Προς το περιεχόμενο

punch drunk love

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία είναι πάρα πολύ περίεργη. Δεν μπορώ να σου πω να πας αλλά ούτε και να μην πας αφού δεν ξέρω τα γούστα σου, αλλά ακόμη κι αν τα ήξερα, πάλι δε θα μπορούσα να είμαι σίγουρος γιά το αν θα σου αρέσει ή όχι. Την είδα με ένα φίλο μου που βλέπουμε πάνω από 50 ταινίες το χρόνο και σπάνια διαφωνούμε. Όταν τελείωσε, αυτός μου έλεγε ότι είχε πετάξει 7 ευρώ και εγώ πίστευα ότι είχα δει μιά από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς!!!

Με λίγα λόγια, πήγαινε να τη δεις και το συζητάμε το βράδυ, ελπίζω και με άλλους.

Πάντως, αν κρίνω από τον ελάχιστο κόσμο που ήταν το βράδυ του Σαββάτου στην μικρή αίθουσα του Village Park, μάλλον πολύ λίγοι την είδαν.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν το είχα δει πέρσι, το πήρα λοιπόν σε dvd και συμφωνώ με dim_b αλλά και toufa σε άλλο post. Πρόκειται για πολύ καλή ταινία γεμάτη ήχους και χρώματα με διαφορετική προσέγγιση στα συναισθήματα μεταξύ ανθρώπων και τις σχέσεις τους.

Σενάριο και σκηνοθεσία από τον paul thomas anderson και πολύ καλές ερμηνείες και από τον sadler (απίστευτο αλλά δεν είναι τόσο επίπεδος όσο συνήθως) αλλά και από τον philip seymour hoffman.

Ενα cd είναι η ταινία και στο δεύτερο έχει πολύ ενδιαφέροντα extras. Θα έλεγα ότι όποιου του άρεσε θα την αγοράσει και για τα extras.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...