Προς το περιεχόμενο

STR597 6.1 6x100W ή Logithech z-5500

yiannakis.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας χρονια πολλα.απο τα δυο αυτα πιω να προτημησω.sony STR597 6.1 6x100W 230 ευρο.........Logithech z-5500 220 ευρο και τα δυο μεταχειρισμενα.το Logitech μου ειπε οτι εχει εγγυηση για 2.50 χρονια με τον κωδικο ποθ εχοθν απο πισω on site..ισχυει αυτο?

Δημοσ.

Από ότι είδα (google) o Sony STR-DE597 είναι ενισχυτής. (Αν κάνω λάθος sorry)

Άρα το θέμα είναι τι χρειάζεσαι.

1) Έναν πολύ καλό ενισχυτή που προϋποθέτει ότι έχεις η θα αγοράσεις ηχεία ξεχωριστά ή,

2) Τα πολύ καλά Logithech z-5500, που όμως έχουν έναν άθλιο ενσωματωμένο ενισχυτή.

Κατά τις ανάγκες σου και η απόφαση σου. ;)

Δημοσ.

ναι ο ενισχυτης.ειναι μαζι με 5 ηχεια συν το sub.Audio crystal...το Logitech λενε οτι ειναι πολυ ποιοτικο...δεν εχω ιδιαιτερη αναγκη για καποιο.για αυτο ρωταω..ο ενισχυτης ειναι 4 χρονων...το z-5500 ειναι στην εγγυηση.διαφορετικα ατομα τα πουλανε

Δημοσ.

:P

Άκου αγόρι, δεν μας δίνεις καμιά πληροφορία. Δεν μου λες για τη χρήση τα θέλεις τα ηχεία (Η/Υ, σύνδεση με Video Player, μουσική μόνο). Δεν μου λες τα watts των ηχείων σου, ούτε μάρκες για να δούμε εμείς τις πληροφορίες.

Ας υποθέσουμε πως τα ηχεία τα θέλεις για το PC (ταινίες/gaming κτλπ). Σε κόβω για μικρής ηλικίας user, ΟΠΩΣ και να έχει όμως για να πάρεις τον ενισχυτή πρέπει να έχεις και γνώσεις περί ήχου και επίσης θα κάνεις πατέντες για να παίξει με PC (ακόμη και εγώ δεν θυμάμαι τι έκανα ΚΑΠΟΤΕ για να συνδέσω stereo με ενισχυτή στο PC), και επιπλέον θα χρειαστείς μια καλή κάρτα ήχου.

Τα Z-5500 είναι εξαιρετικά ηχεία, και για ταινίες bluray, για DTS μουσική και απίστευτα στο Gaming. Με αυτά θα δώσεις ~50€ για μια κάρτα ήχου, και θα είσαι έτοιμος χωρίς σκοτούρες πολλών καλωδίων, συστημάτων, ενισχυτών και τα συναφή.

ΑΝ είσαι γνώστης ή θέλεις κάργα να κάτσεις να ασχοληθείς.. ο ενισχυτής με τα ηχεία μπορεί να είναι καλύτερο αποτέλεσμα ποιοτικά (υποθετικά πάντα, θέλω να πιστεύω πως είναι και μεγάλα ηχεία). Αν δεν το θέλεις και για τον Η/Υ ακόμα καλύτερα..

Συνοπτικά..

Z-5500: Εύκολα στην τοποθεσία, εύκολα στην σύνδεση και στη χρήση. Άψογος ήχος (αν δεν είσαι κάνας απαιτητικότατος audiophile), μεγάλη ένταση με ελάχιστη παραμόρφωση. Οικονομικότερη λύση. Καλύτερη επιλογή για υπολογιστή.

Ενισχυτής με 5.1: Πιο δυνατό αποτέλεσμα, και ανάλογα τα ηχεία πιο ποιοτικό. Περισσότερες ρυθμίσεις και επιλογές για να παίξεις. Δύσκολα στην εγκατάσταση, δύσκολη η σύνδεση με Η/Υ.

Εγώ πάντως αν είσαι PC Power User, θα σου πρότεινα τα Z-5500.. είμαι σίγουρος πως θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος και θα είσαι και με το κεφάλι ήσυχο μιας και είσαι στην εγγύηση. Πάρε κάναν μεγάλο αδερφό ή κάποιον που να έχει σχέση με τα ηχεία.. να τα ακούσει στο σπίτι του γνωστού σου και να σιγουρευτείτε πως κανένα ηχείο δεν βουίζει. Αν ο χρήστης των Z-5500 τα κούμπωνε στο Max σε Rockιες f/e, θα τα έχει φθείρει.. Πρόσεξε αυτό που θα ακούγεται από το κάθε ηχείο, να είναι καθαρό στο αφτί.

Choice is yours.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ .εισουν πολυ κατατοπιστικη.σε ολα..δεν εχω πολλες γνωσης.εγω ακουω μουσικη και βλεπω ταινιες και μου αρεσουν τα εφεε..γιαυτο δεν μπορουσα να αποφασισω.ποιο να παρω..και φυσικα θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη

Δημοσ.

θελω αυτα τα λεφτα που θα δοσω να πιασουν τοπο με ενα καλο αποτελεσμα.και να εχω και μια εγγυηση...τον ενισχυτη νομιζω θα τον αποκλεισω γιατι τον εχει 4 χρονια

Δημοσ.

και πρεπει να το επιβαιβεωσω οτι εχει εγγυηση

Προσοχή διότι είναι αδύνατον να έχουν δυόμιση χρόνια εγγύηση. Καινούρια είχαν και έχουν δυο χρόνια!

να τα ακούσει στο σπίτι του γνωστού σου και να σιγουρευτείτε πως κανένα ηχείο δεν βουίζει. Αν ο χρήστης των Z-5500 τα κούμπωνε στο Max σε Rockιες f/e, θα τα έχει φθείρει.. Πρόσεξε αυτό που θα ακούγεται από το κάθε ηχείο, να είναι καθαρό στο αφτί.

+1. Πολύ σημαντικό αυτό.

Δημοσ.

αυτος που εχει το Logitech z-5500..μου ειπε οτι ειχε ενα συστημα και του χαλασε το φως στο πανελ.κατοπιν email στην Logitech του στειλανε καινουργιο ολο το πακετο..το ανοιξε μονο να το δη..και σκεφτηκε να το πουληση. και εχει και εγγυηση 2.5 χρονια .και κρατησε το δικο του το παλιο με το πανελ χορις φως... τωρα αντε βγαλε ακρη τι συμβαινη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...