Προς το περιεχόμενο

Aspect Ratio Original η stretched?

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eξαρταται και απο το μεγεθος της τηλεορασης (ουτε αυτο το ρωτησες :D ).Αλλη ''ενοχληση'' σε 30-40 και αλλο σε 60'.Και δεν ειναι κακο,σπαστικο ειναι , να αλλαζεις :P

Η μονη φορα που ειδα με μπαρες δεξια αριστερα , ηταν μια ταινια του Χιτσκοκ.

Και να ηταν μαυρες οι μπαρες παει στο καλο :P

Δημοσ.

η επιχρυση τομη ειναι το ζουμ - ουτε παραμορφωση ουτε μαυρες μπαρες!

media player classic - Video Frame -> Touch Window From Outside

αν δεν παιζει τοτε original και σχολιο στους γκρινιαρηδες "δεν μπορω να το παρακολουθησω ξεχειλωμενα" τελος.

αυτο με το κολλημα απορια αν το γκομενακι ειναι κοντοχοντρο στο 16/9 το εχω και εγω σε τιβι

Δημοσ.

μα με το ζουμ χανεις τη μιση εικονα... :blink:

και το φερνεις πιο κοντα στην ουσια μειωνοντας κι αλλο την ποταπη αναλυση

Δημοσ.

ψηφίζω όλα stretched στην 37 μου. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ίσα ίσα που πλέον όταν πάω στους γονείς μου με την κλασική γκουμούτσα 4:3 με ενοχλεί κι όλας.

Και δεν με πειράζει που φαίνονται όλοι κοντόχοντροι. Άλλωστε δεν λένε ότι η τηλεόραση προσθέτει κιλά; :)

Δημοσ.

μα με το ζουμ χανεις τη μιση εικονα... :blink:

Αυτό.

Φαντάζεσαι να χάσεις βυζί scarlett johansson λόγω zoom;;;

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Δημοσ.

Σε κανεναν Κιουμπρικ ή Αγγελοπουλο μπορει να χαθει εικονα αλλα απο πολυ παλια ειναι κοινο μυστικο οτι τα παντα συμβαινουνε στο κεντρο της οθονης λογω των διαφορετικων φορμα. Ετσι σκηνοθετικα το χολυγουντ εχει συμβιβαστει ωστε να μην υπαρχει κατι που χανεται στα τηλε-δισκο πετσοκομματα. Η Σκαρλεταρα δεν εχει να φοβαται, αποτελει επικεντρο του ενδιαφεροντος οποτε αυτα δεν χανονται B)

επισης δεν ειπε κανεις να το τρελανετε στο ζοομ (λιγο κοψιμο στις ακρες και λιγη μαυρη μπαρα στο πλαι και ειναι ολοι δυσαρεστημενοι να μοιραστει η διαφορα στην μεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...