Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια σκεφτομαι να αλαξω την καρτα γραφικων στο pc μου αξιζει τον κοπο?

το συστημα ειναι το εξης:

intel e6600 core duo

asus p5qd turbo

ram 4gb 667 mhz

psu 700 wait

και φοραω την καρτα sapphire 4850 toxic και θελω να παρω την 6850oc της gigabyte

αξιζει? ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια..

Δημοσ.

Νομιζω η καρτα αυτη ειναι overkill για το συστημα σου. Ακομα και η GTX 460 μαλλον overkill ειναι αλλα ειναι και η μοναδικη καλη και λογικη λυση στο συστημα σου για νεα καρτα. Ριξε μια ματια στα μεταχειρισμενα και ψαξε για τιποτα μεταχειρισμενες GTX 260 core 16, 4890 καρτες με τιποτα 60-100 ευρω και θα εισαι αρχοντας.

Μεγαλο μειων που δεν εχεις 4 core επεξεργαστη.

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε μου σκεφτομαι να πεταξω και αυτην εδω την cpu επανω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558268 και αυτες της μνημες πριν παρω την καρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553808 σε ευχαριστω και περιμενω

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλε μου σκεφτομαι να πεταξω και αυτην εδω την cpu επανω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558268 και αυτες της μνημες πριν παρω την καρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553808 σε ευχαριστω και περιμενω

Κοιτα για τον επεξεργαστη δεν ξερω ποσο αξιζει να δωσεις 142 ευρω.Κοιτα και για κανενα used.Τωρα για μνημες μην πετας λεφτα.Δεν προκειτε να δεις διαφορα.

Δημοσ.

μπορεις να μας πεις τι οθονη εχεις ; Σε τι αναλυση παιζεις τα παιχνιδια,και τι ειδους παιχνιδια ;

Δημοσ.

αν ειναι να πας σε μεταχειρισμενη θα προτεινα σε gtx275 ή hd4890 ,αν ειναι να πας σε καινουργια σε gtx 465 1gb η 6850

Δημοσ.

αν ειναι να πας σε μεταχειρισμενη θα προτεινα σε gtx275 ή hd4890 ,αν ειναι να πας σε καινουργια σε gtx 465 1gb η 6850

και εγω σε αυτην σκεφτικα την 6850 αλα επιδη εχω την 4850 και λεω αξηζει η αναβαθμιση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα προτεινα την υλοποιηση της gigabyte 6850 μιας και εχει 3 χρονια εγγυηση

Τελος,αν παρεις και τις μνημες που λες ριξε και ενα oc στον παλιο αλλα ακομη ανθεκτικο ε6600.Τα 3GHz τα εχει για πλακα,ειδικα δε αν εχεις και καλη ψυξη....

Παρ ολα αυτα ο,τι και να παρεις να ξερεις οτι σε full γραφικα θα εχεις cpu bottleneck αν δεν κανεις oc.Εγω ηδη με την GTS250(που πλεον ειναι μια πολυ μεσαια καρτα)εχω αρκετο απο δαυτο...

Επεξ/σία από Xristaras12
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δώσεις λεφτά για άλλον επεξεργαστή (4πύρηνο πχ), ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που αξιοποιούν τους πολλούς πυρήνες (από αυτά που λες ότι παίζεις μάλλον κανένα). Κλοκκάρισε τον υφιστάμενο αν έχεις και ψύξη της προκοπής και πάρε μία κάρτα ικανού βελινεκούς σαν την Gigabyte 6850 με το dual-fan (rather overkill, but WHY NOT!) που σημειώθηκε σε προηγούμενο ποστ και είσαι άρχοντας. Με μνήμες επίσης δεν αξίζει να ασχοληθείς, θα τις τσιτώσεις για να πάρεις +1 καρέ? So what?

Επίσης, υπάρχουν τρελές μεταχειρισμένες ακόμη στην εγγύηση κτλ . . . :rolleyes:

Δημοσ.

χρονια πολλα παιδια και σας ευχαριστω να σημειοσω οτι προσφατα αλαξα και το κουτι του υπολογιστη μου με αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-X-Case-RC-942-KKN1.htm

αν αλαξω και της μνημες που θα ειναι ταχυτητα 1066 θα ειμαι καλυτερα

Δημοσ.

WOW!... Τα έσταξες βλέπω για κουτάκι... Πάσο, το κουτί θα σου μείνει, θεωρείται επένδυση. Με μνήμες ΜΗΝ ασχολείσαι, είναι πενιχρά τα κέρδη. Να πω ότι πας από κάνα χρεπάκι DDR1 512MB σε κάνα tripple-channel Dominator 12GB με timings-ξυράφι, να πω σαφώς αξίζει. Από κει και πέρα, άλλα είναι τα υποσυστήματα που δίνουν γερή ώθηση στο σύστημα (αναλόγως με τη δουλειά που κάνει ο καθένας βέβαια).

ΥΓ. Ξεκινώντας να βρεις καλύτερη κάρτα, τελικά έσκασες 180+ € για κουτί? :rolleyes: :huh: B)

Δημοσ.

WOW!... Τα έσταξες βλέπω για κουτάκι... Πάσο, το κουτί θα σου μείνει, θεωρείται επένδυση. Με μνήμες ΜΗΝ ασχολείσαι, είναι πενιχρά τα κέρδη. Να πω ότι πας από κάνα χρεπάκι DDR1 512MB σε κάνα tripple-channel Dominator 12GB με timings-ξυράφι, να πω σαφώς αξίζει. Από κει και πέρα, άλλα είναι τα υποσυστήματα που δίνουν γερή ώθηση στο σύστημα (αναλόγως με τη δουλειά που κάνει ο καθένας βέβαια).

ΥΓ. Ξεκινώντας να βρεις καλύτερη κάρτα, τελικά έσκασες 180+ € για κουτί? :rolleyes: :huh: B)

το κουτι το πηρα πριν καν σκεφτω να κανω αναβαθμιση στην καρτα η στης μνημες η στο cpu το μηχανιμα ειναι της υπογραφης μου που θελω να λαξω τα πραγματα το γραφω και ποιο πανω αλα το λεω.

ασε που με το παλιο κουτι ολο ανοικτο το ειχα και ειχε γινει μεσα στην σκονι το κακομιρο και ειπα να κανω μια μικρη ανανεωση!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μετα απο λιγο καιρο ξανα ανοιγουμε την σηζητηση τελικα πηρα 6870 και εχω την αναβαθμιση με της μνημες τελικα στην υπογραφη στα games τωρα αλο μηχανιμα παιδια ακομα και με την 4850 παιζει μια χαρα που αλαξα την cpu και της μνημες μου την 6870 δεν την εχω βαλει ακομα επανω γιατι σκεφτομαι να παω καποια στιγμη στο socet lga 2011 ειναι λιγο ακριβω αλα θα το προσπαθησω να το ιλοποιησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...