lary7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το εισιτήριο που δεν θα πληρώσω εγώ καλείται να μην το πληρώσει και ο "αλλος συνεπιβατης ειτε ο συνταξιουχος είτε ο μισθωτος" Αν δεν το πληρωσει ο χρηστης τοτε καποιος πρεπει να το πληρωσει, και στην συγκεκριμενη το κρατος.Και επειδη οπως προσφατα με την κριση αποδειχθεικε πως τελικα το κρατος δεν γενναει ευρω, απο καπου αλλου θα τα κοψει το κρατος για να τα δωσει στον οασθ.Δηλαδη αμα η γιαγια σου διαμαρτυρηθει πως της εκοψαν το δωρο-συνταξη πες της "δεν πειραζει γιαγιακα, με αυτα που σου εκοψαν καλυπτονται τα 150Εκ Ε που χρειαζεται ο ΟΑΣΘ για να μεταφερει εμενα και τους φιλους μου τζαμπα".
Arcanaloth Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το να παίζουμε με τις λέξεις, ψάχνοντας να βρούμε παραθυράκια για το ποιος μπορεί να μας ελέγξει και μέχρι ποιο σκαλοπάτι του λεωφορείου είναι αστείο και άνευ νοήματος. Δεν κόβεις εισιτήριο = Παρανομείς. Μην πας να βγεις και από πάνω. Το θέμα είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει. Υπάρχουν άνεργοι, υπάρχουν φοιτητές με ελάχιστο εισόδημα, υπάρχουν άτομα που πρέπει να πάρουν 6 λεωφορεία τη μέρα για να πάνε και να γυρίσουν από την δουλειά τους. Πρέπει να υπάρχει ένα φτηνό μεταφορικό μέσο. Έστω ΕΝΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει οικονομικά προβλήματα ο ΟΑΣΘ και πως θα τα βγάλει πέρα. Το δικαίωμα στην μετακίνηση μου είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Ένα μικρό αντίτιμο να το πληρώσω προκειμένου να βοηθήσω και να γίνει και η δουλειά μου αλλά δεν γίνεται να με αντιμετωπίζει ο ΟΑΣΘ όπως με αντιμετωπίζει η κάθε πολυεθνική. Στόχος πρέπει να είναι να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του πολίτη και όχι να αυξήσει τα κέρδη του ο οργανισμός. Δεν ξέρω αν είναι ντροπή που το λέω, αλλά αυτή την στιγμή ως άνεργος, αδυνατώ να δίνω 2 ευρώ την μέρα για μια διαδρομή λίγων λεπτών. Ήδη με 0.60 το εισιτήριο είχα πρόβλημα, αλλά πλέον έχω σοβαρό πρόβλημα. Και είναι και κοροιδία. Η διαδρομή που κάνω εγώ, είναι 7-8 λεπτά με το λεωοφορείο, γύρω στα 35 με τα πόδια. Πολλοί θα πούνε περπάτα, πάρε ποδήλατο, ο,τιδήποτε. Δεν είναι λύση αυτό. Κάποιες μέρες απλά είσαι κουρασμένος. Απλά έχει πολύ κρύο. Απλά δεν έχεις διάθεση να περπατήσεις, ειδικά όταν σε 7 λεπτά είσαι σπίτι άνετα και ξεκούραστα. Δεν γίνεται να μας αναγκάσουν όλους να βγάλουμε μηνιαία κάρτα (γιατί εκεί το πάνε). Δηλαδή τι απαιτούμε πια από αυτό το μπουρδελοκράτος; Ούτε τα βασικά; Η πόλη μέσα στα σκουπίδια, βουνά ολόκληρα εδώ και 1 μήνα. Δουλειές μηδέν και αυτοί που δουλεύουν ήδη πεινάνε επίσης με τα 800 και 1000 ευρώ που παίρνουν. Τί ζητάμε πια; Να υπάρχει ένα βασικό μέσο μεταφοράς που να μην χρειάζεται σημαντικό ποσοστό του μηνιαίου μισθού του ώστε να το χρησιμοποιεί κάποιος;
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν το πληρωσει ο χρηστης τοτε καποιος πρεπει να το πληρωσει, και στην συγκεκριμενη το κρατος.Και επειδη οπως προσφατα με την κριση αποδειχθεικε πως τελικα το κρατος δεν γενναει ευρω, απο καπου αλλου θα τα κοψει το κρατος για να τα δωσει στον οασθ.Δηλαδη αμα η γιαγια σου διαμαρτυρηθει πως της εκοψαν το δωρο-συνταξη πες της "δεν πειραζει γιαγιακα, με αυτα που σου εκοψαν καλυπτονται τα 150Εκ Ε που χρειαζεται ο ΟΑΣΘ για να μεταφερει εμενα και τους φιλους μου τζαμπα". Δηλαδή ρε παιδιά παρά την τεράστια πελατεία ο οασθ δεν μπορεί να καλυψει τα έξοδά του? Αν είναι έτσι τότε ναι έχουν δίκιο αυτοί που είναι κατά της κίνησης. Αν όμως η αύξηση έχει να κάνει με κακοδιαχείρηση ή πλουτισμό των μετόχων τότε οχι.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν δεν το πληρωσει ο χρηστης τοτε καποιος πρεπει να το πληρωσει, και στην συγκεκριμενη το κρατος.Και επειδη οπως προσφατα με την κριση αποδειχθεικε πως τελικα το κρατος δεν γενναει ευρω, απο καπου αλλου θα τα κοψει το κρατος για να τα δωσει στον οασθ.Δηλαδη αμα η γιαγια σου διαμαρτυρηθει πως της εκοψαν το δωρο-συνταξη πες της "δεν πειραζει γιαγιακα, με αυτα που σου εκοψαν καλυπτονται τα 150Εκ Ε που χρειαζεται ο ΟΑΣΘ για να μεταφερει εμενα και τους φιλους μου τζαμπα". αν αυτος που δεν εχει λεφτα να πληρωσει εισιτηριο θελει να ειναι νομιμος,τοτε θα παει με τα ποδια. οποτε και παλι χαμενα λεφτα αν το εισιτηριο ηταν πιο φτηνο,θα υπηρχε ακομα μεγαλυτερο κινητρο για να το χρησιμοποιουν περισσοτεροι και να ειναι περισσοτεροι νομιμοι.αρα θα ειχαμε λιγοτερα αυτοκινητα,λιγοτερη κινηση και ταχυτερα λεωφορεια... θεωρητικα φυσικα,γιατι απο το πρακτικα απεχει ο ελληνας να αφησει το αμαξι του με τα δερματινα και το subwoofer η λυση της αυξησης του εισητιριου ειναι σιγουρα οτι χειροτερο.
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν νομίζεις ότι απλά παίζω με τις λέξεις είσαι γελασμένος. Απλά δεν τα βρίσκω στο δρομο, και δεν ανέχομαι να με κλέβουν παράνομα, με τον ισχυρισμό ότι είμαι εγώ παράνομος. Αν δεν χτυπήσω εισιτήριο μέσα, πολύ καλά θα μου κάνουν αν μου κόψουν πρόστιμο. Να με ελέγξουν έξω, όχι φίλε μου, ο δρόμος και το πεζοδρόμιο δεν ανήκοπυν στο οασθ.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 http://www.oasth.gr/news/news.php?id=255 Κλαίω, χαχαχαχα. Έχει ξεκινήσει υποχθόνιος πόλεμος.
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τουλάχιστον μάθαμε ποιό είναι το σχετικό άρθρο του ποινικού κώδικα. Κάτι είναι κι αυτό. Αναθεωρώ λοιπόν μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οταν το κοκκινο χαρτακι ειχε 50 λεπτα το προτιμουσα το αστικο. Οταν το κανανε 60 λεπτα καποιες φορες προτιμουσα το αμαξι, αλλες παλι το αστικο. Τωρα που εχει 80 λεπτα δεν υπαρχει κανενας λογος για εμενα να επιλεξω το αστικο. Για κανεναν λογο και για καμια μερα. Με χασανε απο "πελατη" κοινως. Ακριβως το ιδιο που συνεβη με τα διοδια των Μαλγαρων. Οταν ειχαν 4 ευρω (πανε-ελα) ελεγα "δε γαμιεται, νταξ". Τωρα που εχουν σχεδον 6 ευρω εεεε οχι, παω απο πισω απο τα χωρια και και μου μενουν και λεφτα αλλα και τρωω ή πινω και τιποτα μεσα απο αυτα. Αυξησα και την οικονομια τους δηλαδη και ταυτοχρονα εκαναν καλο και στην τσεπη μου. Ποσο ζωα μπορει να ειναι δηλαδη οτι ετσι ΔΕΝ θα μαζεψουν τα λεφτα που θελουν? Ηδη βλεπουμε τα αποτελεσματα. Κοσμος ανταλλαζει εισητηρια, η κινηση εχει αυξηθει σημαντικα για τα αυτοκινητα καθως πλεον συμφερει (και βλεπεις και στο αμαξι 2-3 ατομα μεσα), εχουν κοπει οι πολλες πολλες ασκοπες μετακινησεις του κοσμου. Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν επιτελους?
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Οταν το κοκκινο χαρτακι ειχε 50 λεπτα το προτιμουσα το αστικο. Οταν το κανανε 60 λεπτα καποιες φορες προτιμουσα το αμαξι, αλλες παλι το αστικο. Τωρα που εχει 80 λεπτα δεν υπαρχει κανενας λογος για εμενα να επιλεξω το αστικο. Για κανεναν λογο και για καμια μερα. Με χασανε απο "πελατη" κοινως. Ακριβως το ιδιο που συνεβη με τα διοδια των Μαλγαρων. Οταν ειχαν 4 ευρω (πανε-ελα) ελεγα "δε γαμιεται, νταξ". Τωρα που εχουν σχεδον 6 ευρω εεεε οχι, παω απο πισω απο τα χωρια και και μου μενουν και λεφτα αλλα και τρωω ή πινω και τιποτα μεσα απο αυτα. Αυξησα και την οικονομια τους δηλαδη και ταυτοχρονα εκαναν καλο και στην τσεπη μου. Ποσο ζωα μπορει να ειναι δηλαδη οτι ετσι ΔΕΝ θα μαζεψουν τα λεφτα που θελουν? Ηδη βλεπουμε τα αποτελεσματα. Κοσμος ανταλλαζει εισητηρια, η κινηση εχει αυξηθει σημαντικα για τα αυτοκινητα καθως πλεον συμφερει (και βλεπεις και στο αμαξι 2-3 ατομα μεσα), εχουν κοπει οι πολλες πολλες ασκοπες μετακινησεις του κοσμου. Ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν επιτελους? παραθέτω από το παραπάνω λινκ του ΟΑΣΘ: για τον εντοπισμό και τιμωρία όσων ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του Ο.Α.Σ.Θ όπως βλέπεις λοιπόν ο ΟΑΣΘ συμπεριφέρεται και επίσημα με βάση το συμφέρον του και όχι ως φορέας μέσων κοινής ωφέλειας. Και καλά κάνουν θα πει ό άλλος, κλέφτες θα γίνουν; Εγώ ήμουν πάντα νόμιμος και έχω τη διάθεση να παραμείνω νόμιμος, όπως αναφέρω παραπάνω, αλλά νόμιμη μετακίνηση δεν προϋποθέτει απαραίτητα χρήση αστικών. Προφανώς.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μα και εγω για το συμφερον του ΟΑΣΘ του προτεινω να ξαναπαει το εισητηριο στα 50 λεπτα
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ξαναρωτάω, ο λόγος αύξησης είναι πως δεν ήταν οικονομικά βιώσιμη η επιχείρηση? Έμπαινε μέσα δηλαδή? Αν ναι τότε η αύξηση δικαιολογείται για να συνεχίσει να υπάρχει ο οργανισμός. Ταυτόχρονα όμως αναρωτιέμαι πως γίνεται ένας μονοπωλιακός οργανισμός με πελάτες όλη την Θεσσαλονίκη και τόση κίνηση καθημερινά να μπαίνει μέσα. Αν από την άλλη αν η αύξηση γίνεται για να μην χάσουν κανα ευρώ οι μεγαλομέτοχοι επειδή ανέβηκαν τα έξοδα τότε να πάνε να πνιγούνε και δεν χτυπάμε εισιτήριο. Αυτός ο οργανισμός πρέπει να έχει προφίλ οργανισμού κοινής ωφελείας, κάθε ενέργεια αντίθετη σε αυτό σηκώνει αντίδραση.
leftermann Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τα ξαναέγραψα πριν λίγα ποστ: η επιδότηση που παίρνει ο οασθ από το κράτος, και η οποία κρατάει το εισιτήριο σε αυτά τα επίπεδα, μειώνεται κατά περίπου 20%. Περίπου κατά 30 μύρια ευρώ. Τα μερίσματα στους μετόχους έχουν μειωθεί εδώ και περίπου 1 χρόνο κατά 15%. Υπόψιν ότι δεν υπάρχουν μεγαλομέτοχοι του οασθ. Είναι όλοι μικρομέτοχοι, με ποσοστά της τάξης του 0,0005 ως 0,001%. Οι μέτοχοι με μερίδιο της τάξης του 0,005% είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Οι μισθοί των υπαλλήλων μειώνονται από Φεβρουάριο κατά 10% "για αρχή". Είναι καλοί μισθοί βέβαια, αλλά όχι και τίποτα τρομερό. 1000 - 1100 ευρώ χοντρικά, με έναν οδηγό που δουλεύει κυριακές, αργίες και νυχτερινά να χτυπάει περίπου τα 1500. Η επιδότηση του 2009 δεν έχει πληρωθεί. Οι τελευταίοι μισθοί πληρώθηκαν με δάνειο. Και κυρίως: είναι επιχείρηση που σαφέστατα θα κοιτάει το συμφέρον της.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τα ξαναέγραψα πριν λίγα ποστ: η επιδότηση που παίρνει ο οασθ από το κράτος, και η οποία κρατάει το εισιτήριο σε αυτά τα επίπεδα, μειώνεται κατά περίπου 20%. Περίπου κατά 30 μύρια ευρώ. Τα μερίσματα στους μετόχους έχουν μειωθεί εδώ και περίπου 1 χρόνο κατά 15%. Υπόψιν ότι δεν υπάρχουν μεγαλομέτοχοι του οασθ. Είναι όλοι μικρομέτοχοι, με ποσοστά της τάξης του 0,0005 ως 0,001%. Οι μέτοχοι με μερίδιο της τάξης του 0,005% είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Οι μισθοί των υπαλλήλων μειώνονται από Φεβρουάριο κατά 10% "για αρχή". Είναι καλοί μισθοί βέβαια, αλλά όχι και τίποτα τρομερό. 1000 - 1100 ευρώ χοντρικά, με έναν οδηγό που δουλεύει κυριακές, αργίες και νυχτερινά να χτυπάει περίπου τα 1500. Η επιδότηση του 2009 δεν έχει πληρωθεί. Οι τελευταίοι μισθοί πληρώθηκαν με δάνειο. Και κυρίως: είναι επιχείρηση που σαφέστατα θα κοιτάει το συμφέρον της. Έπρεπε να μην υπήρχαν μέτοχοι που να απορροφούν κέρδη έστω και μειωμένα ώστε να υπάρχουν περισσότερα περιθώρια διατήρησης χαμηλών τιμών εισιτηρίων. Το απασχολούμενο κεφάλαιο του Ο.Α.Σ.Θ. είναι κατανεμημένο σε 415 ακέραιες μετοχές, εκ των οποίων οι 346 είναι κατανεμημένες σε 1.900 περίπου μικρομετόχους αυτοκινητιστές, οι 26 ανήκουν στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., οι 22 ανήκουν στον Συνεταιρισμό των Εργαζομένων στον Ο.Α.Σ.Θ. και οι 21 ανήκουν στο νομικό πρόσωπο του Ο.Α.Σ.Θ. 346/1900=0,18 περιπου Τα οικονομικά του ΟΑΣΘ υπάρχουν κάπου? Δεν τα βρίσκω.
leftermann Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Έπρεπε να μην υπήρχαν μέτοχοι που να απορροφούν κέρδη έστω και μειωμένα ώστε να υπάρχουν περισσότερα περιθώρια διατήρησης χαμηλών τιμών εισιτηρίων. τι μου λες; Μήπως και τα καρφούρ να μην δίνουν λεφτά στον κύριο Καρφούρ, μπας και μειωθούν οι τιμές κι εκεί; 346/1900=0,18 περιπου Τα οικονομικά του ΟΑΣΘ υπάρχουν κάπου? Δεν τα βρίσκω. 00,18 στις 346. Αν κάνεις αναγωγή στις 100, βγαίνει 0,05%. Εγώ ξέχασα να πολλαπλασιάσω με το 100 στην αναγωγή μου και το έβγαλα 0,0005 Κι εμένα μικρο μου φαινόταν τα οικονομικά δεν ξέρω. Δημοσιεύονται κάθε χρόνο; Δεν ξέρω, θα ρωτήσω.
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 τι μου λες; Μήπως και τα καρφούρ να μην δίνουν λεφτά στον κύριο Καρφούρ, μπας και μειωθούν οι τιμές κι εκεί; 00,18 στις 346. Αν κάνεις αναγωγή στις 100, βγαίνει 0,05%. Εγώ ξέχασα να πολλαπλασιάσω με το 100 στην αναγωγή μου και το έβγαλα 0,0005 Κι εμένα μικρο μου φαινόταν τα οικονομικά δεν ξέρω. Δημοσιεύονται κάθε χρόνο; Δεν ξέρω, θα ρωτήσω. Ναι σωστά 100%/1900 = 0,052% στον καθένα κατά μέσο όρο. Και ένας με τέτοιο ποσοστό πόσο μέρισμα παίρνει σε έναν χρόνο? Για να δούμε και πόσα ειναι τα κέρδη. Βασικά απ ότι βλέπω δεν υπάρχει δημοσιευμένος ισολογισμός κάπου. Ούτε το μετοχολόγιο, οπότε μέχρι να δημοσιοποιηθούν έχουμε κάθε δικαίωμα διαμαρτυρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.