CROM271 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καποιες γενικες αποριες αρχικα... Με τους ιους κινητων τι παιζει? Μπορουν να προσβαλουν οποιοδηποτε κινητο η μονο κινητα τελευταιας τεχνολογιας τυπου iphone? Και ποιες ειναι οι επιπτωσεις που εχουν? Παιζει και κανενα σκηνικο για χρεωσεις? Στην περιπτωση μου τωρα συγκεκριμενα. Εχω το sony ericsson zylo. Οχι τιποτα σπουδαιο δηλαδη απο αποψη τεχνολογιας. Θελω να παρω απο τον ''θειο'' κατι παιχνιδακια μιας και ολα ειναι κλειδωμενα στο κινητο μου. Υπαρχει περιπτωση να εχω κανενα μπερδεμα με ιους και χρεωσεις εξαιτιας αυτων? Και κατι αλλο. Εναν ιο που προσβαλλει κινητα τον αναγνωριζουν ως ιο τα antivirus που χρησιμοποιουμε στους υπολογιστες η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πάνω σε αυτό θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν υπάρχει και κάποιο antivirus για κινητά και βασικά επειδή είμαι λίγο άσχετος υπάρχουν ιοί στα κινητά ή όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καποιες γενικες αποριες αρχικα... Με τους ιους κινητων τι παιζει? Μπορουν να προσβαλουν οποιοδηποτε κινητο η μονο κινητα τελευταιας τεχνολογιας τυπου iphone? Ιος για το iphone δεν υπαρχει.Malware λογω κακης χρησης του,ναι. Και ποιες ειναι οι επιπτωσεις που εχουν? Παιζει και κανενα σκηνικο για χρεωσεις? Συνηθως εαν ο δημιουργος τους αποσκοπει στο κερδος, γινονται κλησεις σε premium νουμερα, δηλαδη σε εξωτικες περιοχες με υψηλο κοστος ανα κληση, τα οποια νουμερα εχει εκ των πρωτερων δεσμευσει ο δημιουργος του ιου ή εχει ερθει σε συμφωνια με τους κατοχους τους. Εαν ο δημιουργος τους απλα εχει καταστροφικες ορεξεις, σβησιμο data που περιεχονται στο τηλεφωνο. . Εχω το sony ericsson zylo. Οχι τιποτα σπουδαιο δηλαδη απο αποψη τεχνολογιας. Θελω να παρω απο τον ''θειο'' κατι παιχνιδακια μιας και ολα ειναι κλειδωμενα στο κινητο μου. Υπαρχει περιπτωση να εχω κανενα μπερδεμα με ιους και χρεωσεις εξαιτιας αυτων? Ναι.Τα παιχνιδακια απο τον θειο ειναι ενας καλος τροπος για να προσβληθεις. Και κατι αλλο. Εναν ιο που προσβαλλει κινητα τον αναγνωριζουν ως ιο τα antivirus που χρησιμοποιουμε στους υπολογιστες η οχι? Ιοι που εχουν ως στοχο τα windows προφανως δεν εχουν εφαρμογη στο symbian κλπ κλπ.Καποιοι που τρεχουν στα xp ισως να τρεχουν σε windows mobile, αρα μπορει και καποιοι να εντοπιζονται και στις δυο περιπτωσεις. Ολα τα παραπανω προφανως δεν ειναι ο κανονας και δεν αποσκοπω να σε τρομοκρατησω.Αλλα ειναι εφικτα και εχουν γινει.Φυσικα παιζει ρολο το λειτουργικο του κινητου,το malware που εχει εγκασταθει, οι δικλειδες ασφαλειας που εφαρμοζει ο network provider που χρησιμοποιεις (πχ vodafone) Πάνω σε αυτό θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω αν υπάρχει και κάποιο antivirus για κινητά και βασικά επειδή είμαι λίγο άσχετος υπάρχουν ιοί στα κινητά ή όχι Υπαρχουν.Θα σε γελασω για την χρησιμοτητα τους, καθως δεν χρησιμοποιησα ποτε.Θυμαιμαι πως ειχα ενα της F-secure στο P900 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.