panchociv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 downloading . . . . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ! Μακάρι να είχαν όλες οι εταιρείες τέτοια συμπεριφορά και λογική . . .
Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 "Burning Studio" Οποιος κατεβασε αυτο το προγραμμα μπορει να μου πει πως γραφεις μια ταινια DVD απο αρχειο avi. or mpeg(που εχεις στο pc)...??? Στο τομεα "Burn Movies" εχει μονο για αρχεια VOP-IFO E.T.C ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Mήπως για αυτή τη μετατροπή χρειάζεται το ConvertXtoDVD? edit και μια ερώτηση:τι καλύτερο έχει από το Nero το Ashampoo?
Dannie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Mήπως για αυτή τη μετατροπή χρειάζεται το ConvertXtoDVD? edit και μια ερώτηση:τι καλύτερο έχει από το Nero το Ashampoo? Αυτο νομιζω και εγω το Nero τουλαχιστον γραφει avi αρχεια(αν απο οτι βλεπω το ashampoo δεν το κανει...).
max_iths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 καλη κινηση bravo φιλε παντα τετοια και χρονια πολλα σε ολους στο forum
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Mήπως για αυτή τη μετατροπή χρειάζεται το ConvertXtoDVD? edit και μια ερώτηση:τι καλύτερο έχει από το Nero το Ashampoo? Τιποτα αλλα για να γραφεις σιντια δεν χρειαζεσαι το θεόβαρυ nero.
lionheart75 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Done! Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τιποτα αλλα για να γραφεις σιντια δεν χρειαζεσαι το θεόβαρυ nero. Κοίτα, για σιντιά υπάρχει και το portable Nero, που δεν θα το έβαζα αν έγραφα ακόμα audio cd, και όχι data (mp3) γιατί δεν έχει το equalizer που είχε η σουίτα (τουλάχιστον η έκδοση του portable μου, δεν έχει) Το ίδιο <<μικροπρόβλημα>> έχει και το Ashampoo όπως είδα, αλλά δεν τρέχει και τίποτα δλδ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Προσωπικα μια χαρα εκανα τη δουλεια μου με το IMGBURN που ειναι μολις ελαχιστα MB, αλλα οκ. Καλοδεχουμενο δωρακι οπως ειπα
Rooters Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ ωραίος φίλος, και από εμένα ένα ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.