Προς το περιεχόμενο

Αγγελία και πώληση σε .. Νιγηρία

georgalasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Ανοιγω το θεμα γιατί εχει αρκετή πλάκα και επειδη κάποιοι την εχουν πατήσει…

Πουλάω ένα μπουζούκι που έχω και το εχω βάει σε αγγελία…

Παρενθεση (αν ενδιαφερεται κανενας… δεν την εχω βαλει εδώ)του δίνω στοιχεία

Μου απαντάει ενας σε ψιλοχάλια αγγλικά ότι ενδιαφερεται και ποσο κοστίζει μαζί με την επισκευή το αντικείμενο. (ουτε καν οργανο, αν όχι μπουζουκι)

Του απαντάω ότι το οργανο είναι μια χαρα, δε θελει καμια επισκευή και κοστίζει 1200 Ε. Τον ρωταω από πια χωρα είναι γιατί το καταλαβα κατευθείαν

Μου λεει ότι είναι Καναδός, αλλα θελει να κανει ένα δωρο στην κορη του που είναι στην Νιγηρία… Θα μου δωσει 1800 Ε (600 παραπανω) για να του το στειλω…. Μου ζητάει λογαριασμό τραπέζης για να μου βαλει τα χρήματα και μου λεει να του στειλω το item…

Του απανταω ευχαριστω πολύ . βαλτε μου τα 1200 Ε στο λογαριασμό (δε θελω τα παραπάνω) και θα σας κανω δώρο και την αποστολή…

Η απαντησή του …

Αυριο πρωι θα μου στειλει την αποδειξη κατάθεσης από τη δική του τράπεζα. Και φυσικά περιμένει την αποστολή …

Φυσικά το προβλημα είναι πως θα είναι πλαστη….

Θα του πω ότι περιμενω να δω την καταθεση στην δική μου τραπεζα και μετα θα του το στειλω…

Για νεωτερα θα σας ενημερωσω…

Βεβαιως τη συνεχεια την ξερω… Τα χρηματα θα αργήσουν και η κορουλα του δε θα εχει το οργανο την πρωτοχρονιά για να ρίξει καμια ζειμπεκιά…

Προσοχή ...

Σκεφτομαι να τον δουλεψω λιγάκι. Για πειτε καμια ιδέα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ma προφανως και δε θα την πατησω...

Απλα ενημερωνω για να μην την πατησει κανεις αλλος

Αν και εχω πολυ ελευθερο χρόνο για να παιξω μαζί του...

μην ανησυχείς... δεν είμαι κορόιδο...

Πιο ευκολο είναι να τον κλεψω εγω παρά αυτός...

Ακου μπουζούκι η καναδέζα χαζογκόμενα που εχει παει σε ανθρωπιστική αποστολή στη Νιγηρία.....

Να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω:

Πες ότι συμφωνείτε να σου καταθέσει τα χρήματα και τα καταθέτει.Εσύ τα αποσύρεις απ' το λογαριασμό σου και του στέλνεις (στην καλύτερη περίπτωση) τα είδη που παρήγγειλε.

Γίνεται;

αν δω χρηματα στο λογαριασμό μου... του το στελνω...

Αλλα πιστευεις οτι θα δω;

Μια χαρα γινεται...

Αυτη η Καναδέζα πολύ αντράκι μας βγηκε...

Μηχανή - μπουζούκι... αντε καμια ξυριστική μηχανή για το μουστακι μονο της λείπει...

Να ήταν paypal,το καταλαβαίνω.

Αλλά για πόσο χαζούς τους έχουν τους υπόλοιπους;Καμια φορά το νάναι κάποιος μπιτ-για-μπιτ ηλίθιος (είτε να στέλνει τέτοια e-mails είτε να αποδέχεται τις Νιγκεριανές σκαμαριές) είναι τελικά προτέρημα...

Η αποστολή χρημάτων γίνεται συνήθως με paypal.Η διέυθυνση paypal του τύπου δεν είναι στην Νιγηρία φυσικά.

Οπότε στέλνεις εσύ το αντικείμενο,σε πληρώνει κανονικά αυτός αλλά κάνει μετά claim οτι στην paypal διεύθυνση του(USA,UK...) δεν πήγε τίποτα κι έτσι το paypal σου παίρνει τα λεφτά και του τα επιστρέφει.

Χάνεις και τα λεφτά και αυτό που πήγες να πουλήσεις.

Φίλος απο άλλο φόρουμ μου ειπε να του στειλω ενα τουβλο 1200Ε

Θα το εκτελωνίσει, θα πληρωσει δηλαδή και μετά θα του ερθει η εκπληξη...

Γινεται αυτο; Ψηνομαι τρελά!!!

Η αποστολή χρημάτων γίνεται συνήθως με paypal.Η διέυθυνση paypal του τύπου δεν είναι στην Νιγηρία φυσικά.

Οπότε στέλνεις εσύ το αντικείμενο,σε πληρώνει κανονικά αυτός αλλά κάνει μετά claim οτι στην paypal διεύθυνση του(USA,UK...) δεν πήγε τίποτα κι έτσι το paypal σου παίρνει τα λεφτά και του τα επιστρέφει.

Χάνεις και τα λεφτά και αυτό που πήγες να πουλήσεις.

Το διαχώρισα αυτό προηγουμένως.

Όμως

Πες ότι στα βάζει στο paypal,τα δαγκώνεις και εφ' όσον έχεις συνδεδεμένο το λογαριασμό σου με κάποια χρεωστική κάρτα,την αδειάζεις κι αυτή.

Μετά;

Το διαχώρισα αυτό προηγουμένως.

Όμως

Πες ότι στα βάζει στο paypal,τα δαγκώνεις και εφ' όσον έχεις συνδεδεμένο το λογαριασμό σου με κάποια χρεωστική κάρτα,την αδειάζεις κι αυτή.

Μετά;

Μετά δε ξέρω το paypal μέχρι που μπορεί να φτάσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...