μιχάλης_π Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 γεια σε ολους, εχω ενα laptop sony vaio με υποδοχη για καλοδιο hdmi και θελω να το συνδεω σε μια plasma 42αρα philips που εχει και αυτη hdmi μπορω?
ApSiMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί να μην μπορείς? Μια χαρά συνδέονται...
xristoforos89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 συνδεσε και στις 2 πλευρες τα καλωδιο(λαπτοπ και τηλεοραση). πηγαινε στην τηλεοραση στην επιλογη HDMI και εισαι κομπλε!
iwannhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Έχω κάνει το ίδιο διαλέγω την θύρα HDMI απο την τηλεόραση αλλά λέει οτι δεν υπάρχει σήμα!ενώ ο υπολογιστής βρίσκει κανονικά την τηλεόραση!!!καμιά βοήθεια;;;
panos2000gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Έχω κάνει το ίδιο διαλέγω την θύρα HDMI απο την τηλεόραση αλλά λέει οτι δεν υπάρχει σήμα!ενώ ο υπολογιστής βρίσκει κανονικά την τηλεόραση!!!καμιά βοήθεια;;; Πάτα και το αντίστοιχο συνδυασμό κουμπιών (Fn+F?) στο λαπτοπ σου για να πραγματοποιηθεί η σύνδεση.
iwannhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά σήμα στην τηλεόραση δεν στέλνει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.