Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εισαγωγή μουσικής σε iPod Nano 5G

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μείζον πρόβλημα με την εισαγωγή μουσικής όπως βλέπετε και στο θέμα.

Λοιπόν να σας εξηγήσω τι γίνεται.

Την μουσική μου την έχω σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1ΤΒ. Και είναι όλα οργανωμένα μέσω iTunes κλπ κλπ. Τί γίνεται λοιπόν.

Έχοντας συνδεδεμένο τον εξ. δίσκο, συνδέω το iPod. Η συσκευή ξεκινά γράφοντας πάνω "Connected". Το iTunes ανοίγει αυτόματα όμως γίνεται το εξής. Η συσκευή γράφει πλέον "Ok to Disconnect" και στο iTunes πετάγεται σφάλμα που λέει πως μια συσκευή έχει εντοπιστεί αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί σωστά. Οπότε πάπαλα αυτή η οδός.

Έχοντας τώρα συνδεδεμένο το iPod, χωρίς τον σκληρό, το πρώτο λειτουργεί μια χαρά. Όταν πάω να συνδέσω τον σκληρό, μου πετάει πολλά σφάλματα που λέει πως κάποια συσκευή USB δεν λειτουργεί σωστά κλπ κλπ. Ο σκληρός φαίνεται άδειος και δε δουλεύει τίποτα.

Μία λύση που μπορώ να σκεφτώ (κάτι που έκανα και με το παλιό ΜΡ3 μου) είναι να περνάω τα τραγούδια στον υπολογιστή και από εκεί να τα περνάω στο iPod. Βέβαια αυτή η λύση μου φαίνεται σαν να βάζω το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο;

Θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Το πρόβλημα μοιάζει να οφείλεται στις θύρες USB. Φαίνεται σαν ο υπολογιστής σου να μην μπορεί να τροφοδοτήσει ταυτόχρονα και τις δύο συσκευές με αρκετό ρεύμα.

Για πες μας, τί είδους υπολογιστής είναι και πόσες θύρες USB έχει; Αν έχει πάνω από δύο USB, δοκίμασε να συνδέσεις το iPod σε κάποια άλλη από αυτήν που δοκιμάζεις μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Υπολογιστής 4ετίας είναι. Windows XP έχει και με τα System Requirements δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τώρα στις θύρες.

Από θύρες USB, έχει 6. 4 πίσω και δύο μπροστά. Ο σκληρός είναι συνδεδεμένος πίσω και ανοίγει με ON-OFF.

Δημοσ.

Φίλοι ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα μου λύθηκε. Να'στε καλά. Με σώσατε από πολλές ώρες αντιστοίχησης τραγουδιών με νέες τοποθεσίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...