Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 από που;

Paralizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και 2 μήνες περίπου ψάχνω κάθε εβδομάδα στις εταιρίες cosmote και vodafone για το iphone 4. Συνεχώς με ενημερώνουν ότι θα το φέρουν από εβδομάδα, αλλά εδω και 2 μήνες δεν υπάρχει το κινητό πουθενά. Ζήτησα να μου πουν σε πιο κατάστημα είναι διαθέσιμο και μου λένε σε κανένα αυτή τη στιγμή και ότι δεν γνωρίζουν πότε θα ξανάρθει. Υπόψιν ότι το κινητό το θέλω με πρόγραμμα κατά προτίμηση από cosmo. Δεν θέλω να κάνω παραγγελία και να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα πρωτού να έχω τη συσκευή στα χέρια μου. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω και αν υπάρχει μήπως κάπου και απλά δεν το γνωρίζουν από τα κεντρικά;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

εδώ και 2 μήνες περίπου ψάχνω κάθε εβδομάδα στις εταιρίες cosmote και vodafone για το iphone 4. Συνεχώς με ενημερώνουν ότι θα το φέρουν από εβδομάδα, αλλά εδω και 2 μήνες δεν υπάρχει το κινητό πουθενά. Ζήτησα να μου πουν σε πιο κατάστημα είναι διαθέσιμο και μου λένε σε κανένα αυτή τη στιγμή και ότι δεν γνωρίζουν πότε θα ξανάρθει. Υπόψιν ότι το κινητό το θέλω με πρόγραμμα κατά προτίμηση από cosmo. Δεν θέλω να κάνω παραγγελία και να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα πρωτού να έχω τη συσκευή στα χέρια μου. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω και αν υπάρχει μήπως κάπου και απλά δεν το γνωρίζουν από τα κεντρικά;

Ευχαριστώ

Ημουν και εγω στη θεση σου τον τελευταιο μηνα. Για 2μιση βδομαδες πηγαινα με τον "σωστο" δρομο. Τηλ σε vodafone shop και πλαισιο ανα 3 μερες. Ολοι μου λεγανε το ιδιο , εχουμε αμεσα διαθεσημα 32αρια , για 16αρια εχει ελλειψη , φερνουμε καποια , αλλα φευγουνε αμεσως , ακομα εξυπηρετουμε παραγγελιες Ιουλιου και με υφακι , μα γιατι δεν παιρνετε το 32αρι??

Αφου ειδα και αποειδα , ακολουθησα τον "Ελληνικο" δρομο. Εβαλα εναν φιλο μου που δουλευει στα κεντρικα του Πλαισιου , μου το εκανε παραγγελια , μετα απο 3μερες μου το φερανε , πηγα στο καταστημα πλαισιο που ηθελα το παρελαβα και εκανα εκει την ανανεωση μου , με την επιδοτηση μου.

Στην Ελλαδα λοιπον ακομα και οταν ειναι να τους σκασεις 660Ε , χρειαζεται μεσο!!!!

Δημοσ.

Ολοι μου λεγανε το ιδιο , εχουμε αμεσα διαθεσημα 32αρια , για 16αρια εχει ελλειψη , φερνουμε καποια , αλλα φευγουνε αμεσως , ακομα εξυπηρετουμε παραγγελιες Ιουλιου και με υφακι , μα γιατι δεν παιρνετε το 32αρι??

Μα εγώ το 32άρι θέλω αλλά μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα :P

Δημοσ.

Ήμουν σήμερα το απόγευμα στο iStorm στο Κολωνάκι και είχε ΠΟΛΛΑ iPhone 4. Και αν θυμάμαι καλά κάνουν και συμβόλαια μέσα απτο κατάστημα. Πάρε τουλάχιστον ενα τηλ να ρωτήσεις ;)

Δημοσ.

Ok παιδιά θα το κοιτάξω. Σήμερα θα βγω μια εξόρμηση σε Golden Hall, θα ρίξω εκεί μια ματιά σε Γερμανό και Golden-i και θα ενημερώσω ;)

Δημοσ.

Ήμουν σήμερα το απόγευμα στο iStorm στο Κολωνάκι και είχε ΠΟΛΛΑ iPhone 4. Και αν θυμάμαι καλά κάνουν και συμβόλαια μέσα απτο κατάστημα. Πάρε τουλάχιστον ενα τηλ να ρωτήσεις ;)

Οταν ειχα παει εγω παντως στο istorm ειχε μονο 32αρια iphone 4..

Δημοσ.

Οταν ειχα παει εγω παντως στο istorm ειχε μονο 32αρια iphone 4..

Όπως προανέφερα, 32άρι θέλω. Έχω το 3gs 32άρι και το έχω γεμίσει παρα 1 gb, οπότε μια χαρά!

Δημοσ.

Απλά να ενημερώσω όσους μπορεί να ενδιαφέρονται. Στο Golden Hall που πήγα χθες υπάρχουν διαθεσιμες συσκευές και 16 και 32GB και στο Γερμανό και στο Golden-i. Σημειωτέον ότι στο Golden-i παρέχεται και η δυνατότητα να κάνετε συμβόλαιο με οποιαδήποτε εταιρία Wind-Vodafone-Cosmote.

Καλή Χρονιά σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...