Προς το περιεχόμενο

Windows 7 -32bit Προβλήματα εγκαταστάσων...

yiannis2002s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! :rolleyes:

Εδω και περιπου ενα χρόνο που άλλαξα pc ταλαιπωρούμαι με προβλήματα κατά την εγκατάσταση πολλών παιχνιδιών (το 80% που εχω δοκιμάσει....)

πχ στο Fall Out 3,Witcher, Starcraft II, Mass Effect I&II, Black Ops κλπ

Τα πιο πολλά απο τα παραπάνω τελικά εγκαταστάθηκαν απο το steam ή απο κανα installer της ιδιας της εταιρίας....

Συμπερασματικά κατι πρεπει να τρέχει με το pc μου.... Τι μπορεί να είναι αυτό??

Εχω δοκιμάσει πολλές αλχημείες πχ να κλείσω firewall & antivirus για να γινει η εγκατάσταση -που ορισμένες βοηθάει αλλα τις πιο πολλές οχι......Να αντιγράψω ολο το dvd στο σκληρο αρχικα κ να το περάσω απο εκει.

Μιλάμε παντα για αυθεντικά παιχνίδια , αυθεντικό λειτουργικό & security (panda)....

Ελπίζω να υπάρχει κάποια λύση - τα format που του εχω κανει δεν λύνουν το πρόβλημα-.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας + οσους μπορούν να βοηθήσουν.... :unsure:

ΥΓ. Στα προγράμματα οι εγκαταστάσεις δεν εχουν κανενα θέμα

ΥΓ2. Το ιδιο πρόβλημα μου το βγάζει είτε κάνω στον 'κύριο' σκληρό που ειναι solid state είτε κάνω στον 2ο σκληρό που ειναι κλασικός μηχανικός....

Δημοσ.

Έχεις κάνει O/C στο μηχάνημά σου;

Αν θεωρήσουμε ότι είναι οκ το dvd σου και τα δισκάκια,τότε ο λόγος για να βγάζει CRC στης περισσότερες φορές είναι πρόβλημα στην μνήμη,ή επειδή είναι χαλασμένη ή επειδή ζορίζεται παραπάνω από ότι πρέπει λόγου O/C.

Αν έχεις O/C βάλε το μηχάνημα στα κανονικά του.

Κατέβασε το memtest και κάνε έλεγχο αρκετά περάσματα.

Δημοσ.

Έχεις κάνει O/C στο μηχάνημά σου;

Αν θεωρήσουμε ότι είναι οκ το dvd σου και τα δισκάκια,τότε ο λόγος για να βγάζει CRC στης περισσότερες φορές είναι πρόβλημα στην μνήμη,ή επειδή είναι χαλασμένη ή επειδή ζορίζεται παραπάνω από ότι πρέπει λόγου O/C.

Αν έχεις O/C βάλε το μηχάνημα στα κανονικά του.

Κατέβασε το memtest και κάνε έλεγχο αρκετά περάσματα.

Οχι δεν εχω κανει O/C. Τα δισκακια ειναι ΟΚ γιατι δεν φαινονται γρατζουνιες. Το dvd-player του εκανα τωρα firmware update.... Οποτε τι μένει.... μνημες???

Δημοσ.

μηπως το DVD/RW drive σου τα φτυνει?

Απο την αρχη που το πηρα εβγαζε αναλογα προβληματα... Θεωρησα οτι ηταν θεμα windows 7, ασυμβατοτητας κλπ. Υπαρχουν και 2-3 παιχνιδια που δεν ειχαν προβλημα εγκαταστασης (τυχαιο?)..

Τα υπολοιπα μονο απο steam ή απο downloaders των εταιριων....

Οποτε παιζει να ειναι το dvdrw??? :unsure:

Δημοσ.

αν μιλαμε για 7 η Vista νομιζω πως εχουν εργαλειο στις αρχικες οθονες του install για να ελεγξεις το δισκακι για σφαλματα

επισης μπορεις να κατεβασεις win και να τα εγκαταστησεις μεσω usb stick και μετα απλα να βαλεις τον νομιμο serial σου,αν θυμαμαι καλα δεν εχει σημασια η εκδοση που θα κατεβασεις καθως το serial καθοριζει την εκδοση

http://store.microso...m/help/iso-tool

τα προγραμματα σου μπορεις να τα περασεις μεσω virtual cd/dvd αφου καταφερεις να τα αντιγραψεις σωστα στον σκληρο η τα κατεβασεις απο το internet και μετα βαλεις παλι οπως παραπανω τα νομιμα serial

http://www.daemon-tools.cc/eng/home

Δημοσ.

τα προγραμματα σου μπορεις να τα περασεις μεσω virtual cd/dvd αφου καταφερεις να τα αντιγραψεις σωστα στον σκληρο η τα κατεβασεις απο το internet και μετα βαλεις παλι οπως παραπανω τα νομιμα serial

http://www.daemon-tools.cc/eng/home

Ως τωρα ετσι τα περναω (κατεβασμενα) με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Το προβλημα το εχω στα παιχνιδια και οχι στην εγκατασταση του λειτουργικου. Αυτο μια χαρα εχει μπει κατα καιρους. Εκτος και αν ειναι καποιο θεμα των windows...του installer τους μηπως?? DRM??

Εκανα το MemTest, δεν βλεπω να βγαζει καποιο σφάλμα.... :(

Υπαρχει κατι να τσεκαρει το dvdrw αν βγαζει σφαλματα??

post-171869-0-67540200-1293555596_thumb.jpg

Δημοσ.

ποσο καιρο εχεις το drive?

τα παιζουν ευκολα γενικα

δοκιμασε να γεμισεις cd με δεδομενα και μετα να τα κανεις verify,το nero το κανει αυτο

αλλον τροπο δεν ξερω ας βοηθησει καποιος που ξερει

Δημοσ.

ποσο καιρο εχεις το drive?

τα παιζουν ευκολα γενικα

10 μηνες μαζι με το ολο συστημα. Τα κανει ολα αυτα εξ' αρχης...... Απλα δεν εδινα σημασια γιατι νομιζα οτι εφταιγαν τα 7 , για ''ασυμβατοτητες''κατα την εγκατασταση με τα games....

Δημοσ.

Εβαλα αλλη εκδοση των 7, και παλι τα ιδια κάνει.... Οποτε δεν φταιει το λειτουργικο αλλα μαλλον το dvdrw μου κανει πλεον σαν πιο πιθανο ή οι μνημες....

Δημοσ.

το drive σου φταιει οπως σου εγραψα αρχικα,φτηνα ειναι αλλαξε το

για να σου φυγει η υποψια για τις μνημες τσεκαρε τες με αυτο

http://www.memtest.org/

Τις τσεκαρα τις μνημες, εχω βαλει και φωτο!

Μαλλον drive ειναι αν και δεν καταλαβαινω, αφου γραφει κ διαβαζει dvd, που ειναι το θεμα στις εγκαταστασεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...