Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εγκληματική ανοησία να οδηγείς και να στέλνεις sms.

Εγώ όταν κινούμαι με το αυτοκίνητο και πρέπει να στείλω sms, απλά αφήνω το τιμόνι στην ευθεία και συγκεντρώνομαι στο κινητό για να γράψω γρήγορα.

Δεν είναι για μαλακίες η οδήγηση :lol:

Δημοσ.

δεν υπάρχει όση συνείδηση θα πρεπε στο όλο θέμα οδήγηση...και φταίει η παιδεία μας και η ελλιπής ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς

δεν είναι δυνατόν να οδηγείς και να στέλνεις μηνύματα!

τι να πρωτοπροσέξεις κι όλας...

την οδήγησή σου,το μήνυμα ή μήπως το πως να αποφύγεις τις βλακείες των άλλων που μπορούν επίσης να σου στοιχίσουν τη ζωή σου...

να είμαστε και λίγο υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου...

δεν μπορεί να δίδεται τόση δημοσιότητα σε κάθε είδος αρρώστιας ή σε κάθε αίτιο αρρώστιας που μπορεί να σε σκοτώσει αργά και για τους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο τροχαίου-που μπορεί να σε στείλει σε τόπο χλοερό σε δευτερόλεπτα-να βλέπουμε ένα διαφημιστικό μήνυμα μια φορά το εξάμηνο...

Δημοσ.

Τυφλό σύστημα κινητού και λύθηκε το πρόβλημα ;) :P

ακόμα και αν τα μάτια σου είναι μπροστά, το μυαλό σου εξακολουθεί να είναι αποσυντονισμένο, όπως συμβαίνει και με τα hands free..,

αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου

Δημοσ.

ακόμα και αν τα μάτια σου είναι μπροστά, το μυαλό σου εξακολουθεί να είναι αποσυντονισμένο, όπως συμβαίνει και με τα hands free..,

ακριβως αυτο!

Το προβλημα ειτε μιλας με/χωρις handsfree , ειτε στελνεις sms , δεν ειναι οτι απασχολουνται τα χερια σου (μονο) , αλλα η προσοχη σου στο τι θα γραψεις και πως θα το γραψεις. Εξαλλου στα κινητα με κλασσικο πληκτρολογιο το τυφλο συστημα ειναι πολυ ευκολο , αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο εκει...

Δημοσ.

ακριβως αυτο!

Το προβλημα ειτε μιλας με/χωρις handsfree , ειτε στελνεις sms , δεν ειναι οτι απασχολουνται τα χερια σου (μονο) , αλλα η προσοχη σου στο τι θα γραψεις και πως θα το γραψεις. Εξαλλου στα κινητα με κλασσικο πληκτρολογιο το τυφλο συστημα ειναι πολυ ευκολο , αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο εκει...

χαίρομαι που συμφωνούμε :D

δεν χαίρομαι όμως που δεν συμφωνούν και άλλοι και συνεχίζουν να κάνουν αυτό το μεγάλο λάθος ενώ ξέρουν τις συνέπειες

Δημοσ.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...