Members gsarig Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Την αναγνώριση απεριόριστου αριθμού τραγουδιών στη δωρεάν έκδοσή του επιτρέπει εδώ και λίγες μέρες το SoundHound, η δημοφιλής εφαρμογή για iOS και Android που εμφανίζει στο χρήστη πληροφορίες για άγνωστα τραγούδια, απλά «ακούγοντάς» τα. Πρόκειται για σημαντική αλλαγή για τους φίλους της εφαρμογής, αφού μέχρι τώρα η δωρεάν έκδοση επέτρεπε την αναγνώριση μόνο 5 τραγουδιών το μήνα. Η pro έκδοση της εφαρμογής παραμένει ως έχει, προσφέροντας ένα περιβάλλον χρήσης χωρίς διαφημίσεις και πρόσβαση σε κάποιες επιπλέον δυνατότητες. Με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση το SoundHound αποκτά σημαντικό προβάδισμα έναντι του μεγάλου ανταγωνιστή του, του Shazam. Site: SoundHound.com
Drop_Dead Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλη εφαρμογη την χρησιμοποιω και δουλευει αψογα. Ακομα και απο κιθαρα αναγνωριζει
Joker00 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν το περίμενα!Αρκετά καλή κίνηση.Να δούμε τώρα με το shazam τι θα γίνει.
gkatsogr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Shazam. Δοκιμάστε το είναι πολύ καλό και free.
Bourdoulas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εξαιρετική εφαρμογή, έχει βρει σχεδόν τα πάντα με αυτό το προγραμματάκι.
redcom7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 πολυ καλη εφαρμογη την εχω σε cracked version ευκαιρια να κατεβασω την κανονικη απο appstore.. αντε και σε αλλα τετοια..
Toudor14 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 To SoundHound έχει αποδειχτεί πληρέστερο και καλύτερο απο το Shazam.. Καιρό τώρα χρισημοποιώ και τα δύο και έχω να πω πως με SoundHound βρίσκω πάντα αυτό που ψάχνω. Το Shazam κάνει πολλές φορές λάθη στην αναγνώριση..
kirileman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το χω αγοράσει. Εξαιρετικό πρόγραμμα, σου βρίσκει το κομμάτι ακόμα και αν το τραγουδάς εσύ.
teopless Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Για όλους αυτούς τους λόγους αγαπάμε σταθερά SoundHound!Βρίσκει το κομμάτι μόνο με 4 δευτερόλεπτα ηχογράφησης,είναι δηλαδή η πιο γρήγορη υπηρεσία του κόσμου στην αναγνώριση μουσικής! Sent from my iPod touch using Insomnia.app
DJTaurus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ελληνικά βρίσκει ; Φυσικα μου ειχε βρει κατι κομματια των active member που το shazam δεν εβρισκε.
euklidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Shazam. Δοκιμάστε το είναι πολύ καλό και free. Το shazam δεν βρισκει τα τραγουδια οταν τα τραγουδας εσυ Το SoundHound το κανει, ακομα και αν τα σφιριζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα