Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, αγόρασαν οι δικοί μου χωρίς να ξέρουν την SONY 40ΒΧ400 από τα Multirama στα 645Ευρώ. Παίζει τα ψηφιακά κανάλια της Digea? Επίσης μήπως είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή της? Νομίζω είναι η παρακάτω: http://www.kotsovolos.gr/site/produc...ref=pathfinder Την έχω εδώ μπροστά και δεν την έχω ανοίξει μήπως την επιστρέψω. Συγγνώμη για τον τίτλο του θέματος και το την κατάσταση, αλλά τους έπιασαν κορόιδα μάλλον. Edit: Full HD 40”, με συνδέσεις πολυμέσων για USB ή HDMI®, με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg2/4 & οικολογικές ρυθμίσεις. Άρα παίζει κανάλια Mpeg4.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αμα μπορεις να την πας πισω και να παρεις τα λεφτα πηγαινετε την.Με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι το μοντεολο αυτο το ειχε στα 500 ευρω ο κωτσοβολας πριν 6 μηνες.Ειδικα με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις πολλυ καλυτερες τηλεορασεις απο αυτη.Αμα στα δωσουν πισω τα λεφτα , πες μου μοντελα να τα κοιταξεις.
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν πήρα τώρα το Multirama. Θα τους την πάω πίσω και θα μου δώσουν τα χρήματα σε μετρητά. Καλά δεν έκανα? Οπότε θα χτυπήσω την παρακάτω και τέλος. Μην σας πρήζω και εσάς. http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=111111&proionID=7037 Μάλιστα θα μου την αφήσει 699Ευρώ με μεταφορικά όλα κομπλέ. Φαίνεται καλό το μαγαζί και πολύ ευγενικός αυτός που το έχει. Καλή δεν είναι αν την στρώσω κιόλας? Θα την πάρω βέβαια από
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 δεν προκειται να βρεις τετοια ποιοτητα εικονας και κατασκευης σε αυτα η και αρκετα περισσοτερα λ7 στρωσιμο δεν χρειαζεται απλα λιγο μετα τις 200 ωρες η εικονα θα στρωσει αρκετα και κυριως θα ειναι λιγοτερο επιφοβη σε image retention γενικοτερα επειδη και εγω εχω panasonic στην αρχη αγxωνεσαι λιγο και μετα την χρησιμοποιεις σκληρα ,τραβανε στην ανηφορα δεν μασανε ομως αν οι δικοι σου βλεπουν πολυ τιβι (ολη μερα ανοιχτη πχ) χωρις να αλλαζουν καναλια, τα λογοτυπα των καναλιων ειναι ενα θεμα,ειδικα του mega πχ ειναι plasma killer επισης οι plasma θελουν σκοτεινους τυπους ,αν το σπιτι σου ειναι πολυ φωτεινο ισως να εχεις προβλημα με αντανακλασεις
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Την TV μόνο εγώ θα την χρησιμοποιώ. Έχω διαβάσει τόσο πολύ τελευταία που θα μπορούσα να κάνω διδακτορικό πάνω τους! Παρακάτω είναι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο. http://www.cnet.com.au/plasma-burn-in-explained-339286705.htm
king2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μακρια απο τη σειρα την sony ΒΧ400.Έκανες πολύ καλά που την πήγες πίσω και χτύπα την s20 στα 699(έχει απίστευτη εικόνα και σε τέλεια τιμή).Όλοι οι γονείς είναι λιγάκι πίσω σε αυτά οπότε καλύτερα μακριά απο τέτοιες αγορές μόνοι τους.
million_voices Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 αν μιλαμε για σενα τοτε οκ θα μεινεις ευχαριστημενος και μαλιστα εκπληκτος θα βλεπεις καλυτερα εικονα συνολικα απο φιλους σου που τα εχωσαν χοντρα για my ass led λιγη προσοχη θελουν οι plasma αλλα οχι υπερβολες πχ δεν την αφηνεις ωρες ολοκληρες σε ενα καναλι η βλεπεις συνεχεια ταινιες με μπαρες επισης δεν ειναι και το καλυτερο να την δουλευεις ωρες ολοκληρες ως monitor για pc η να παιζεις παρα πολλες ωρες games με στατικο περιεχομενο (μπαρες ενεργειας κλπ) που και που την αφηνεις να παιζει χιονια για να ξεπλυθει και θα εισαι οκ,λενε οτι οι panasonic ειναι αρκετα ανθεκτικες στο burn in και image retention εγω εχω την 42αρα U10 ενα χρονο τωρα και δεν ειχα κανενα προβλημα,απλα προληπτικα που και που παιζει λιγο χιονακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.