Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 "Burning Studio" Οποιος κατεβασε αυτο το προγραμμα μπορει να μου πει πως γραφεις μια ταινια DVD απο αρχειο avi. or mpeg(που εχεις στο pc)...??? Στο τομεα "Burn Movies" εχει μονο για αρχεια VOP-IFO E.T.C ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....! Κανεις....???
fwtonio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Κανεις....??? Σε αυτη την περίπτωση γράφεις δισκάκι με data και οχι movie. Στο ashampoo ειναι: Burn Files and folders -> Create a New....
Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Σε αυτη την περίπτωση γράφεις δισκάκι με data και οχι movie. Στο ashampoo ειναι: Burn Files and folders -> Create a New.... Δηλαδη δεν γραφει ταινιες(απο αρχεια avi - mpeg k.t.l)?? Ως data το ειδα οτι τα γραφει οποτε το NERO παραμενει....!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ Ts να ρωτησω τα κατεβασα οκ,μπορω να τα βαλω και σε αλλο-αλλα μηχανηματα με τον ιδιο κωδικο;
nikos1071 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως που έβαλα το optimizer σε 2 μηχανήματα και χρησιμοποίησα διαφορετικά mail νομίζω έβγαλε τον ίδιο κωδικό....
fwtonio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδη δεν γραφει ταινιες(απο αρχεια avi - mpeg k.t.l)?? Ως data το ειδα οτι τα γραφει οποτε το NERO παραμενει....!!!! Για να γίνει αυτό, πρεπει η ταινία να μετατραπεί από το φορμα avi ή οτιδήποτε άλλο σε φορμά του DVD. Το Nero, μάλλον, το κάνει αυτόματα. Μπορεί να βρεις πολλά δωρεάν προγράμματα που κάνουν την μετατροπή, όπως το format factory. To Nero το αποφευγω γιατι είναι πολύ βαρύ (έκδοση 9), ασε που πρεπει να ψαχνεις για crack, στα οποία συχνά βρισκεις ιούς και trojans.
Maldino Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδια στο Home Designer αν ξερει κανεις, γινεται να φτιαξεις δικο σου σχημα τοιχων η μονο αυτα τα 5 που μας δινει?
mikeas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως που έβαλα το optimizer σε 2 μηχανήματα και χρησιμοποίησα διαφορετικά mail νομίζω έβγαλε τον ίδιο κωδικό.... Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δίνει τους ίδιους κωδικούς σε όλους... Ευχαριστώ t-rex!
kamui Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Κανεις....??? Φίλε μου νομίζω πως το 90% των ατόμων εδώ μέσα (ως gadgetάκηδες) έχουν με 20 ευρά (ίσως και λιγότερο) ένα dvd player που παίζει ταινίες divx (και καμμιά 20αριά ακόμη formats) και δεν ξοδέυουν χρόνο και ρεύμα σε μετατροπή. Βασικά και τα dvd players πέθαναν οπότε καλύτερα κοίτα για κανένα media player...πχ πρόσφατα μπήκε μία προσφορά από τον κωτσόβολο http://www.insomnia.gr/topic/393830-crystal-audio-picohd-1080p-media-player-48e/
g_dinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Να προσθέσω και εγώ ένα ακόμη δωρεάν από την Ashampoo για όσους το χρειάζονται. Ashampoo® Anti-Malware The all-in-one solution: Anti-Spyware and Anti-Virus :mrgreen:
panosfl22 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 να στε καλα παιδια ευχαριστουμε για τα δωρακια!
varemarious Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 να σαι καλά αδελφέ την χρησιμοποιώ χρόνια την εταιρία όσον αφορά το burning studio και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. να ναι καλά και αυτοί για την κίνηση τους.
zatssteve Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εκανα registration το Burning Studio και στο e-mail με τον κωδικό προσφέρουν και μερικά ακόμα προγραμματάκια. Ήρθαν και σε σας; GREAT FREE FULL VERSION FOR ASHAMPOO-CUSTOMERS: ASHAMPOO MAGICAL UNINSTALL ASHAMPOO MAGICAL OPTIMIZER ASHAMPOO INTERNET ACCELERATOR 2 ASHAMPOO STARTUP TUNER 2 ASHAMPOO CLIPFINDER HD ASHAMPOO FIREWALL FREE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.