Amartovoros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα σας! Θελω να μου προτεινεται ενα software το οποιο να μπορει να φτιαχνει ΣΤΑΤΙΚΕΣ σελιδες pdf τις οποιες ομως θα μπορω να τις επεξεργαστω οπως θελω...δηλαδη να μπορω να επισυναπτω φωτογραφιες, να μπορω να γραφω οπως θελω και οπου θελω (π.χ. κατακορυφα ή σε οποιοδηποτε σημειο της σελιδας), να τοποθετω background και αλλα... Ο λογος ειναι πως θελω να φτιαξω ενα portfolio ωστε να κανω ενα μεταπτυχιακο στην Αγγλια πανω στην Αρχιτεκτονικη. Ευχαριστω!
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να δημιουργήσεις το έγγραφο που θέλεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή και μετά μέσω ενός Pdf printer (virtual) να το τυπώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bullzip το οποίο είναι και δωρεάν. απο κει και πέρα αν θέλεις κάποια επεξεργασία στο ήδη έτοιμο αρχείο μπορείς να την κάνεις με κάποιον pdf editor (foxit pdf editor).
Amartovoros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να δημιουργήσεις το έγγραφο που θέλεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή και μετά μέσω ενός Pdf printer (virtual) να το τυπώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bullzip το οποίο είναι και δωρεάν. απο κει και πέρα αν θέλεις κάποια επεξεργασία στο ήδη έτοιμο αρχείο μπορείς να την κάνεις με κάποιον pdf editor (foxit pdf editor). Με ενδιαφερει ενα software το οποιο να μου δινει τις επιλογες που εγραψα και στο αρχικο post. Δηλαδη το προβλημα μου δεν ειναι το πως θα το κανω pdf αφου το φτιαξω...αλα ποιο προγραμμα μου δινει την δυνατοτητα να "χτισω" μια σελιδα ετσι οπως θελω... π.χ. το word και το powerpoint (ειδικα το word) δεν μου δινει τετοιες δυνατοτητες.. Οριστε και ενα παραδειγμα δουλειας που θελω να κανω...εν ολιγης...με ποιο προγραμμα το εκανε αυτος ο τυπος...:P:P http://architectureandplanning.dal.ca/architecture/visitors/students/scott-sampson.pdf
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εσύ θες κάποιο πρόγραμμα σχεδιασμού όπως το Photoshop ή το corell draw για να φτιάξεις της σελίδες μία-μία αν δεν έχεις πρόσβαση σε αυτά θα σε καλύψουν και τα ελεύθερα Gimp και inkscape.Στο τέλος τα ενώνεις με το τρόπο που πρότεινε και ο κατσαρίδας.
spiounos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Για να φτιάξεις κάτι ανάλογο με αυτό που δίνεις χρειάζεσαι κάποια προγράμματα desktop publishing και ταλέντο. Αυτά τα προγράμματα κοστίζουν αρκετά χρήματα, τα οποία δεν ξέρω αν θέλεις να δώσεις. Δωρεάν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με έναν συνδυασμό linux os / inkscape / scribus / gimp Αφού κάνεις την παραγωγή του φυλλαδίου σου, η μετέπειτα μετατροπή σε pdf είναι εύκολη και απλή (και πίστεψέ με το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί ).
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αν θέλεις να γράφεις όπου θέλεις και να βάζεις ότι θέλεις τότε θέλεις ένα απλό έγγραφο και όχι pdf. Τα pdf είναι κλειστά αρχεία και είναι για ανάγνωση και όχι για επεξεργασία. Ίσως με το acrobat pro να μπορέσεις να βάλεις κάποια πεδία ώστε να γράφεις π.χ. Ονοματεπώνυμο και στοιχεία σε μια φόρμα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορείς να προσθέτεις εικόνες κατά βούληση.
micos000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ιν ντιζάϊν φανταστάιν Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.