Προς το περιεχόμενο

αγνοει τα κλικ

mourgakos2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ubuntu 10.10 ενα εκνευριστικο προβλημα που αντιμετωπιζω περιοδικα ειναι το εξης.

δεν 'ακουει' τα κλικ του ποντικιου!!!

τα αγνοει. ο δεικτης δουλευει κανονικα ,,κουνιετε περα δωθε.

με την εκινηση δουλευει κανονικα.. μετα στα καλα καθουμενα κουφενετε. κλεινω τα παραθυρα με αλτ+φ4 .. εναλασω τις οθονες... ενδεχομενος να λειτουργησει λιγο.. αλλα μετα η επανεκινηση ειναι μονοδρομος.

ξερει κανενας τι συμαβαινει??

τι κουφο επαθα μολις τωρα. τα κλικ δουλευουν στις καρτελες στον μοζιλα.. αλλά πουθενα αλλου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γίνεται στα καλά καθούμενα.. γίνεται κάθε φορά που χρησιμοποιείς κάποιο από τα multimedia keys!

Play, pause, volume up/down κτλ κτλ...

Θα σου ποστάρω σε λλίγο την λύση!

edit: Εδώ θα βρεις την συζήτηση για το bug https://bugs.launchpad.net/ubuntu/maverick/+source/linux/+bug/636311

Η λύση είναι να βάλεις το aubergine ppa

https://edge.launchpad.net/~raof/+archive/aubergine

και να κάνεις ένα apt-get upgrade

Δεν γίνεται στα καλά καθούμενα.. γίνεται κάθε φορά που χρησιμοποιείς κάποιο από τα multimedia keys!

Play, pause, volume up/down κτλ κτλ...

Θα σου ποστάρω σε λλίγο την λύση!

edit: Εδώ θα βρεις την συζήτηση για το bug https://bugs.launchpad.net/ubuntu/maverick/+source/linux/+bug/636311

Η λύση είναι να βάλεις το aubergine ppa

https://edge.launchpad.net/~raof/+archive/aubergine

και να κάνεις ένα apt-get upgrade

καμια σχεση... δεν χρησιμοποιω μουλτι κευ.

εχω την εντυπωση οτι καποιο προγραμμα εχει προβλημα

πχ. εβαλα το 'MY WEATHER INDICATOR' και το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως... το εβγαλα, και ολα καλα.

πχ2. αναβαθμισα το pidgin και οποτε το ανοιγω τις μισες φορες θα κολησει το συστημα.

ελεγα μηπως φταιει η μπαταρια.. αλλα βαζω καινουρια και ειναι οκ. θα δοκιμασω και με αλλο ποντικι.

καμια σχεση... δεν χρησιμοποιω μουλτι κευ.

εχω την εντυπωση οτι καποιο προγραμμα εχει προβλημα

πχ. εβαλα το 'MY WEATHER INDICATOR' και το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως... το εβγαλα, και ολα καλα.

πχ2. αναβαθμισα το pidgin και οποτε το ανοιγω τις μισες φορες θα κολησει το συστημα.

ελεγα μηπως φταιει η μπαταρια.. αλλα βαζω καινουρια και ειναι οκ. θα δοκιμασω και με αλλο ποντικι.

Δοκίμασες και αυτό που σου είπα με το ppa;

Κάντο μια.. μπορεί οι λόγοι που στο προκαλούν να λες ότι είναι άλλοι, αλλά το πρόβλημα είναι ίδιο και σε εμένα και άλλους πολλούς φτιάχνεται αναβαθμίζοντας το xorg-server από το aubergine..

Δοκίμασες και αυτό που σου είπα με το ppa;

Κάντο μια.. μπορεί οι λόγοι που στο προκαλούν να λες ότι είναι άλλοι, αλλά το πρόβλημα είναι ίδιο και σε εμένα και άλλους πολλούς φτιάχνεται αναβαθμίζοντας το xorg-server από το aubergine..

καταρχην ευχαριστω για την απαντηση και την λυση.

μολις το κανω θα ενημερωσω για το αποτελεσμα.

επισης ενα αλλο κουφο που γινετε. παρολο που τα κλικ στο μοζιλα δουλευουν,,( και στα υπολοιπα δεν δουλευουν,,) το συστημα μπαινει σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας!!! εκει που διαβαζω στο ινσομνια σβηνουν τα παντα. ουαααουυ :P

οπως λεει και ο Jastonas , πρεπει να ειναι θεμα Χorg.

για να αποκλεισεις το θεμα drivers,δοκιμασε να βαλεις vesa sto xorg.conf σου προσωρινα να δεις αν το κανει.

Αποτι ειδα εχει και πολυ παλια εκδοση.

επισης ενα αλλο κουφο που γινετε. παρολο που τα κλικ στο μοζιλα δουλευουν,,( και στα υπολοιπα δεν δουλευουν,,) το συστημα μπαινει σε κατασταση εξοικονομησης ενεργειας!!! εκει που διαβαζω στο ινσομνια σβηνουν τα παντα. ουαααουυ :P

Ειναι feature !

Πρεπει να ειναι και η μονη διανομη που παιρνει σοβαρες πρωτοβουλιες,για το καλο σου,χωρις να χρειαζεται να επεμβεις! :blink: :blink:

:P :P

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με το ποντίκι (R.A.T 7) και τον Xorg. Όταν το βγάλω όλα καλά, με το που το ξανασυνδέω μετά από λίγο τα ίδια. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσω το παλιό μου ποντίκι (Sidewinder X8) μέχρι να διορθώσουν το bug.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με το ποντίκι (R.A.T 7) και τον Xorg. Όταν το βγάλω όλα καλά, με το που το ξανασυνδέω μετά από λίγο τα ίδια. Η λύση είναι να χρησιμοποιήσω το παλιό μου ποντίκι (Sidewinder X8) μέχρι να διορθώσουν το bug.

εσύ δοκίμασες το ppa aubergine;

Δοκιμάστε το, δεν έχετε να χάσετε κάτι..

εσύ δοκίμασες το ppa aubergine;

Δοκιμάστε το, δεν έχετε να χάσετε κάτι..

Θα το δοκιμάσω, για την ώρα παίζω λίγο με τον kernel, με το που τελειώσω θα κάνω μια δοκιμή γιατί είναι ενοχλητικό να αλλάζω ποντίκια ανάλογα με το λειτουργικό...

Τελικά δε χρειάστηκε να εγκαστήσω το ppa aubergine, έκανα τροποποίηση στο Xorg.conf όπως προτάθηκε εδώ και το ποντίκι παίζει χωρίς πρόβλημα. Δες μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο workaround για το δικό σου ποντίκι

Τελικά δε χρειάστηκε να εγκαστήσω το ppa aubergine, έκανα τροποποίηση στο Xorg.conf όπως προτάθηκε εδώ και το ποντίκι παίζει χωρίς πρόβλημα. Δες μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο workaround για το δικό σου ποντίκι

πηγα εκει με χιλια ζορια.. (λογο κλικ)... αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να προσθεσω μερικες γραμμες... αλλά για λογκιτεκ ποντικο τι πρεπει να γραψω? (τωρα σας γραφω απο το σπιτι, απο win7 γιεααααα)

υ.γ. 2 μηνες εχω στο γραφειο ububtu, σημερα ηταν η χειροτερη μερα. αρχιζω και νοσταλγω τους ιους και τις μπλε οθονες.

πηγα εκει με χιλια ζορια.. (λογο κλικ)... αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρεπει να προσθεσω μερικες γραμμες... αλλά για λογκιτεκ ποντικο τι πρεπει να γραψω? (τωρα σας γραφω απο το σπιτι, απο win7 γιεααααα)

υ.γ. 2 μηνες εχω στο γραφειο ububtu, σημερα ηταν η χειροτερη μερα. αρχιζω και νοσταλγω τους ιους και τις μπλε οθονες.

Πρέπει να βρεις αν υπάρχει κάποιο γνωστό bug για το συγκεκριμένο ποντίκι ή αν άλλοι χρήστες έχουν παρόμοια προβλήματα. Δε νομίζω οτι το ίδιο workaround θα δουλέψει και στο δικό σου...

Υπάρχει περίπτωση κάποιο άλλο πρόγραμμα να σου προκαλεί προβλήματα και αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Εγώ για να βεβαιωθώ οτί όντως είναι το ποντίκι και οχι τίποτα άλλο ξαναέκανα καινούργια εγκατάσταση :(

Btw και γω από windows γράφω γιατί πέρασα τους καινούργιους drivers της ATI και πλέον δε μπένω σε γραφικό περιβάλλον μέχρι να βρω τι φταίει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...