Προς το περιεχόμενο

"κολλημα" laptop

giannis22k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε ίσως να ανεβάζει θερμοκρασία. Έχε ανοικτό το HWMonitor αφού το χρησιμοποιείς και δες τις θερμοκρασίες την ώρα του κολλήματος.

Αν και κάτι μου λέει ότι με το άνοιγμα που του έκανες, κάτι δε πήγε καλά. Όμως το ότι το κάνει μετά από ώρα χρήσης μας τα μπερδεύει τα πράγματα.

Δες τις θερμοκρασίες καταρχήν και βλέπουμε.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως κατω απο το touchpad ειναι οι μνημες το wireless kai το southbrige chipset.στ λεω γιατι βγαζει αρκετη ζεστη απο εκει και οταν βαλω το χερι πανω στ wireless και στο southbrige chipset καινε πολυ φυσιολογικο ειναι αυτο ?

Δημοσ.

Tα chipset καίνε γενικός και δεν τα ακουμπάς με το χέρι, εξάλλου δεν δίνει και θερμοκρασία το χέρι σου. Μια και ασχολήσε με άνοιγμα λαπτοπ θεωρώ ότι τον έχεις καθαρίσει απο σκόνες κλπ ε;

Δημοσ.

ναι το εχω καθαρισει..τεσπα θα δειξει η πορεια κατι αλλο ν σε ρωτησω ξερεις απο αισθητηρες θερμοκρασιας?θα σ πω γιατι ρωταω

Δημοσ.

δεν θελω να μετρησω αλλα να μαθω γιατι χαλασε ο ασιθηταρας και μαλλον γιαθτο δουλευει συνεχεια το ανεμηστηρακι χωρις λογο.αφου χρησιμοποιουμε το ιδιο προγραμα μετρησης θερμοκ πες αν μπορεις τι θερμοκρασια εχεις σε αυτο που λεει THR1 εμενα λεει 65 συνεχεια αλλα ειναι κολλημενο εκει.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες μου παίζουν από 27 μέχρι 33 αυτή τη στιγμή αλλά μιλάμε για σταθερό και όχι Hp laptop που είναι ζεστά απο τη μαμά τους.

Το 65 είναι σε idle;

Δημοσ.

ναι κ το χειροτερο οταν το ανοιγω και ειναι κρυο παλι εκει ειναι 65..την φλασια την εφαγε το ανεμηστηρακι απο τοτε που κρασαρε η καρτα γραφικων και αναγκαστικα την εκανα reflow

Δημοσ.

A μάλιστα. Τότε καλό είναι να κατεβάσεις και το gpu-z, αν δεν το έχεις ήδη και να παρακολουθήσεις και τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών την ώρα του κολλήματος.

Δες τα αυτά τα 2 και βλέπουμε.

*/Το THR1 που ανέφερες στο βγάζει στο HWMonitor; Σε ρωτάω γιατί εμένα δεν έχει τέτοια ένδειξη.

Δημοσ.

ναι και στα 2 προγραμματα,ξερεις κατι ν μ πεις σχετικα με τους αισθητηρες αν φτιαχνονται και γενικα να κανω κατι ετσι ωστε να μην δουλευει ετσι το ανεμηστηρακι?

Δημοσ.

Δυστυχώς σε αυτό δε μπορώ να σε βοηθήσω δεν έχω ασχοληθεί με αισθητήρες. Φτου φτου δε μου έτυχε ποτέ

Δημοσ.

Βρε θα αναλύσουμε τις γνώσεις μου; :P

serious now: Έχω διαβάσει αρκετά, σε δικιά μου κάρτα δεν έχω κάνει ποτέ πάντως. Αλλά τα παρατράγουδα είναι αρκετά και δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από τη κάρτα σου όπως θα είχες αρχικά.

Δημοσ.

H απορία μου εμένα είναι γιατί παγώνει το λαπτοπ σου;

Για τέτοιες μαγκές μπορείς να διαβάσεις πολλά στο ίντερνετ, απλά χρησιμοποιώντας το γούγλι.

Δες αυτά που είπαμε για το pc σου και βλέπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...