Προς το περιεχόμενο

Unboxing Logitech x530 woofer

yiannis_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το γνωστό φτηνιάρικο 5.1 ηχοσυστηματάκι που και στη χώρα όπως και αλλού εχει πάρει θετικές κριτικές και γενικά εχει σουξέ (απορρώ γιατί-σκέτη μουντίλα είναι) σε ενα κυριολεκτικό unboxing του woofer του.

http://www.youtube.com/watch?v=SLLxApAHG_I

Δεν ξέρω αν θα το βρείτε ενδιαφέρον, εμένα μου άρεσε πάντως η διαδικασία (αν και για γερά νεύρα και φιδίσια χέρια - σίγουρα όχι για τα δικά μου).

Το ηχοσύστημα αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό αφού βγήκε απο το κουτί του κακήν κακώς δούλεψε απροβλημάτιστα εκτός και μετά ξαναμπήκε στο κουτί του για να βρει την ησυχία του.

Πολλές βίδες, πολλά φτηνιάρικα δεσίματα με κόλλες δεματικά και συρραπτικά αν είναι δυνατό.

Μετά την επανασυναρμολόγηση το wooferaki πρέπει να ελάφρυνε κανά κιλό αφού όλοι οι σφυκτήρες και οι κόλλες έφυγαν και όλα πετάχτηκαν χύμα μέσα. :P

Μπορεί να πιστεύεται πως θα τρίζει τώρα αλλά εμένα ήδη μου φαίνεται ότι παίζει πολύ καλύτερα.(χωρίς λόγο) :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε τις βιδες που εχει στο κατω μερος πως τις εβγαλες;γιατι εχουν κολα απο μεσα...

Εχουν κόντρα παξιμάδι απο μέσα.

Γι αυτό δε σου ξεβιδωνουν.

Τελευταίες τις βγάζεις αυτές.

Γενικά θέλει υπομονή και ώρα αλλιώς θα ξεχαρβαλώσεις κανά καλώδιο.

Πρώτα βγάζεις το γουφεράκι και με πολύ προσοχή ξηλώνεις όλα τα καλώδια απο τις κόλλες και τα συρραπτικά.

Μανίκι είναι να βγάλεις και τις κόλλες απο το καλώδιο της τροφοδοσίας.(εκεί θέλει πιστολάκι να ζεστάνεις και να ξεράνεις τις κόλλες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...