thanosmes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ποια προβληματα; Παντως εγω αυτο που εχω παρατηρησει στα lenovo ειναι οτι εχουν φοβερα glossy οθονες,σε βαθμο παντα να φευγω με πονοκεφαλο απο το προηγουμενο lenovo που ειχα. Άν δείς προηγούμενα post μου θα δείς οτι είχα διαβάσει σε σελίδες οτι βγάζει προβλήμτα. Το κύριο προβλημα που εντόπισα είναι με το που άνοιξα τον υπολογισή μου οτι είχα το φαινόμενο dancing pixels dancing pixels 1. Άν διαβάσεις τα forum της Lenovo δίνει οδηγείες οτι αυτό λύνεται με αναβάθμηση του Bios στην έκδοση 59. Το δεύτερο προβλημα το οποίο μπορεσα να λύσω μετα απο πέντε ώρες ψαχουλέματος, διαβάσματος forum καντυλιών και εξαπτέρηγων μπορώ να πώ, είανι το λεγόμενο πρόβλημα με το το gradiation που είναι οι διαβαθμήσεις των χρωμάτων το οποίο φτυάχνει αν κατεβάσεις του καινούργιους drivers και κατεβάσεις το contrast στο 94
xristoforos89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Άν δείς προηγούμενα post μου θα δείς οτι είχα διαβάσει σε σελίδες οτι βγάζει προβλήμτα. Το κύριο προβλημα που εντόπισα είναι με το που άνοιξα τον υπολογισή μου οτι είχα το φαινόμενο dancing pixels dancing pixels 1. dancing pixels 2. Άν διαβάσεις τα forum της Lenovo δίνει οδηγείες οτι αυτό λύνεται με αναβάθμηση του Bios στην έκδοση 59. Το δεύτερο προβλημα το οποίο μπορεσα να λύσω μετα απο πέντε ώρες ψαχουλέματος, διαβάσματος forum καντυλιών και εξαπτέρηγων μπορώ να πώ, είανι το λεγόμενο πρόβλημα με το το gradiation που είναι οι διαβαθμήσεις των χρωμάτων το οποίο φτυάχνει αν κατεβάσεις του καινούργιους drivers και κατεβάσεις το contrast στο 94 Oποτε τι εκανες; Το γυρισες πισω;
thanosmes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Oποτε τι εκανες; Το γυρισες πισω; όχι το έφτυαξα... εκανα update το bios και του αλλαξα χειροκινητα τις ρυθμισεις για το gradeation και ολα μια χαρά τωρα... αλλα τσαμπα ολα αυτα... τον πείρα κρυφα απο τους δικους μου μετα απο μεγάλο τσακωμό και για να εξιλεωθούν μου πηραν ενα macbook οποτε πρέπει να εξαφανιστεί αυτος...
MakisCE Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 mental note: παίρνω κρυφά.. μετα απο μεγάλο τσακωμό.. εκείνοι για να εξιλεωθούν.. να το δοκιμάσω με το ZTE pad, λες να καταλήξω με iPad? αυτά βέβαια αν ήμουν 1.5 δεκαετίες νεότερος.. μήπως ξέρεις αν πιάνει με σύζυγο;;
frap73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 να το δοκιμάσω με το ZTE pad, λες να καταλήξω με iPad? αυτά βέβαια αν ήμουν 1.5 δεκαετίες νεότερος.. μήπως ξέρεις αν πιάνει με σύζυγο;; Δυστυχώς (για σένα) σε τέτοια περίπτωση, μετά τον τσακωμό εσύ θα μείνεις με ένα θρυμματισμένο ΖΤΕ και ένα καρούμπαλο και εκείνη θα καταλήξει με κανένα παραπανίσιο δαχτυλίδι... δε συμφέρει... Πάντως χάλασαν οι σημερινοί γονείς... πολύ μαλθακούς τους βλέπω!
xristoforos89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 όχι το έφτυαξα... εκανα update το bios και του αλλαξα χειροκινητα τις ρυθμισεις για το gradeation και ολα μια χαρά τωρα... αλλα τσαμπα ολα αυτα... τον πείρα κρυφα απο τους δικους μου μετα απο μεγάλο τσακωμό και για να εξιλεωθούν μου πηραν ενα macbook οποτε πρέπει να εξαφανιστεί αυτος... Εμενα μετα απο τσακωμο, γιατι δεν μου παιρνουν τιποτα, ενω εσενα σου κανουν και εξτρα δωρο;
besddimo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Εμαίνα μου πέρνουν αίνα λαιξικώ κε δόρω αίνα ωρθωγράφο για των fairfoks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.