Προς το περιεχόμενο

Samsung 40C653 Saturn 599ε

Thrylos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Saturn της Συγγρου εχει τη Samsung 40C653 προσφορα στα 599 ευρω!

Ειναι ιδια σε εικονα και δυνατοτητες με την 650, οι 651-652-653-654 εχουν μονο εμφανησιακες διαφορες, και η 650 ειναι ισως η πιο καλη TV της χρονιας σε λογικο κοστος. Πουλουσε μια χαρα στα 800 ε με την εικονα της, στα 600 ειναι απλα τρελη ευκαιρια για οποιον ψαχνεται αυτη την εποχη...

Στο skroutz ξεκιναει απο 700... και στο Πλαισιο πχ εχει 954 omg...αλλα γενικα στα ~800 παιζει σε γνωστα μαγαζια...

http://www.skroutz.gr/s/264717/Samsung-LE40C650-40%27%27.html

Απο χτες ειναι η προσφορα, εγω μολις γυρισα σπιτι με μια και ειχε αλλα ~15 κομματια...αρκετα δηλαδη, αλλα αυριο δε βλεπω να υπαρχει τιποτα οποτε οποιος θελει ας παει μεχρι το απογευμα...

ΥΓ: Για τους θεσσαλονικεις φιλους, στο φυλαδιο της Πυλαιας την δειχνει και στα 549 ευρω που ειναι ακομα πιο απιστευτη ευκαιρια....αλλα δειχνει και λαθος εικονα της τηλεορασης και δε ξερω μηπως εχουν κανει κανα τυπογραφικο και αν υπαρχουν κομματια, ας ρωτησουν...

Δημοσ.

Το εχω γραψει στο ΥΓ... αλλα τι να κανουμε, για τους Αθηναιους, και τα 599 ειναι πολυ καλη τιμη...

Εγω τους το ειπα στο καταστημα μηπως μου τη δινανε τοσο αλλα ακομα και για μετρητα δεν δεχτηκαν....σε καθε περιπτωση εδωσα τα 599 και την πηρα γιατι αξιζε ουτως η αλλως. Περιεργο παντως η ιδια αλυσιδα να βαζει διαφορετικες τιμες σε αλλα καταστηματα, και λογω και της διαφορετικης φωτογραφιας (αλλα και του οτι 549 ειναι εξαιρετικα χαμηλη τιμη για αυτην την τηλεοραση ακομα και σε προσφορα) περιμενω να επιβεβαιωσει κανεις αν την πηρε τοσο απο θεσσαλονικη ή ειναι κανα τυπογραφικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...