paulchro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα θελω να αγορασω ενα wii αλλα εχω καποιες αποριες. α)Ποια η διαφορα μεταξυ soft και hardmode? β)Θα μπορω να μπαινω online και να χρησιμοποιω το shop της nintendo με softmode wii? γ)Θα μπορω να περασω εστω emulators? δ)Υπαρχει official HD για wii?
Jaiel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 α) Σοφτμοντ είναι όταν κάνεις το μοντ από το software, χωρίς να βάλεις τσιπάκι στο μηχάνημα, πράγμα που έτσι κι αλλιώς δε γίνεται στις νέες εκδόσεις του wii... β) Προσωπικά δεν μπορώ γιατί μου ζητάει firmware update και κάπου κολλάει η δουλειά εκεί γιατί αν το κάνω θα χάσει το σοφτμοντ και θα πρέπει μετά να το ξαναπεράσω από την αρχή. γ)Φυσικά. δ)Δε γνωρίζω
paulchro Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 α) Σοφτμοντ είναι όταν κάνεις το μοντ από το software, χωρίς να βάλεις τσιπάκι στο μηχάνημα, πράγμα που έτσι κι αλλιώς δε γίνεται στις νέες εκδόσεις του wii... β) Προσωπικά δεν μπορώ γιατί μου ζητάει firmware update και κάπου κολλάει η δουλειά εκεί γιατί αν το κάνω θα χάσει το σοφτμοντ και θα πρέπει μετά να το ξαναπεράσω από την αρχή. γ)Φυσικά. δ)Δε γνωρίζω Ευχαριστω για την απαντηση. Μια διευκρινηση μονο. Δεν υπαρχουν ban waves οπως στο χβοχ?
nkarafo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση. Μια διευκρινηση μονο. Δεν υπαρχουν ban waves οπως στο χβοχ? 4 χρόνια τώρα και πάμε στο 5ο από τότε που βγήκε το wii και δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Μόνο σε κάποια ελάχιστα παιχνίδια μπορείς να φας ban όταν το ανακαλύψουν αλλά πιστεύω αυτά να είναι το πάρα πολύ 10. Έχω την εντύπωση ότι είναι 3-4 μόνο. Έτσι κι αλλιώς το Wii δεν έχει κάποιο internet όπως xbox live ή ps network που να κατεβάζεις demos, videos, κλπ. Είναι πολύ απλό, απλά αγοράζεις vc παιχνίδια και wiiware.
paulchro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο hardmode + softmode? Το φοβαμαι λιγο μπας κ εχει προβληματα..
ptsiou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αξιζει να αγορασω μεταχειρισμενο hardmode + softmode? Το φοβαμαι λιγο μπας κ εχει προβληματα.. καλυτερα μονο softmode. δεν εχει καθολου προβληματα αν εχει γινει σωστη εγκατασταση και συνεχως βγαινουν καινουργια προγραμματα και fix για προβληματικα παιχνιδια. το εχω 2 χρονια και δεν εχει υπαρξει παιχνιδι που να μην μπορω να το παιξω. τελος πολυ ευκολα μπορεις να το επαναφερεις και να το κανεις σαν καινουργιο
sot78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 softmode γίνεται σε όλες τις εκδόσεις πλέον, ακόμα και στην 4.3Ε.Απλα δεν παίζει GC games παρα μόνο με hardmode π.χ fusion με sd card 16gb Δουλεύει τελεια emulator,VC,WiiWare ktl Pal & ntsc (fusion με sd card μονο για 3-4 παιχνιδια που δεν παίζουν με softmode & φυσικα GC games) internet,nintendo shop κτλ όλα ΟΚ. Wii free play......
ptsiou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 στο 4.3 νομιζω δεν μπορεις να παιζεις αντιγραμμενα cd. εχει βγει ενα προγραμματακι που περνας οταν περνας το homebrew για να τα παιζει απο την κανονικη εφαρμογη που παιζει τα γνησια αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να πω σιγουρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.