Προς το περιεχόμενο

O.A.Σ.Θ

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:P

Ανάλογα τι θέλεις απο 200-300 τα λίγο πιο μπας κλάς, σε 500-600 τα αξιοπρεπέστατα και 1000++ τα καινούρια.

Είναι τρομερή επένδυση γενικά και βγάζει τα λεφτά του σε εξωφρενικά μικρό χρονικό διάστημα.

Thanks!Φαινεται δελεαστικο. :)

Ειδωμεν..Ειναι και οι γονεις στην μεση. <_<

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thanks!Φαινεται δελεαστικο. :)

Ειδωμεν..Ειναι και οι γονεις στην μεση. <_<

Αν σου πουν οχι για μηχανη ζητα τους ετησιο εισιτηριο στον ΟΑΣΘ.Μολις δουν την τιμη για ΟΑΣΘ σε λιγες ωρες θα εχεις την μηχανη με κορδελα (ροζ) στην πορτα σου. ;)

Δημοσ.

klainmain ναι εννοειται,για αυτους που ειναι απο συκιες κλπ ειναι απλα αδιανοητο το ποδηλατο....

ευτυχως εγω μενω νοτια (Μποτσαρη με Ολγας) οποτε κατεβαινω παραλια και σε 5 λεπτακια εχω φτασει κεντρο :)

Δημοσ.

Αν σου πουν οχι για μηχανη ζητα τους ετησιο εισιτηριο στον ΟΑΣΘ.Μολις δουν την τιμη για ΟΑΣΘ σε λιγες ωρες θα εχεις την μηχανη με κορδελα (ροζ) στην πορτα σου. ;)

Xαχαχ λες? :lol: Θα το δοκιμασω. :D

Τα φοβαμαι κιολας και δεν ξερω τι αξιζει πιο πολυ σαν επενδυση..Μηχανη ή αυτοκινητο..ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα..

Γενικα παντως η μηχανη για μεσα στην πολη πιστευω και εγω οτι εχει πολλα θετικα.

Δημοσ.

Xαχαχ λες? :lol: Θα το δοκιμασω. :D

Τα φοβαμαι κιολας και δεν ξερω τι αξιζει πιο πολυ σαν επενδυση..Μηχανη ή αυτοκινητο..ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα..

Γενικα παντως η μηχανη για μεσα στην πολη πιστευω και εγω οτι εχει πολλα θετικα.

και πολλα αρνητικα , γιατι βλεπω καποιους με μηχανακια και κυριως μηχανες μεγαλου κυβισμου, ακρανωτους, στα@@τουςολα, που κυκλοφορουν λες και ειναι superman και δε παθαινουν τιποτα ξερωγω .

Δημοσ.

80 λεπτά το εισιτήριο και χωρίς μετεπιβίβαση είναι γελοίο απλά

όταν μιλάμε για τον ΟΑΣΘ.

Ήδη τα 60 θεωρώ υπερβολική τιμή για αυτό που σου προσφέρουν.

Η λύση για όποιον μπορεί (δηλαδή είναι κάτω των 60 με 2 χέρια και πόδια), ειπώθηκε ήδη:

Μηχανάκι και να πάνε να $%$#^&.

Δίνεις 1000 ευρώ και δεν ξαναπεριμένεις ποτέ, ούτε τρως μπόχα, ούτε τίποτα.

Πάντως είμαστε τραγικοί, η πόλη είναι τριτοκοσμική τελείως όσον αφορά τα μέσα μεταφοράς.

Να θες να γυρίσεις σπίτι σου βράδυ και η μόνη επιλογή να είναι το ταξί που θα σου πάρει 15 ευρώ.

Απαράδεκτα πράγματα...

Δημοσ.

^^ Αν ειμασταν τριτοκοσμικοι θα ειχαμε τουλαχιστον και κανα καρο, κανα γαιδουρακι, αμαξες, καμηλες. Νομιζω εχουμε ξεφυγει απο το τριτοκοσμικοι και ειμαστε τεταρτοκοσμικοι και κατω.

Δημοσ.

@Vintage: ΜΗΝ πάρεις αμάξι αν δεν σου περισσεύει το χρήμα που χρειάζεται (μιλάμε για κάνα 100-150€ το μήνα τουλάχιστον). Γιατί πέραν της βενζίνης (που μπορείς να του κάνεις οικονομία κατά βούληση), έχεις ασφάλειες, σέρβις, επισκευές αν -ω μη γέννητω- γίνει το κακό κλπ. Γενικά είναι πολλά τα λεφτά και δύσκολοι καιροί.

Επίσης, με το που θα πάρεις αυτοκίνητο η αξία του έχει ήδη πέσει στο 40% (και πολλά λέω μάλλον...). :(

Δημοσ.

80 λεπτά το εισιτήριο και χωρίς μετεπιβίβαση είναι γελοίο απλά

όταν μιλάμε για τον ΟΑΣΘ.

Ήδη τα 60 θεωρώ υπερβολική τιμή για αυτό που σου προσφέρουν.

Η λύση για όποιον μπορεί (δηλαδή είναι κάτω των 60 με 2 χέρια και πόδια), ειπώθηκε ήδη:

Μηχανάκι και να πάνε να $%$#^&.

Δίνεις 1000 ευρώ και δεν ξαναπεριμένεις ποτέ, ούτε τρως μπόχα, ούτε τίποτα.

Πάντως είμαστε τραγικοί, η πόλη είναι τριτοκοσμική τελείως όσον αφορά τα μέσα μεταφοράς.

Να θες να γυρίσεις σπίτι σου βράδυ και η μόνη επιλογή να είναι το ταξί που θα σου πάρει 15 ευρώ.

Απαράδεκτα πράγματα...

και το 78Ν που περναει μια φορα το μισαωρο .... χεσε μεσα δηλαδη ...

Δημοσ.

ευτυχως εγω μενω νοτια (Μποτσαρη με Ολγας) οποτε κατεβαινω παραλια και σε 5 λεπτακια εχω φτασει κεντρο :)

Έλα ρε, γειτονάκια είμαστε;

Συμφωνώ για το ποδήλατο σαν λύση, πλέον βασικά δε χρησιμοποιώ καν συγκοινωνία, τα πάντα με ποδήλατο. Μόνο πρόβλημα είναι ο αέρας -όταν έχει-συχνά- κατά τ' άλλα αν πάρει κανείς το χρόνο του και μάθει στους δρόμους μπορεί να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι της Θεσ/νίκης. Και οι οδηγοί πλέον άρχισαν να νιώθουν με τα τόσα ποδήλατα και δε σε αντιμετωπίζουν σαν εξωγήινο στο δρόμο.

Δημοσ.

@Vintage: ΜΗΝ πάρεις αμάξι αν δεν σου περισσεύει το χρήμα που χρειάζεται (μιλάμε για κάνα 100-150€ το μήνα τουλάχιστον). Γιατί πέραν της βενζίνης (που μπορείς να του κάνεις οικονομία κατά βούληση), έχεις ασφάλειες, σέρβις, επισκευές αν -ω μη γέννητω- γίνει το κακό κλπ. Γενικά είναι πολλά τα λεφτά και δύσκολοι καιροί.

Επίσης, με το που θα πάρεις αυτοκίνητο η αξία του έχει ήδη πέσει στο 40% (και πολλά λέω μάλλον...). :(

Τι συμπεριλαμβανεται σε αυτη την τιμη?

μου ακουγεται λιγο αδικαιολογητα υψηλη.. :blink:

Δημοσ.

Τι συμπεριλαμβανεται σε αυτη την τιμη?

μου ακουγεται λιγο αδικαιολογητα υψηλη.. :blink:

Μα στα γράφω στο μήνυμά μου ήδη... Βενζίνες, ασφάλειες, σέρβις, ΚΤΕΟ, ανταλλακιτκά/επισκευές, ελαστικά, διόδια (όπου έχει) κλπ. Όλα αυτά είναι έξοδα που δεν φαίνονται στην αρχή. Σιγά σιγά, όμως, ανακαλύπτεις πως είναι αρκετά χρηματοβόρο άθλημα. Μπορείς να τα φέρεις βόλτα και με λιγότερα, αλλά, προσωπικά, πιστεύω πως δεν θα ξεφύγεις πολύ από το ποσό που έγραψα παραπάνω...

Δημοσ.

Μα στα γράφω στο μήνυμά μου ήδη... Βενζίνες, ασφάλειες, σέρβις, ΚΤΕΟ, ανταλλακιτκά/επισκευές, ελαστικά, διόδια (όπου έχει) κλπ. Όλα αυτά είναι έξοδα που δεν φαίνονται στην αρχή. Σιγά σιγά, όμως, ανακαλύπτεις πως είναι αρκετά χρηματοβόρο άθλημα. Μπορείς να τα φέρεις βόλτα και με λιγότερα, αλλά, προσωπικά, πιστεύω πως δεν θα ξεφύγεις πολύ από το ποσό που έγραψα παραπάνω...

Περα απο βενζινη και ασφαλεια τα αλλα δεν με απασχολουν και τοσο πολυ..

Δημοσ.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα πλεον δεν ισχυει η μετεπιβιβαση εως 4 φορες εντος 70 λεπτων? Ρε ειναι με τα καλα του? Ουστ

Δημοσ.

ομαδικα ντου αρνησης πληρωμής θέλουν παιδιά. και αν δε σας αφήνουν να κατεβείτε (κλασσική αντιμετώπιση στην Αθήνα) μύνηση για παρανομη προσωποκράτηση :lol:

Πλάκα πλάκα, τελευταία φορά που χρησιμοποίησα ΟΑΣΘ είχε 0,5 ευρω το κανονικό και ήταν πριν κανα δίμηνο το πολύ... Έλεος... Αν συνεχίσουν έτσι ως το μάρτιο θα εχει φτάσει 100% πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...