Προς το περιεχόμενο

"κολλημα" laptop

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πρωτου πας σε δραστικες λυσεις με πειραγματα σε αισθητηρες και υπολοιπο hardware, κανε τον κοπο να βεβαιωθεις πως το ολο προβλημα δεν προερχεται απο τα windows σου, απλα και μονο για να απορριψεις την πιθανοτητα και να μην κανεις αδικο κοπο σε μια τετοια περιπτωση.

Ενα live cd ή ισως το safe mode να βοηθουσε.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οκ men μην βαρας...:) :) λοιπον παρατηρησα κατι περασε η ωρα που κανονικα πιστευα οτι επρεπε να κολλησει.αλλα απο πολθ πριν εχω ανοιξει το καπακι που περιεχει τις μνημες wireless chipset ,μηπως αεριζεται καλυτερα τωρα..γιαθτ οσε ρωτησα πριν για το chipset

Δημοσ.

Λοιπόν τσέκαρε αυτό που είπε ο Gi0 και λάθος μου που επικεντρώθηκα μόνο σε hardware μεριά, απλά μου φάνηκε ως πιο πιθανό αίτιο. Και εδώ θα είμαστε

Δημοσ.

Πρωτου πας σε δραστικες λυσεις με πειραγματα σε αισθητηρες και υπολοιπο hardware, κανε τον κοπο να βεβαιωθεις πως το ολο προβλημα δεν προερχεται απο τα windows σου, απλα και μονο για να απορριψεις την πιθανοτητα και να μην κανεις αδικο κοπο σε μια τετοια περιπτωση.

Ενα live cd ή ισως το safe mode να βοηθουσε.

εχω κανει ηδη format και εχω βαλει και παλιοτερα τα win που εχω χωρις προβλημα

Δημοσ.

τι να κανουμε αυτα εχουν τα chats.. :D :D παντως sorry.... :(

sorremenos θα συνηθίσω που θα πάει :P

Καιρός να αλλάξεις φωτό :P

ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ

Δημοσ.

gianni κάτι last.

Για να αποκλείσουμε θέμα Software άσχετα αν τα windows τρέχανε άψογα παλιά, κατέβασε ένα linuxaki πχ ubuntu δούλευε σ' αυτό και δες αν φάει κόλλημα.

Αν δεν φάει έχουμε software prob μάλλον.

Δοκίμασέ το, δεν χάνεις τίποτα και μάλιστα είναι και χρήσιμο εργαλείο για μελλοντικές ατασθαλίες των windows.

Δημοσ.

διαβασε ποιο πανω σου ξεφυγε μηπως κατι ,,ειπα κατι γ καπακι...

Ναι μου ξέφυγε κόλλησα στο Man τρομάρα μου.

Ίσως ναι ίσως όχι είναι η απάντηση αν φταίει αυτό. Είναι εύκολο να καταλάβεις αν φταίει πάντως. Απλά το κλείνεις και ξανακοιτάς αν θα κολλήσει πάλι. Αν το κάνει εντόπισες μάλλον το πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι βρε. Απλά το κατεβάζεις, καις ένα cdaki, πας bios, ρυθμίζεις πρώτη boot device το cd και ξεκινάς από εκεί. Τα windows Θα μείνουν άθικτα. Απλά θα δουλέψεις κάποιες ώρες σε περιβάλλον linux (σημειώνω βέβαια ότι αφού θα τα τρέχεις απο το cd ότι αλλαγές κάνεις δεν θα αποθηκευτούν στο Pc σου άρα μην αποθηκεύσεις κανένα αρχείο και περιμένεις μετά απο restart να το δεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...