λίγο απ'το Before Sunrise και να δεις το υπόλοιπο στο πλοίο και στο γυρισμό το Before Sunset.
marantonis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Harvie Krumpet δαγκωτο, θα ειναι ισως η πιο σοφη χρηση 23 λεπτων που εχεις κανει. Για δευτερο πρωτεινω το Genesis του Nacho Cerda, πολυ ομορφο σουρεαλιστικο-ποιητικο-τρομακτικο μισαωρο φιλμακι.
yiannis72 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν,έχουμε και λέμε.Harvie krumpet και Genesis "αγοράστηκαν" ήδη,Lola rennt και Phone Booth, τα έχω δει(ήταν πάντως πολύ καλές προτάσεις για την περίσταση).Το Before sunrise απορρίπτεται λόγω διάρκειας ενώ για το before sunset είμαι ακόμα υπο σκέψη γιατί το στόρυ του δε μου κίνησε και πολύ το ενδιαφέρον.Αν πάντως δεν υπάρξει άλλη πρόταση θα το ψωνίσω και αυτό. Αν θυμηθείτε κάποιο άλλο μέχρι και σήμερα αργά το βράδυ,γιατί αύριο σαλπάρω και δε θα χω καιρό να βγω στα μαγαζιά
twiner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 τα before sunrise, sunset πάνε πακέτο, και ομολογουμένως είναι ιδιαίτερες και ρομαντικές. Στην ίδια κατηγορία και το Once (85 λεπτά). αν έχεις όρεξη για αστυνομικό θρίλερ δες το Following του Nolan.(69 λεπτά) πολλά κινούμενα είναι < 90' όπως το Nightmare Before Christmas (76 λεπτά) του Burton ή το Grave of Fireflies του Takahata.(89 λεπτά) Το τελευταίο μη το δεις στο πλοίο γιατί μπορεί να φουντάρεις.
yiannis72 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δρομολογήθηκε η αγορά για τα Following και Nightmare Before Christmas. Νομίζω ότι έχω καλυφθεί και με το παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το Grave of fireflies και τις τανίες που πρότεινε ο antonl,θα προτιμήσω να τις δω από την ασφάλεια της ξηράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.