thanocaster Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Περα απο βενζινη και ασφαλεια τα αλλα δεν με απασχολουν και τοσο πολυ.. Δηλαδή λάστιχα δεν θα αλλάζεις, ούτε σέρβις θα κάνεις;
salliara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με το εισητήριο ακόμα και τώρα που δεν έχει αυξηθεί ακομα, το σκέφτομαι. Εαν ρισκάρεις χωρίς εισητήριο, τι πιθανότητες έχεις να πετύχεις ελεγκτή? Δεν ξέρω κατα ποσο κανουν ντου, εγώ σπάνια πετυχαίνω. Και αν σε πιάσουνε, το πρόστιμο ειναι 36 και 18 € με πάσο. όσο δλδ στοιχίζει και μια μηνιαία κάρτα. Επίσης, εαν 5-6 φορες τη βδομαδα πχ κινείσαι 2 φορές τη μέρα με λεωφορείο, τα εισητήρια που τρως ειναι στα ίδια φράγκα. Εαν λοιπόν είσαι και κωλόφαρδος, την βγάζεις φίνα. Εαν σε πιάσουν ε οκ, πληρώνεις. αλλά κάθε ποτε? Αξίζει λέτε? ps. για μας τους άφραγκους, ποδηλατάκι παιδιά. αλλά μου το κλέψαν πρόσφατα
fearwhatnow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο με το εισητήριο ακόμα και τώρα που δεν έχει αυξηθεί ακομα, το σκέφτομαι. Εαν ρισκάρεις χωρίς εισητήριο, τι πιθανότητες έχεις να πετύχεις ελεγκτή? Δεν ξέρω κατα ποσο κανουν ντου, εγώ σπάνια πετυχαίνω. Και αν σε πιάσουνε, το πρόστιμο ειναι 36 και 18 € με πάσο. όσο δλδ στοιχίζει και μια μηνιαία κάρτα. Επίσης, εαν 5-6 φορες τη βδομαδα πχ κινείσαι 2 φορές τη μέρα με λεωφορείο, τα εισητήρια που τρως ειναι στα ίδια φράγκα. Εαν λοιπόν είσαι και κωλόφαρδος, την βγάζεις φίνα. Εαν σε πιάσουν ε οκ, πληρώνεις. αλλά κάθε ποτε? Αξίζει λέτε? ps. για μας τους άφραγκους, ποδηλατάκι παιδιά. αλλά μου το κλέψαν πρόσφατα Τελευταια μπουκαρουν συχνα για ελεγχο.Ανα 2 μερες σιγουρα πετυχαινω ελεγχο.Εχουν βαλει φυσικα τους κοπριτες συγγενεις τους ως ελεγκτες, κατι απλυτοι ειναι οι περισσοτεροι, ετσι ειναι τα πραγματα στον τσιφλικΟΑΣΘ, ενας οργανισμος μεταξυ συγγενων και φιλων που πινει το αιμα των Θεσσαλονικεων δεκαετιες τωρα, με αχρηστους οδηγους που φρεναρουν λες και παιζουν videogame, μερικοι οδηγοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και οδηγουν ακομη, με μηχανηματα που τρεις και λιγο χαλανε και πρεπει να διασχισεις ολοκληρο το λεωφορειο (ο θεος να το κανει) για να τσεκαρεις το εισιτηριο σου, αρκετοι οδηγοι δεν αφηνουν κοκκινο για κοκκινο που να μην παραβιασουν, τι να πρωτοπεις για αυτους τους απατεωνες. Η μονη λυση ειναι η ομαδικη αρνηση πληρωμης αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες ειναι δειλοι, προτιμουν να γυρισουν και το αλλο μαγουλο για ραπισμα παρα να αντιδρασουν.Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τελευταια μπουκαρουν συχνα για ελεγχο.Ανα 2 μερες σιγουρα πετυχαινω ελεγχο.Εχουν βαλει φυσικα τους κοπριτες συγγενεις τους ως ελεγκτες, κατι απλυτοι ειναι οι περισσοτεροι, ετσι ειναι τα πραγματα στον τσιφλικΟΑΣΘ, ενας οργανισμος μεταξυ συγγενων και φιλων που πινει το αιμα των Θεσσαλονικεων δεκαετιες τωρα, με αχρηστους οδηγους που φρεναρουν λες και παιζουν videogame, μερικοι οδηγοι ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και οδηγουν ακομη, με μηχανηματα που τρεις και λιγο χαλανε και πρεπει να διασχισεις ολοκληρο το λεωφορειο (ο θεος να το κανει) για να τσεκαρεις το εισιτηριο σου, αρκετοι οδηγοι δεν αφηνουν κοκκινο για κοκκινο που να μην παραβιασουν, τι να πρωτοπεις για αυτους τους απατεωνες. Η μονη λυση ειναι η ομαδικη αρνηση πληρωμης αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες ειναι δειλοι, προτιμουν να γυρισουν και το αλλο μαγουλο για ραπισμα παρα να αντιδρασουν.Αυτη ειναι η πικρη αληθεια. μπουκάρουν συχνά, και θα μπουκάρουν ακόμα συχνότερα, και βράδια, και αργίες, και κυριακές. Δεν θα είναι όπως παλιά, που έβλεπες ελεγκτή μιά φορά τον χρόνο. Παλιότερα σύμφερε να μην κόβεις ποτέ εισιτήριο, και να πληρώσεις το πρόστιμο αν ποτέ σε γράψουν. Τώρα όμως δεν νομίζω... Τώρα για το τσιφλίκι που λες, μην ξεχνάμε ότι ο ΟΑΣΘ είναι ιδιωτική επιχείρηση, και δεν οφείλει να ρωτήσει ποιόν θα βάλει ελεγκτή, ούτε εμένα, ούτε εσένα. Επίσης, ο ΟΑΣΘ δέχεται αναφορές περιστατικών από επιβάτες και τιμωρεί τους παράτυπους υπαλλήλους του. Αλλά δεν μπαίνουν πολλοί στον κόπο να πάνε στα γραφεία και να καταγγείλουν επώνυμα ότι "τάδε μέρα, τάδε ώρα, τάδε γραμμή, ο οδηγός σας οδηγάει σαν τρελός και είναι επικίνδυνος". Τέλος, δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω γιατί ο ΟΑΣΘ πίνει το αίμα των Θεσσαλονικέων τόσα χρόνια. Νομίζω ότι είναι μακράν ποιοτικότερος (χωρίς να εννοώ ότι είναι και αρκετά ποιοτικός ε) αλλά και αρκετά φτηνότερος από οποιονδήποτε άλλον οργανισμό συγκοινωνιών της Ελλάδας. Πλην του μετρό της Αθήνας.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα με συμφερει ΤΩΡΑ με τις ΤΩΡΙΝΕΣ τιμες να παιρνω αμαξι για να παω κεντρο στην δουλεια μου και φυσικα ακομα και αν πληρωνω που και που και καμια κληση της δημοτικης για παρανομο παρκαρισμα. Οχι δεν κανω πλακα γιατι ουκ ολιγες φορες αναγκαστηκα να παρω ταξι επειδη δεν δουλευαν, απεργουσαν, ηταν μπλοκαρισμενοι οι δρομοι απο πορειες κτλ με αποτελεσμα να πληρωνω το απιστευτο χαρατσι των ταξι (μιλαμε για 7,5 ευρω να με παει σπιτι μου που ειναι 5 χιλιομετρα μακρια απο τις 12 το βραδυ και μετα) και φυσικα και η ολη ταλαιπωρια με τα λεοφορεια. Αντε και στο διαολο. Αυτοκινητο και παλι αυτοκινητο. Τι και αν ξεκιναω απο το σπιτι 1,5 ωρα νωριτερα για να βρω παρκινγκ? Τι και αν τρωω στη μαπα την κινηση? Το κανω μεσα στο αυτοκινητακι μου μονος μου και με τη μουσικουλα μου και ΝΑΙ με συμφερει αυτο το πραγμα καθως το εχω μετρησει.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Αν ειμασταν τριτοκοσμικοι θα ειχαμε τουλαχιστον και κανα καρο, κανα γαιδουρακι, αμαξες, καμηλες. Νομιζω εχουμε ξεφυγει απο το τριτοκοσμικοι και ειμαστε τεταρτοκοσμικοι και κατω. Μου φενετε δεν κυκλοφορεις συχνα στο κεντρο που καμηλες, πονυ, καρα με αλογα (ρομαντικα καταλαβες) κυκλοφορουν πανω στην Εγνατια και Τσιμισκη.
tekdim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Oταν προσπαθησανε να περασουν τον νομο με τα πολυ υψηλα εισιτηρια της μια μονο μετακινησης βγηκανε ολοι στους δρομους.Τωρα θελω να δω τι θα γινει.. σιγά μη γίνει τίποτα...στην χώρα του χαβαλέ ζεις.... το πολύ πολύ να αυξηθούν δραματικά οι επιβάτες χωρίς εισιτήριο.. αλλά και πάλι αυτό δύσκολο το κόβω..το πιο πιθανό είναι να το καταπιούμε και αυτό το μέτρο.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλά ρε παιδιά, φέτος δεν έγινε αύξηση; ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ????
salliara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης προχθες πρόσεξα τα εισητήρια γραφουν απο πίσω οτι "με το νόμο τάδε απαγορεύεται η παραχώρηση και αποδοχή επικυρωμένου εισητηρίου, καθώς και η προτροπή παραχώρησης" και τιμωρείται απο το νομο και μπλα μπλα σιγά και ποιος το έκανε. ΚΟΤΑΡΕΣ! ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ! μια ζωή δίνω εισητήριο, 3 το πήρα πίσω.
Arcanaloth Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης προχθες πρόσεξα τα εισητήρια γραφουν απο πίσω οτι "με το νόμο τάδε απαγορεύεται η παραχώρηση και αποδοχή επικυρωμένου εισητηρίου, καθώς και η προτροπή παραχώρησης" και τιμωρείται απο το νομο και μπλα μπλα σιγά και ποιος το έκανε. ΚΟΤΑΡΕΣ! ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ! μια ζωή δίνω εισητήριο, 3 το πήρα πίσω. ))) Είναι γελοίοι οι τύποι, τέλος... Για τον έλεγχο που λέτε, τώρα τελευταία έχει πολύ συχνά, κάποτε συνέφερε να μην κόβεις εισιτήριο και να πληρώνεις το πρόστιμο, πλέον δεν γίνεται με τίποτα. Ανεβαίνουν 2 μαζί, ο ένας από την μπροστά πόρτα και ο άλλος από την πίσω, με πολιτικά ρούχα εννοείται. Το οποίο πρόστιμο γίνεται 48 ευρουλάκια από την άλλη βδομάδα, οπότε θα "πονάει" κάθε φορά που το τρως.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Στα διάλα, καλά κάνω και δε βγαίνω από το σπίτι Ψηνόμουν για ποδήλατο και ψήνομαι ακόμα περισσότερο τώρα αλλά εχω πολυ ανηφόρα γμτ και δεν ξέρω αν θα αντέχω.. η αλλη λύση είναι ποδαράκι 20-25' είμαι από το κέντρο, τόσο κάνω και με τα αστικα, αν δεν εχει κρυο ή βροχη θα μετακινούμαι ετσι.
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή λάστιχα δεν θα αλλάζεις, ούτε σέρβις θα κάνεις; φυσικα και θα κανω απλα θα μ βγαινει σχεδον τζαμπα Δεν ξερω αν σας εχει τυχει παντως αλλα μου εχουν δωσει (και εγω το κανω πλεον) εισητηριο τους επιβατες οταν κατεβαινουν.Ετσι για σπασιμο ρε για να μην κοβουν ολοι και πληρωνουν fearwhatnow εχεις δικιο σε ολα Ειναι απλα αδικαιολογητοι..Εμενα με εξοργισε το οτι θελουν να την περασουν και σαν φυσιολογικη την αυξηση ..
Adon1s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 φυσικα και θα κανω απλα θα μ βγαινει σχεδον τζαμπα Δεν ξερω αν σας εχει τυχει παντως αλλα μου εχουν δωσει (και εγω το κανω πλεον) εισητηριο τους επιβατες οταν κατεβαινουν.Ετσι για σπασιμο ρε για να μην κοβουν ολοι και πληρωνουν fearwhatnow εχεις δικιο σε ολα Ειναι απλα αδικαιολογητοι..Εμενα με εξοργισε το οτι θελουν να την περασουν και σαν φυσιολογικη την αυξηση .. και εγω κανω ετσι , αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο ολοι με κοιτανε με ενα περιεργο βλεμμα και κανεις δεν το παιρνει... το θεικο ηταν οταν μια κυρια με κοιταει με σιχαμαρα και μ λεει "για ποια με περασες??? "\αχοχοχαοχαο
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 και εγω κανω ετσι , αλλα για καποιον ανεξηγητο λογο ολοι με κοιτανε με ενα περιεργο βλεμμα και κανεις δεν το παιρνει... το θεικο ηταν οταν μια κυρια με κοιταει με σιχαμαρα και μ λεει "για ποια με περασες??? "\αχοχοχαοχαο Χαχχα τρελιαρα! Τι της απαντησες?
Adon1s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 δεν προλαβα γιατι αφενος βιαζομουν να φυγω και αφετερου ανεβηκε τρεχοντας στο λεοφωρειο , επομενως απλα γελουσα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.