Προς το περιεχόμενο

Αγγελία και πώληση σε .. Νιγηρία

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γειά σας είμαι καινούρια, γράφτηκα μόνο και μόνο για να συνεισφέρω σε αυτό το θέμα παρόλο που βλέπω οτι είναι παλιό, αλλά μου έτυχε αυτό το κλασσικό κι εμένα τώρα οπότε ακόμα γίνεται..Αυτή τη βδομάδα. Λόγω επαγγέλματος (ηχοληψία) είπα να πουλήσω κάποια πράγματα παλιά και ένα έτυχε και έβαλα στο aggeliopolis. Μου έρχεται το θεικό δακρύβρεχτο μαιλ του Νιγηριανού Lewis Hamilton ή david Haye και έλεγε για το γιό στη Νιγηρία και πως το θέλει το midi που πούλαγα και μπλα μπλα μπλα. Από λάθος είχα ανεβάσει την αγγελία 2 φορές και ήρθε το ίδιο καρμπόν μαιλ απο τα δύο διαφορετικά ονόματα. Οπότε κάτι βρώμαγε απο την αρχή. Μετά μου ζήταγε να το στείλω τελοσπάντων και να του πω τα έξοδα αποστολής και μπλα μπλα μπλα. Μετά απο μια βδομάδα πήγα μαζί με μια γνωστή που ήθελε να στείλει όντως κάτι στα ΕΛΤΑ και πήραμε την απόδειξη και με ένα επιτυχημένο ή αποτυχημένο photoshop αλλάξαμε στοιχεία και στείλαμε σκαναρισμένο οτι και καλά έφυγε και να στείλει τα λεφτά σε ένα φανταστικό IBAN. Ταυτόχρονα έρχονταν και μαιλ απο μια και καλά τράπεζα που έλεγε πως ο κύριος τάδε τα είχε όντως καταθέσει τα λεφτάκαι πως θέλουν την σκαναρισμένη απόδειξη για να μεταφέρουν τα λεφτά. Τα αγγλικά ήταν εντελώς άθλια και ίδια με του υποτιθέμενου αγοραστή οπότε πιο απάτη δε γινόταν. Εγώ του λεγα φυσικά τις μέρες που πέρασαν πως είναι στο δρόμο το x board έρχεται...αχνοφαίνεται.. Ώσπου σκάει το τέλειο παραμύθι οτι η τράπεζα δεν μπορεί να τα μεταφέρει γιατί είναι λίγα τα λεφτά και μεταφέρει μόνο απο 500 και πάνω. Και στέλνει αυτός και μου λέει πως θα συμπληρώσει να πάνε 500 γιατί θα βάλει τα δίδακτρα του γιού του αλλά να του βάλω εγώ στο λογαριασμό του γιού του 500 ευρώ (!) και μετά θα τα βάλουν αυτοί στο λογαριασμό μου και μετά να πάρω τα 300 να τα στείλω στον γιο και κάτι άρες μάρες κουκουνάρες και απο την άλλη ο ..αγοραστής να μου υπόσχεται πως κάνει οτι μπορεί και πιέζει την τράπεζα παράλληλα. Αφού του ξανάστειλα πως ..γιοκ, δεν παίζει και να πάει να βρει τράπεζα να μου τα στείλει μου στέλνει το εξής ξεκαρδιστικό που θα σας μεταφέρω αποσπάσματα...

"I will like you to know that from the Beginning of these dealings i

have given all my trust and believe to you because am sure you will

never let me down,so i also using these Period to Promise you that

dealing with me will bring you success and you will never lack.

I will like you to stop thinking if i will cheat on you from now on,i

will like you to be thinking that you are rich.

Seeking Opinion from your Friends will not help things and also i will

like you to know that they will only deceive you not to have dealings

with me and at the end you will be a mocking stuff to them.

I will like you to try all your best to continue these dealings with

me ,don't hear from you friends because they can't help you no matter

how close you are to them."

και τα λοιπά! Και μετά επειδή τον βαρέθηκα του απάνταω το εξής σήμερα "Yes of course i will definitely make the transfer. Not only 500. Me and my friends will all deposit more than 500 as a present to your dearest son. Also shortly the package will be there as today it will fly from the airport (Athens). It will arrive in Nigeria really soon with a big label on it that says "Never mess with the Greeks.."

Cheers"

Αυτός φαντάζομαι θα περιμένει ακόμα το midi αν έχαψε την απόδειξη. Τα μαιλ της τράπεζας έρχονταν απο την εξής διεύθυνση

FNBT®" [email protected]

Thanks For Choosing FIRST NATIONAL BANK & TRUST As Your Online Money Transfer.

Management.

MR. Anne Welffring.

[email protected]

First National Bank & Trust 1985 - 2011 .All rights reserved

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.....

Μπραβο ρε συ ,καλα εξηγηθηκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παραγγείλει ένα ποντίκι απ το αμαζον κ δεν είχε έρθει την ημερομηνία που είπαν, τους έστειλα μέιλ ότι δεν ήρθε κ τα λοιπά, γίνεται τώρα που με ειδοποίησαν απ τα ελτα να παω να το πάρω να τους πω κ καλά ότι δεν ήρθε κ να ζητήσω refund? τόσο βλάκες είναι? Δεν Θα το ψάξουν πρώτα? Βέβαια το εχω κάνει στο ιμπει που όντως δεν ήρθε το αντικειμένο κ τα λεφτά μπήκαν αμέσως στο λογαριασμό μου. Γιατί αν κατάλαβα καλά κάτι τέτοιο ειπώθηκε πιο πριν. Πάντως αν είχα απάντηση σε αγγελία μου σε αγγλικά, πόσο μάλλον από νιγηριανό δεν Θα ασχολιόμουν καν.

να παω να το πάρω να τους πω κ καλά ότι δεν ήρθε κ να ζητήσω refund? τόσο βλάκες είναι? Δεν Θα το ψάξουν πρώτα?

Λοιπόν, επειδή με κάτι τέτοιες πατέντες η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει αστερίσκο στο play.com με σημείωση πως από αντικείμενο χ αξίας και πάνω δεν στέλνουν, αν το κάνεις θα είσαι σίγουρα απατεώνας και κατά πάσα πιθανότητα ό,τι πρέπει για σαπούνι. Οπότε θα πρότεινα να το πληρώσεις εφόσον έφτασε.

Λοιπόν, επειδή με κάτι τέτοιες πατέντες η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει αστερίσκο στο play.com με σημείωση πως από αντικείμενο χ αξίας και πάνω δεν στέλνουν, αν το κάνεις θα είσαι σίγουρα απατεώνας και κατά πάσα πιθανότητα ό,τι πρέπει για σαπούνι. Οπότε θα πρότεινα να το πληρώσεις εφόσον έφτασε.

ποιος αγοράζει τίποτα από το play.com? σιγά τις προσφορες ... εγώ μονο για refunds το χρησιμοποιώ ^_^

πρεπει να παρουμε εκδικηση για οσα μας εχουν κανει οι αγγλοι τοσα χρονια.

πρεπει να παρουμε εκδικηση για οσα μας εχουν κανει οι αγγλοι τοσα χρονια.

Εdit:Μαλακίες,έχει δίκιο ο πάνχοντρος,μαζί τα φάγατε.Αφορά άλλους.

Είχα καμια σαρανταριά μέρες που περίμενα νάρθει ένα καβλιτζέκι από Hong-Kong και είπα στο paypal ότι δεν ήρθε.Μου γύρισε τα λεφτά αμέσως ο τυπάκος και μετά από μια βδομάδα ήρθε και το πράμα μου.Τούστειλα μύνημα με τη συγνώμη μου,του εξήγησα και το άγχος που έχουμε όταν αντιμετωπίζουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών από κάτι τυπάκια σαν τη πάρτη σου και -φυσικά- τούστειλα τα φταλέ του πάλι.

Μου πήρε μια εικονική πίπα και χωρίσαμε ευτυχισμένοι...

ειχα και γω παρομοιες εμπειριες στο ebay με τυπους απο νηγηρια οταν εβαζα κινητα για πωληση και ευτηχως απο την αρχη ειμουν ψαγμενος στο τι συνεβαινε και τοuς εστελνα κατι ωραια εμαιλ εκει που δεν παει .δεν θελω να γινομαι προκατελειμενος αλλα οταν περνετε εμαιλ που ζητανε να στειλετε το item σε εκεινη την χωρα η διαγραφετε το μυνημα αμεσως η απαντατε δεν στελνω νηγιρια λυπαμαι.και ας το εκλαβει ο απατεωνας οπως θελει.

Πολλες φορες πηγαν να μου τη φερουν ετσι στο ebay στο τελος ομωσ την πατησα απο ενα αγγλακι μιας και εμενα αγγλια που εβαλε τα χρηματα στο πειπαλ αλλα μετα απο κατι μερες και ενω τα ειχα τραβηξει μου ενημερωσε το πειπαλ πως η πλρωμη ηταν φεικ και επρεπενα να πληρωσω τα λεφτα που πηρα απο αυτον σε αυτους εστω και αν αυτος ηταν ο απατεωνας.

Φυσικα δεν τους πληρωσα δεκαρα και εκανα καινουριο πειπαλ χανοντας ομως ολο το 100 positive feedback from ebay που ειχα ολα αυτα τα χρονια.Ακομα και στο πειπαλ γινονται χοντρες απατες και καλο ειναι να μη το χρης σε τοσο μεγαλες αγορες .πρωσωπικη αποψη παντα

οι νιγηριανοι σου πηρανε την δυνατοτητα να γραφεις κανονικα?

ναι ασε οι νηγιριανοι ολα μας τα πηραν.ακομα και τις γυναικες θα μας φανε στο τελος .ασε κλαφτα για αυτο λεω οχι στην ΝΙΓHΡΙΑ :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...