sofiathereal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Jody McIntyre BBC interview Το Βίντεο τα λέει όλα δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Διευκρινιση (για τα δικα μου πιστευω μιλαω παντα ) ειναι ΑΜΕΙ οχι ΑΜΕΑ ....
Critter Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Που είναι το παράξενο? ΑμΕΑ με στολή VS ΑμΕΑ με καροτσάκι. Προφανως οι πρώτοι έιχαν μεγαλύτερη εγκεφαλική παράλυση απο τον δεύτερο και ηδού τα αποτελέσματα. Και οι δικοί μας βαράνε γέρους (εδω τον Γλέζο δεν σεβάστηκαν). Μ'αρεσει που εκπλήσσεσαι κιόλας.
tekdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος εδώ ανεχόμαστε να μας βιάζουν καθημερινώς τα κεκτημένα δικαιώματα κόβοντας μισθούς και συντάξεις..στον Γλέζο κόλλησες? η εκάστοτε αστυνομία είναι υπό εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης που εμείς οι ίδιοι φέρνουμε..
tekdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 τώρα εν προκειμένω...εννοείται ότι είναι πράξη απάνθρωπη που χαρακτηρίζει αυτόν που την έκανε
Critter Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος εδώ ανεχόμαστε να μας βιάζουν καθημερινώς τα κεκτημένα δικαιώματα κόβοντας μισθούς και συντάξεις..στον Γλέζο κόλλησες? η εκάστοτε αστυνομία είναι υπό εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης που εμείς οι ίδιοι φέρνουμε.. Εγω φίλε μου ουτε τα ανέχομαι, ουτε φέρνω κανέναν...Speak for yourself... Το θέμα μας πάντως, είναι η αστυνομική βία αν το πρόσεξες και επομένως για αυτό απάντησα.
tekdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 28 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω φίλε μου ουτε τα ανέχομαι, ουτε φέρνω κανέναν...Speak for yourself... Το θέμα μας πάντως, είναι η αστυνομική βία αν το πρόσεξες και επομένως για αυτό απάντησα. όπως ίσως παρατήρησες μίλησα σε πρώτο πληθυντικό, δεν σε κατηγόρησε κανείς εσένα... τώρα αν νιώθεις ότι πρέπει ν βγάζεις την ουρά σου από έξω κάνε το. επίσης σχολίασα και στο προκείμενο ζήτημα λαμβάνοντας θέση.. όπως υπάρχει κακός αστυνομικός υπάρχει και κακός πολίτης, κακός πολιτικός κλπ. όλοι άνθρωποι είμαστε. ευχαριστώ.
Hamurabi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Χωρις να το ειδα ολο το βιντεο,απτα πρωτα δευτερολεπτα,Λεει οτι δεν ειναι ικανος για να βλαψει κανεναν. Το να κινηθεις εναντια αστυνομικου ειναι παρανομο και νομιζω οτι εχει καθε δικαιωμα ο αστυνομικος να σε συλλαβει γιαυτο. Δεν μετραει το ποσο δυνατος εισαι για να κριθει παρανομη η πραξη. Ειναι παρανομη,οση δυναμη κι αν εχει αυτος που την κανει.
Hamurabi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Και οι δικοί μας βαράνε γέρους (εδω τον Γλέζο δεν σεβάστηκαν). Iσχυουν αλλοι νομοι για τον Γλέζο, αλλοι για τον γιο μου και αλλοι για τον παππου σου;
Timour21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Χωρις να το ειδα ολο το βιντεο,απτα πρωτα δευτερολεπτα,Λεει οτι δεν ειναι ικανος για να βλαψει κανεναν. Το να κινηθεις εναντια αστυνομικου ειναι παρανομο και νομιζω οτι εχει καθε δικαιωμα ο αστυνομικος να σε συλλαβει γιαυτο. Δεν μετραει το ποσο δυνατος εισαι για να κριθει παρανομη η πραξη. Ειναι παρανομη,οση δυναμη κι αν εχει αυτος που την κανει. Aφού δεν είδες το βίντεο, πως διαπίστωσες οτι κινήθηκε εναντίον αστυνομικού?
tekdim Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Iσχυουν αλλοι νομοι για τον Γλέζο, αλλοι για τον γιο μου και αλλοι για τον παππου σου; πες τα αδερφέ θα μας τρελάνουν....
Adon1s Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ηαμουραμπι ο ανθρωπος με το ζορι στεκεται στην καρεκλα και με το ζορι μιλαει,δουλευοντας την φαντασια σου,με ποιον τροπο θα μπορουσε να απειλεισει εναν αστυνομικο ????
Timour21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον κάποιοι δεν θυμούνται καλά, ο συγκεκριμένος αστυνομικός (ή better yet - Μπατσος) πήγε χεράκι χεράκι με τον διοικητή του μετά απο κάποιες μέρες στον κύριο Γλέζο και του ζήτησε ταπεινά συγνώμη. Δεν γνώριζε του είπε (ποιος ήταν) , όπως και πιθανόν να μην γνωρίζουν και κάποιοι εδωμέσα για το ποιος είναι ο κύριος Γλέζος και το τι έχει κάνει γι'αυτόν τον τόπο, και τι έκανε ο τόπος αυτός για εκείνον στην συνέχεια. Μάθετε λοιπόν ποιος είναι, και ποια η ιστορία του, και μετά συνεχίζουμε.
pappous_soulis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Χωρις να το ειδα ολο το βιντεο,απτα πρωτα δευτερολεπτα,Λεει οτι δεν ειναι ικανος για να βλαψει κανεναν. Το να κινηθεις εναντια αστυνομικου ειναι παρανομο και νομιζω οτι εχει καθε δικαιωμα ο αστυνομικος να σε συλλαβει γιαυτο. Δεν μετραει το ποσο δυνατος εισαι για να κριθει παρανομη η πραξη. Ειναι παρανομη,οση δυναμη κι αν εχει αυτος που την κανει. Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω.
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Iσχυουν αλλοι νομοι για τον Γλέζο, αλλοι για τον γιο μου και αλλοι για τον παππου σου; αμα ηταν ο παπουλιας στη θεση του γλεζου θα τον βαραγανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.