Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δεν πίνω νες ακαλαίσθητε βόρειε! Και στην τελική, δεν είπα ποτέ πως είμαι υπέρ της όποιας μείωσης επιδοτήσεων, ειδικά για εργαζόμενους σε ΜΜΜ. Αυτό που λέω είναι να χάσει το μιζομπουρδέλο (και αναφέρομαι κυρίως στον ΟΑΣΑ, δεν ξέρω τι παίζει με 'σας εκεί πάνω) αντί για τον οδηγό/επιβάτη. Φέρνω παράδειγμα το μετρό, που δεν είναι καν μπουρδέλο και που τα σπάει: ο σχετικά καινούριος σταθμός στο Χολαργό του μετρό, εξυπηρετεί ημερησίως 20.000 επιβάτες. Αν οι μισοί είναι φοιτητές, αυτό σημαίνει 15.000 ευρώ την ημέρα μόνο από αυτό τον ένα σταθμό. Τραίνα καινούρια δεν έχουν αγοραστεί (όχι πως θα έπρεπε) κι όμως το εισιτήριο αυξάνει κατά 40% από Φλεβάρη και ακούγονται προτάσεις για αραίωση δρομολογίων και άρση της μεταμεσονύκτιας λειτουργίας τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Σε φάση, παραπάνω έξοδα συντήρησης δεν παίζουν, οι παροχές παίζει να φάνε μαχαίρι αλλά η τιμή του εισιτηρίου αυξάνεται. Και εσύ μου λες να μην παίρνω ή δίνω το χτυπημένο εισιτήριο γιατί είναι σα να κλέβω νες καφέ από σούπερ μάρκετ; ΣΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΛΑΡΑΚΙ;
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 τι μου λες; Το ίδιο ισχύει και για τον νεςκαφέ; Μη μου πεις ότι τον κλέβεις από το σούπερ τώρα που ακρίβυνε. χωρις νες καφε πας στη δουλεια σου χωρις λεωφορειο πως πας?
leftermann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΤΡΩΣ. Είδες πού έχουν φτάσει οι πατάτες; Έγιναν και ποιοτικότερες; Τεσπά, εγώ δεν είμαι κατά της όποιας λαϊκής αντίδρασης. Και λαθρεπιβίβαση, και ξύλο, και σπάσιμο, και καδρόνι και μπουκάλι. Αν και, ως προς την λαθρεπιβίβαση, δεν είμαι σίγουρος ότι, αν αύριο το εισιτήριο πάει 30 λεπτά, θα σταματήσει να υπάρχει.
Garnele Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν πιεις πολλούς νεσκαφεδες πας και χωρίς λεωφορείο.
lary7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Lucifer, Αν εισαι τακτικος του ΟΑΣΘ βγαλε καρτα που ειναι και φθηνη και λυθηκε το προβλημα σου. Αν απλα ερχεσαι σαν επισκεπτης θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ και 1 και 2Ε για να ζησουμε εδω οι βορειοι. Αν παλι ερθεις με αμαξι θα σου το σπασουμε γιατι θα εχει αθηναικες πινακιδες. Αλλη επιλογη δεν υπαρχει....
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Aθηναικες πινακιδες.. Χαχαχαχα
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Η θεσσαλονίκη είναι αρκετά μικρή για να τη διασχίζει κι ένας αρχάριος με ποδήλατο. Βέβαια το κακό είναι ο κίνδυνος να σε μαζέψουν οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου, αλλά και ότι δεν υπάρχουν συχνά σημεία για να κάνεις σέρβις το ποδήλατο (Ναι θέλει κι αυτό συντήρηση κι αν δεν έχεις χώρο κι εργαλεία αυτό είναι αδύνατο)γιατί με την καθημερινή χρήση καταπονείται. Πχ στα περισσότερα μέρη της ελλάδας, εκτός από κάτι νησιά, δε βρήκα έναν φούστη να κάνει ακτινολόγηση με μηχάνημα.(Ίσιωμα ζάντας). Αν αρχίσει το ποδήλατο να χρησιμοποιείται πιο τακτικά, θα έχουμε άνθηση στις επιχειρήσεις με τα ποδήλατα. Και αυτό θα γίνει. Δεν είναι όλοι δικηγόροι να φοράνε κοστούμι όταν πάνε στη δουλειά, ούτε οσοι μετακινούνται μες την πόλη πάνε στη δουλειά. Αν έμενα πχ. Μπότσαρη όλη τη θεσσαλονίκη με ποδήλατο θα τη γύριζα. Το πιο δύσκολο μέρος της είναι οι ανηφόρες προς κάστρα και Σείχ Σου. Οι άλλες είναι για πλάκα.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στον ποδηλατοδρομο κατα μηκος του θερμαικου γινεται χαμος..Εκει που στενευει πολυ ο δρομος και απεναντι ειναι ολες οι καφετεριες. Μια φορα εφαγα και κραξιμο απο μια ποδηλατρια με τοσο κοσμο που ειχε γτ πατησα λιγο μεσα στην γραμμη του ποδηλατοδρομου Την παλιοκα@$#%#που$#%^!τσα. Που να της χαλασει το ποδηλατο και πεσει μεσα στον Θερμαικο.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στον ποδηλατοδρομο κατα μηκος του θερμαικου γινεται χαμος..Εκει που στενευει πολυ ο δρομος και απεναντι ειναι ολες οι καφετεριες. Μια φορα εφαγα και κραξιμο απο μια ποδηλατρια με τοσο κοσμο που ειχε γτ πατησα λιγο μεσα στην γραμμη του ποδηλατοδρομου Την παλιοκα@$#%#που$#%^!τσα. Που να της χαλασει το ποδηλατο και πεσει μεσα στον Θερμαικο. θα πρεπε να εχει μπροστα εκεινο το εμβολο που ειχαν τα παλια πολεμικα καραβια και θα σου λεγα εγω...
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 θα πρεπε να εχει μπροστα εκεινο το εμβολο που ειχαν τα παλια πολεμικα καραβια και θα σου λεγα εγω... Θα το μετανιωνε πικρα τοτε.
leftermann Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 θα πρεπε να εχει μπροστα εκεινο το εμβολο που ειχαν τα παλια πολεμικα καραβια και θα σου λεγα εγω... τι σου λέει αυτό; Link
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Lucifer, Αν εισαι τακτικος του ΟΑΣΘ βγαλε καρτα που ειναι και φθηνη και λυθηκε το προβλημα σου. Αν απλα ερχεσαι σαν επισκεπτης θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ και 1 και 2Ε για να ζησουμε εδω οι βορειοι. Αν παλι ερθεις με αμαξι θα σου το σπασουμε γιατι θα εχει αθηναικες πινακιδες. Αλλη επιλογη δεν υπαρχει.... Τακτικός δεν είμαι, γενικά συμπαθώ ΟΑΣΘ όμως γιατί έχει ανακοινώσεις στάσεων και δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία, κάτι που στερείται ο ΟΑΣΑ. Και με αμάξι έχω ανέβει, μια χαρά ευγενικοί ήταν όλοι, και απέναντι απ' την καμάρα βρήκα να παρκάρω με την πρώτη, παράπονο δεν έχω. Αλλά όταν θα δίνετε 2 ευρώ εισιτήριο μονής κατεύθυνσης στο ιδιοφυιές δίκτυο μετρό που φτιάχνετε, ξαναμιλάμε.
Garnele Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Στον ποδηλατοδρομο κατα μηκος του θερμαικου γινεται χαμος..Εκει που στενευει πολυ ο δρομος και απεναντι ειναι ολες οι καφετεριες. Μια φορα εφαγα και κραξιμο απο μια ποδηλατρια με τοσο κοσμο που ειχε γτ πατησα λιγο μεσα στην γραμμη του ποδηλατοδρομου Την παλιοκα@$#%#που$#%^!τσα. Που να της χαλασει το ποδηλατο και πεσει μεσα στον Θερμαικο. Τι σου είπε;
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Τι σου είπε; Δν θυμαμαι καλα γιατι δν εδωσα πολυ σημασια. Κατι του στυλ πατας μεσα στον ποδηλατοδρομο. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.