Προς το περιεχόμενο

Αγγελία και πώληση σε .. Νιγηρία

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω :)

Ίσως να ζητούσε απ την τράπεζά σου τα λεφτά κι εκείνη με τη σειρά της απο σενα.Δυστυχώς ακόμη κι αν εμείς ξέρουμε οτι είναι απατεωνιά η τράπεζα δεν το ξέρει.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να συνεχίσω ή γίνομαι ενοχλητικός;

Και πες ότι δέχομαι την επίπληξη της δικιάς μου τράπεζας και την εξουσιοδοτώ (κατα κάποιο τρόπο,σιγά μη πάει κι ο Δ/ντης να καλέσει courrier να πάρει το δέμα,λέμε τώρα) να μεσολαβήσει στην αποστολή του δέματος εκ μέρους μου (είπαμε προηγουμένως ότι το δέμα το κάναμε αβαβα...).

Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο δις (εννιά μηδενικά) να μπουν χρήματα στον (οποιονδήποτε) λογαριασμό.

Εκτός κι αν ο καταθέτης είναι το alter-ego του Γούντυ Άλλεν (Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία)...

Δημοσ.

εννοειτε πως με paypal μπορεις να αγορασεις κατι και να το στειλεις σε αλλη διευθυνση.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με αυτο ωστε να ζητησει claim.

ενα αλλο γνωστο κολπο με paypal-ebay ειναι οι αρπαχτες του στυλ μαιμου ή χαλασμενα οτι προλβανουν σε λιγες μερες και μετα σηκωνουν τα λεφτα(δεν θα ναι paypal verified users)οποτε και claim να κανουν δεν θα βρουν τιποτα

-----------

το θεμα με νιγηρια ειναι και καλα οσοι noobs στειλουν τα πραγματα χωρις να εχουν δει λεφτα στον λογαριασμο τους.(υπαρχουν τετοια ατομα?)

Δημοσ.

Καλά άτομα τα οποία μπορεί να την πατήσουν υπάρχουν όχι λίγα. πολοί είναι άσχετοι με το ιντερνετ και ψαρώνουν. αν δεν κατοικείται και ολόκληρο το κεφάλι... αστα να πάνε...

Δημοσ.

Η αποστολή χρημάτων γίνεται συνήθως με paypal.Η διέυθυνση paypal του τύπου δεν είναι στην Νιγηρία φυσικά.

Οπότε στέλνεις εσύ το αντικείμενο,σε πληρώνει κανονικά αυτός αλλά κάνει μετά claim οτι στην paypal διεύθυνση του(USA,UK...) δεν πήγε τίποτα κι έτσι το paypal σου παίρνει τα λεφτά και του τα επιστρέφει.

Χάνεις και τα λεφτά και αυτό που πήγες να πουλήσεις.

Μπα δε το πάνε έτσι, γιατί μου έτυχε.

Στην ουσία σου στέλνουν ένα phish mail στα χρώματα του paypal το οποίο λέει ότι ναι μεν έχει γίνει κατάθεση αλλά είναι "δεσμευμένα" από το paypal και καλά μέχρι να τους στείλεις το tracking number της αποστολής.

Δημοσ.

Μπα δε το πάνε έτσι, γιατί μου έτυχε.

Στην ουσία σου στέλνουν ένα phish mail στα χρώματα του paypal το οποίο λέει ότι ναι μεν έχει γίνει κατάθεση αλλά είναι "δεσμευμένα" από το paypal και καλά μέχρι να τους στείλεις το tracking number της αποστολής.

Βλακειες τοτε, πρέπει να είσαι χαζος για να την πατησεις

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Kαι σε φιλο μου ετυχε αυτο πριν λιγες ημερες σε αγγελια κινητου και μαλιστα ηρθαν 2 απαντησεις απο διαφορετικα ατομα , ο ενας ηθελε το κινητο για τον γιο στη Νιγηρια και η αλλη για τον φιλο της στη Νιγηρια. Δεν ξεραμε οτι ειναι απατη, μεχρι που οταν ειδα 2 διαφορετικα ατομα να θελουν να το στειλουν στη Νιγηρια(ελεος δηλαδη) και εκει την ψυλλιαστηκα και το επιβεβαιωσα με λιγο ψαξιμο.

Παντως με αυτα που σου ζηταει να του στειλεις για να σου βαλει τα λεφτα παλι την ψυλλιαζεσε ευκολα αφου ζηταει ονοματεπωνυμο, αριθμο, ΙΒΑΝ και ενα σωρο αλλα "απορρητα" που δεν χρειαζονται καν για μια απλη καταθεση.

Δημοσ.

Την αγγελια στο Aggeliopolis την εβαλες?

Ειχα βαλει εγω εκει ενα ipad που πουλαγα και εμφανιστηκε ο Νιγηριανος , που το ηθελε για τον ξαδερφο του στην Νιγηρια. Το ιδιο και αυτος με ρωταγε σε σπαστα αγγλικα την κατασταση και την τιμη του αντικειμενου (οχι ipad).

Δεν μου εκανε παζαρια και δεν τον ενοιαζαν τα εξοδα αποστολης. Ηθελε μονο τον λογαριασμο τραπεζης μου και δεν δεχοταν paypal. Το σκεφτομουνα αλλα τελικα το πουλησα σε μια φιλη μου και του εστειλα οτι πουληθηκε. Τοτε με ρωτησε αν πουλαω κατι αλλο (οτιδηποτε). Εκει σιγουρευτικα οτι ειναι καποιο ειδος απατης. Απλα δεν μπορω να φανταστω πως. Ρωτησα και εναν τραπεζικο , με IBAN και ονοματ/νο δεν μπορουν να σου κανουν κατι.

Δημοσ.

Το endgame ποιο ακριβώς είναι και ποια η διαδικασία ως εκεί;

Γιατί προφανώς δε θέλουν να σου φάνε αυτό που πουλάς, ακόμα κι αν δεν είναι μπουζούκι αλλά iPad.

Εδώ δεν το λένε καν με το όνομά του. Οπότε πως μπορεί να τους είναι χρήσιμο να ξέρουν το ΙΒΑΝ σου πχ;

Δημοσ.

Λοιπον μου εστειλε μηνυμα....

Tα χρηματα μπήκαν στο λογαριασμο μου. Να είναι καλά το photoshop...

Λεει οτι πρεπει να του στειλω τον κωδικό αποστολής του μπουζουκιού των ΕΛΤΑ και μετα απο 24-72 ώρες θα ελευθερωθούν τα χρήματα και θα τα δω στον λογαριασμό μου. Θελει δηλαδή και μια δυο μερες να σιγουρευτεί οτι θα εχει φυγει απο Ελλαδα...

Α... και να το δηλώσω σαν δωρο για να μην πληρώσει η κορουλα του στο τελωνείο...

Ρε παιδια υπαρχει τροπος να του στειλω κατι τζαμπα με ΕΛΤΑ; με δική του χρεωση; Ψηνομαι τρελά... Και εννοείται κοστος μπουζουκιού 1800. Ετσι δεν ήθελε;

Δημοσ.

του έστειλα μαιλ και του είπα πως σε 2-3 μέρες θα του στείλω το προιόν (τούβλο).

Αν το στείλω με δική του χρέωση και δεν το παραλάβει πληρώνω εγώ κάτι σε ΕΛΤΑ? Υπάρχει δική του χρέωση σε αποστολή?

Δημοσ.

αρα σου στελνουν ψευτικο αποδεικτικο , στελνεις το αντικειμενο και το βουτανε.

Παιζει να μην ξερουν καν τι τους στελνεις , γι αυτο στα εμαιλ αναφερονται ως "αντικειμενο".

Δημοσ.

του έστειλα μαιλ και του είπα πως σε 2-3 μέρες θα του στείλω το προιόν (τούβλο).

Αν το στείλω με δική του χρέωση και δεν το παραλάβει πληρώνω εγώ κάτι σε ΕΛΤΑ? Υπάρχει δική του χρέωση σε αποστολή?

Στείλτο ασφαλισμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...