Προς το περιεχόμενο

opera 11 και Internet Download Manager σύνδεση (association)

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να κάνω σύνδεση του IDM και της τελευταίας έκδοσης (11.0) του Opera αλλά δεν τα καταφέρνω.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι όταν έχω μία λίστα από rapidshare files (π.χ. με .rar αρχεία), να τα μαρκάρω και να μπαίνουν κατευθείαν προς download στη λίστα του IDM. Ό,τι γίνεται και στον firefox.

Έχω μπει στο site του IDM και έχω κοιτάξει το σχετικό πρόβλημα αλλά δεν είναι αυτή η λύση.

Κάτι λέει εκεί για ένα plug-in, συγκεκριμένα το "IDMan Click Catcher Plug-in". Ίσως, αν γινόταν η εγκατάστασή του να ήταν η λύση.

Μέσα απ' τα settings του Opera δε βρίσκω να γίνεται εγκατάσταση plug-ins σε κάποιο σημείο.

Προσπαθώ να φτιάξω και ένα file association π.χ. για τα .rar αρχεία αλλά και κει πρέπει να δηλώσεις το plug-in.

Εννοείται πως στα settings του IDM έχω τσεκαρισμένο το association με τον Opera.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε αντιμετώπισα κ γω το πρόβλημα. Πήγαινε στις Επιλογές κ τσέκαρε το αυτόματη λήψη URL από το πρόχειρο. Έτσι θα επιλέγεις τα link, θα κάνεις αντιγραφή κ θα τα πάιρνει ο IDM. Θα πρέπει να έχεις τον IDM ανοικτό κ τα link να είναι γραμμένα ολόκληρα, όχι κομμένα με 3 τελείες.

Κάποιες φορές όταν είναι ένα μόνο του δεν πιάνει (με διαφορετική κατάληξη από .rar). Εκεί σκαλώνω κ γω, αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει.

Δημοσ.

Αυτό το έχω ρυθμίσει ήδη και λειτουργεί σωστά μέσω π.χ. rapidshare. Αλλού είναι το πρόβλημα.

Δίνω για παράδειγμα το WinRAR, που είναι και μικρό αρχείο, προς download.

Πηγαίνετε εδω με τον Opera, και ακόμα και με ανοιχτό τον IDM, και κάνετε click στο "Download Now" από τη σελίδα του CNET.

Εμένα από εδώ θέλω να μού το κατεβάζει με IDM, αλλά κατεβαίνει μέσω Opera.

Αυτό θέλω να λύσω.

Ακόμα και με αυτό που προτείνεις (copy-paste link address) στον IDM δε δουλεύει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να σου πω. Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Το link που γράφεις εμένα μου το πιάνει ο IDM. Δεν βρίσκω κάτι προφανές που μπορείς να αλλάξεις, απλά αναφέρω 2-3 πράγματα μήπως κ σε βοηθήσω.

Χρησιμοποιώ Opera 11, IDM 6.03 κ από σχετικά add-on το Download Helper 2.0

Δημοσ.

Και γω έχω Opera 11.

IDM v5.15 και το Download Helper δεν ξέρω καν τί είναι και ότι υπήρχε.

Θα τα ξανατσεκάρω όλ' αυτά και βλέπουμε.

Ευχαριστώ, αλλά επειδή ίσως ξαναχρειαστώ κάτι, keep around!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...