Προς το περιεχόμενο

Βια Αστυνομικών σε ΑΜΕΑ (Αγγλια)

sofiathereal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

αμα ηταν ο παπουλιας στη θεση του γλεζου θα τον βαραγανε?

Θα κατέβαινε ο τσέλιγκας σε διαδήλωση;Για μαλάκα τον έχεις;Πως έφτασε εκεί ψηλά,σαν το σαλίγκαρο στο βουνό;

@'Ένστολους:Πόση απανθρωπιά πια ρε παιδιά;Έπεσε γραμμή από ψηλά να σας ξαναλέμε μπάτσους;

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρις να το ειδα ολο το βιντεο,απτα πρωτα δευτερολεπτα,Λεει οτι δεν ειναι ικανος για να βλαψει κανεναν.

Το να κινηθεις εναντια αστυνομικου ειναι παρανομο και νομιζω οτι εχει καθε δικαιωμα ο αστυνομικος να σε συλλαβει γιαυτο.

Δεν μετραει το ποσο δυνατος εισαι για να κριθει παρανομη η πραξη. Ειναι παρανομη,οση δυναμη κι αν εχει αυτος που την κανει.

Iσχυουν αλλοι νομοι για τον Γλέζο, αλλοι για τον γιο μου και αλλοι για τον παππου σου;

Μου σηκώθηκε η τρίχα με αυτα που διαβάζω. Βεβαια αν δεν υπηρχαν αυτες οι αποψεις δεν θα υπηρχε και ο διαχωρισμός του αστυνομικού απο τον Μπατσο. Μου αρέσει που υπάρχει και άτομο που συμφώνησε μαζί σου.

1.Άλλο σύλληψη και άλλο σπάμε στον ξύλο κάποιον. Εν προκειμένω, αν ο superman ανάπηρος τους έβρισε (που ήταν το μονο που μπορουσε να κάνει ως φαίνεται), ας τον πηγαινανε μέσα για εξύβριση κατα της αρχής με απλή σύλληψη. Εκτός αν οι ανθρωποι απλα πήγαν να τον συλλάβουν και αυτός αντέδρασε πετώντας τους αστεράκια Νίντζα, οπότε και χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τη βία. Αντι να κοκκίνησεις απο την ντροπή σου (σαν ενας οποισδήποτε ανθρωπος μιλάω) για αυτο το θέαμα, δικαιολογείς τον Μπάτσο? Ο Χριστός και η παναγία δλδ με αυτα που ακουμε. Και στο φινάλε, τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν τη συμπάθεια μας. Αν ένας ανάπηρος μου έβριζε τη μανα, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτόμουνα θα ήταν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα λόγω της κατάστασης του. Δεν θα τον έπιανα στο ξύλο.Θελει λιγο συναισθηματική νοημοσύνη. Την ώρα που εσύ εισαι με μια γκόμενα δεξια, μια αριστερά και πίνεις τις μπύρες σου σε ένα club, αυτός κλαίει τη μοίρα του σπίτι του.Λιγη ανθρωπια ρεεεεεε...

2.Ο Γλέζος δεν έχει διαφορετικά διακαιώματα απο μένα και τον παππού μου αλλα για να τον ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ (και οχι να του ανοιξεις το κεφάλι μιας και δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα) πρεπει να κάνει κάτι. Δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα (ακόμα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ το έδειξαν). Επίσης δεν ξέρω αν σου λέει κάτι η λέξη σεβασμός και ιδιαίτερα για εθνικούς ηρωες. Και μην ξεχναμε οτι η αστυνομία προστατεύει άτομα για τα οποία πραγματικά ισχύουν άλλοι άγραφοι νόμοι που πλήτουν ευρύτερες κοινωνικές ομάδες (επιχειρηματίες κτλ). Σπάστε λοιπόν πρώτα στο ξύλο αυτους που προστατεύετε και μέτα κάντε μας μαθήματα νομοθεσίας.

Θα κατέβαινε ο τσέλιγκας σε διαδήλωση;Για @@#$% τον έχεις;Πως έφτασε εκεί ψηλά,σαν το σαλίγκαρο στο βουνό;

@'Ένστολους:Πόση απανθρωπιά πια ρε παιδιά;Έπεσε γραμμή από ψηλά να σας ξαναλέμε μπάτσους;

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμμένος λόγος που σβήνεται το post μου;Θίγει θεσμούς;

Κυρία μου,το παντελόνι για το κρύο το φοράτε;

Δημοσ.

Eυχομαι ναι.

Ηαμουραμπι ο ανθρωπος με το ζορι στεκεται στην καρεκλα και με το ζορι μιλαει,δουλευοντας την φαντασια σου,με ποιον τροπο θα μπορουσε να απειλεισει εναν αστυνομικο ????

Ειτε πω σε εναν αστυνομικο εγω "αντε μαμησου", ειτε ο Σβαρτζενεγκερ, ειτε ενας αναπηρος που δε μπορει να κουνησει ποδια-χερια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια παρανομοια. Καμια διαφορα. Και οι 3 ειμαστε για μεσα.

Μου σηκώθηκε η τρίχα με αυτα που διαβάζω. Βεβαια αν δεν υπηρχαν αυτες οι αποψεις δεν θα υπηρχε και ο διαχωρισμός του αστυνομικού απο τον Μπατσο. Μου αρέσει που υπάρχει και άτομο που συμφώνησε μαζί σου.

Moυ αρεσει να συζηταω και μου αρεσει να περνω το μερος ακομα και της αδικης πλευρας και πολλες φορες να κανω το δικηγορο του διαβολου για να κανουμε κουβεντα :P

πρεπει να κάνει κάτι. Δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα (ακόμα και κατευθυνόμενα ΜΜΕ το έδειξαν).

To oτι εδειξε η τηλεοραση 20 δευτερολεπτα βιντεο δε σημαινει οτι μαθαμε ακριβως τι εγινε και τι ειπωθηκε.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 29 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 29 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

delete it please.

delete it please

delete it please.

Δημοσ.

Χωρις να το ειδα ολο το βιντεο,απτα πρωτα δευτερολεπτα,Λεει οτι δεν ειναι ικανος για να βλαψει κανεναν.

Το να κινηθεις εναντια αστυνομικου ειναι παρανομο και νομιζω οτι εχει καθε δικαιωμα ο αστυνομικος να σε συλλαβει γιαυτο.

Δεν μετραει το ποσο δυνατος εισαι για να κριθει παρανομη η πραξη. Ειναι παρανομη,οση δυναμη κι αν εχει αυτος που την κανει.

Ρε συ Hamurabi, είπαμε, ο άνθρωπος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι. Λίγη σοβαρότητα. Αν ήθελαν να τον απομακρύνουν, ας έπιανε ένας το αναπηρικό καροτσάκι να το πήγαινε 10 μέτρα πιο κάτω.

Σοβαρά.

Θεωρείς λογικό το να πετάξουν ανάπηρο άνθρωπο κάτω και να τον σέρνουν?

Δεν μπορεί να μιλήσει με ευφράδεια, δεν έχει καλό έλεγχο των άκρων, και αποτέλει κίνδυνο.

Ξέρεις τι λέω, χρονιάρες μέρες;

Δεν πα να γα... η τυφλή υποστήριξη και της μιας, αλλά και της άλλης πλευράς;

Για όνομα του Θεού.

Δημοσ.

το παλικαρι ρεσπεκτ (καθαριος νους - εξηγω γιατι προς το τελος)!

οπως ειπωθηκε δεν χρειαζεται να ξερεις το ποιον του αλλου, και στον Γλεζο και πολυ περισσοτερο στο ατομο με το αναπηρικο καροτσακι ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΒΙΑ.

Οταν δερνουν κοσμο με κουκουλες που κρατανε πετρες μολοτοφ και καδρονια στα χερια μπορεις να πεις οτι απειλουνται. Οταν ομως απειλουνε την ζωη ακινδυνων (γιαγιαδες με ψωνια, τον Γλεζο, εναν παραλυτο, τον ανηλικο Γρηγοροπουλο που βριζει απο μακρια) οι ανθρωποι αυτοι ειναι για κρεμασμα!

Ο αστυνομικος οφειλει να εχει εκπαιδευτει να μην παιρνει επι προσωπικου τις βρισιες που ακουει, οπως και ο διαιτητης ενος αγωνα ειναι στανταρ οτι απο το μισο κοινο θα εξυβριστει και πρεπει να τα ακουει βερεσε. Ο αστυνομικος εχει βεβαια το δικαιωμα να κανει την συλληψη για εξυβριση κατα τις αρχης και αν παραλληλα απειλείται ας μεταχειριστει και βια. Το εχω ξαναπει "προσπαθεις να καψεις μπατσο; με γεια στου και χαρα σου, κανε και πραξικοπημα ΑΛΛΑδεξου τις συνεπειες!!! οχι τσαμπα μαγκιες μετα - μα τι λετε εγω περαστικος ημουν, αλλος θα 'τανε."

πιο οντοπικ - πολυ Ολγα Τρεμη ο δημοσιογραφος... στα ευθυβολα σχολια του νεαρου που δεν μετρουσε τα λογια του εκανε γαργαρα τα παντα. πχ

-"Τα ΜΜΕ αποπροσανατολιζουνε αυτην την στιγμη τον κοσμο και δεν στρεφεται στην κατασταση του ετοιμοθανατου απο αστυνομικη βια συν-διαδηλωτη, ουτε στις ακραιες αλλαγες κοστολογησης στο εκπαιδευτικο που θα αφησουνε τα χαμηλα οικονομικα στρωματα αμορφωτα..."

-"Εεε, χτυπησες πολυ;

...

-"Το ξερανε οτι δεν απειλουνταν απο μενα αλλα υποθετω οτι ετσι θα προκαλουσανε (ως αναπηρο αν και δεν πρεπει θα με λυποντουσαν/ εκνευριζοντουσαν παραπανω ωστε σε εντονοτερα επεισοδια να δικαιολογηθει η καταστολη"

...

-"Εεε, θα κανεις μηνυση;"

-"Επισης, η συνεχης ερωτηση κατα ποσο εγω ο αναπηρος απειλησα θυμιζει την περιπτωση BBC οπου στην καλυψη κρισης στην Παλαιστινη συγχεει τον θυτη και το θυμα σε θεματα βιας"

-"Εεε, ευχαριστουμε πολυ καλο βραδυ"

...

ποσο γουσταρω αυτα τα απειρως συνειδητοποιημενα ατομα σε σχεση με τον καθε ακυρο που ξεφυλλισε μπακουνιν εμαθε λαθος τα τσιτατα του μαρξ, επαιξε ταβλι στις καταληψεις και νομιζει οτι ειναι επανασταση να βριζει ως φασιστα απο μακρια εναν αστυνομικο που συμπληρωνει φορμες για εκδοση διαβατηριου.

Δημοσ.

Εντάξει και εμένα μου αρέσει να είμαι πνεύμα αντιλογίας αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.

είναι άλλο το να απειλείς την ασφάλεια του αστυνομικού (πχ καλά του την παίξανε του τύπου στη Γένοβα που πέταγε πυροσβεστήρες στο αμάξι των αστυνομικών ... δε λυπήθηκα για αυτόν) και άλλο το να πετάς έναν ανάπηρο άνθρωπο από το καροτσάκι που στο κάτω κάτω τι μπορεί να έκανε που να ήταν τόσο σοβαρό και τόσοσ επικίνδυνο (άσε που δεν φαίνεται να έκανε κάτι)

Το να επαναλαμβάνεις την ερώτηση του δημοσιογράφου του BBC που ΄ρωτούσε με ύφος αν ο άνθρωπος κινήθηκε "εναντίον" (rolling against )των αστυνομικών ...

ε, οκ ... έστω οτι "κινήθηκε" εναντίον τους ... αυτό τι σημαίνει, ότι τον ρίχνεις από το καροτσάκι??

Έστω ότι ένα 8χρονο παιδάκι κινείται εναντίον μιας διμοιρίας ΜΑΤ ... τι σημαίνει ότι η αστυνομικοί το βάζουν κάτω και του περνάνε χειροπαίδες?

Το πλάνο που ένας αστυνομικός έχει καταλάβει τι μαλακία κάνανε οι άλλοι και τους τραβά πίσω τα λέει όλα.

Οι αντιδράσεις των τριγύρω είναι χαρακτηριστικές.

επίσης όσο φλώροι και ανα είναι ή όχι οι άγγλοι δε μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος αστυνομικός θεώρησε ότι απειλήθηκε σε μια στιγμή που δε φαίνεται να κουνιέται φύλλο (φαντάσου δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι έλληνες ΜΑΤατζήδες)

Μετράει και παράμετράει, αναμένω η αντίδραση του αστυνομικού να είναι ανάλογη της επιλής ή της "αδικης πράξης" του άλλου οπως και εσύ μπορείς να σπρώξεις/αποθήσεις κάποιον που προσπαθεί πχ να σε κλέψει αλλά δεν μπορείς να τον πυροβολήσεις.

Δημοσ.

Το πιο γελίο είναι ότι ο νεαρός προσπαθούσε να του μιλήσει για μερικά πράγματα (για την παλαιστίνη, για τον άλλον φοιτητή που βρισκόταν στο νοσοκομείο) και ο δημοσιογράφος άλλαζε συνέχεια κουβέντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...