_chris_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ο αδελφός μου έχει φάει κόλλημα με το facebook. οπότε είπα να του τη σπάσω μήπως και βάλει μυαλό. του κλέβω τον κωδικό από Mail και facebook και τους αλλάζω. δε μπορούσε να μπει και τελικά έκανε άλλον. τσάμπα η προσπάθεια μου. σήμερα που μπήκα όμως είδα ότι είχαν αλλαχτεί όλα τα στοιχεία του, είχαν σβηστεί οι φίλοι όλοι καθώς και οι φωτογραφίες. ο λογαριασμός όμως υπήρχε κανονικά. αυτό πως έγινε; υπάρχει καμία πατέντα για προστασία των δεδομένων. από τις εικόνες εξαφανίστηκαν μόνο αυτές που εμφανίζονταν αυτός και οι άλλες έμειναν κανονικά. η απορία μου είναι πως διάολο το κατάφερε το κωλόπαιδο; δεν μπορώ να τον ρωτήσω γιατί δεν ξέρει ότι το έκανα εγώ
UpToDate_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ο αδελφός μου έχει φάει κόλλημα με το facebook. οπότε είπα να του τη σπάσω μήπως και βάλει μυαλό. του κλέβω τον κωδικό από Mail και facebook και τους αλλάζω. δε μπορούσε να μπει και τελικά έκανε άλλον. τσάμπα η προσπάθεια μου. ροφλ
Tetix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τέτοια ώρα, χρειαζόμασταν μια τέτοια ιστορία, ροφλ χ2 ! Στο facebook μήπως υπάρχει κάτι σαν "lost password" όταν δεν πετυχαίνει το login, το ψαξε λίγο και μπόρεσε να μπει;
nikoscheng Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ειναι δυνατον να εχει ενας λογαριασμος δυο login, ενα με τον παλιο κωδικο και ενα με τον καινουργιο;;; τι κανουμε αν μας κλεψουν τον κωδικο ΚΑΙ στο (email για το facebook) ΚΑΙ το email αναφορας του (email για το facebook) ειναι απροσπελαστο πλεον;;; να πω οτι ο εισβολεας θελει μονο να βλεπει ΔΕΝ θελει να αλλαξει κωδικους!!! καλες γιορτες...
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 @_chris_ Αυτό που έκανες εσύ ήταν ανήθικο και άτοπο. Άμα είχε εξάρτηση να του κόψεις το facebook όχι να μπαίνεις για να βλέπεις τι κάνει. Και τον υπολογιστή σου να κλειδώσεις, άκρη θα βρει (απο net καφε), άρα η καλύτερη λύση ειναι να τον ενημερώσεις για το τι παίζει στο net και τους κινδύνους (π.χ. παιδερες, θρησκείες, κλπ)
Rooters Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. Κάτσε κάτω, ενημέρωσέ τον για τα θετικά και αρνητικά του διαδικτύου, με πιο πολύ έμφαση στα αρνητικά, με ήρεμο και όμορφο τρόπο....
ALdaperan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 @_chris_ Αυτό που έκανες εσύ ήταν ανήθικο και άτοπο. Άμα είχε εξάρτηση να του κόψεις το facebook όχι να μπαίνεις για να βλέπεις τι κάνει. Και τον υπολογιστή σου να κλειδώσεις, άκρη θα βρει (απο net καφε), άρα η καλύτερη λύση ειναι να τον ενημερώσεις για το τι παίζει στο net και τους κινδύνους (π.χ. παιδερες, θρησκείες, κλπ) καλά έκανε, δε κόβονται αλλιως αυτα θέλει μαχαιρι..με συζητηση δε βγαζεις ακρη
karmen1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καλά έκανε, δε κόβονται αλλιως αυτα θέλει μαχαιρι..με συζητηση δε βγαζεις ακρη θα διαφωνήσω απόλυτα!!! Πως θα σου φαινόταν κάποιος να σου έκλεβε Mail και λογαριασμό και να μπαίνει μέσα και να βλέπει τι έχεις κάνει, απλά για να σου κόψει μία "κακή" συνήθεια; Και ενώ εσύ είσαι ο κάτοχος του λογαριασμού και του Mail, να βρίσκεσαι έξω από το "σπίτι" σου με λάθος κλειδιά επειδή κάποιος αποφάσισε να τα αλλάξει; Δικαίωμα σε αυτό που έκανε ΔΕΝ είχε κανένα άσχετα με το σκοπό του.
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καλά έκανε, δε κόβονται αλλιως αυτα θέλει μαχαιρι..με συζητηση δε βγαζεις ακρη Ο μικρός να είσαι σίγουρος ότι θα βγάλει άκρη ΕΚΤΟΣ αν τον κλειδώσει σε μια υπόγα σαν Κωσταλέξι. Το παιδί δεν μπορείς να το σταματήσεις (χέστηκε για τις απαγορεύσεις) απο το να πάει στο πάρκάκι να παίξει, οπότε μάθε το να μην πιάνει σύριγγες που θα βρει εκεί.
orotoi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς. Κάτσε κάτω, ενημέρωσέ τον για τα θετικά και αρνητικά του διαδικτύου, με πιο πολύ έμφαση στα θετικά, με ήρεμο και όμορφο τρόπο.... φίξντ
liopyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Το παιδί δεν μπορείς να το σταματήσεις (χέστηκε για τις απαγορεύσεις) απο το να πάει στο πάρκάκι να παίξει, οπότε μάθε το να μην πιάνει σύριγγες που θα βρει εκεί. Επίσης να τον συμβουλέψεις να μη παίρνει καραμέλες από αγνώστους. Seriously, _chris_, owned ε.
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Επίσης να τον συμβουλέψεις να μη παίρνει καραμέλες από αγνώστους. Seriously, _chris_, owned ε. Το ανέκδοτο με το κοριτσάκι, τον παππου και τις σοκολάτες το ξέρεις;
johnkal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 οπότε είπα να του τη σπάσω μήπως και βάλει μυαλό. του κλέβω τον κωδικό από Mail και facebook και τους αλλάζω. :lol: @_chris_ Αυτό που έκανες εσύ ήταν ανήθικο και άτοπο. Άμα είχε εξάρτηση να του κόψεις το facebook όχι να μπαίνεις για να βλέπεις τι κάνει. Και τον υπολογιστή σου να κλειδώσεις, άκρη θα βρει (απο net καφε), άρα η καλύτερη λύση ειναι να τον ενημερώσεις για το τι παίζει στο net και τους κινδύνους (π.χ. παιδερες, θρησκείες, κλπ) Συμφωνώ απόλυτα! Επίσης θυμήσου απαγόρευση = μεγαλύτερη ζήτηση!
_chris_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 πέρα από την πλάκα και την βλακεία του θέματος μου έκανε εντύπωση πως έγινε αυτό. οπότε αλλάζω λίγο την ερώτηση: έστω ότι σου κλέβουν κωδικούς και τα αλλάζουν. πως μπορείς να ακυρώσεις το λογαριασμό; όχι ότι έχει μεγάλη σημασία απλά όπως είπα μου έκανε εντύπωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.