Προς το περιεχόμενο

προβλημα με forthnet μονο σε παιχνιδι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω συνδεση forthnet και αντιμετωπιζω προβλημα μονο σε ενα παιχνιδι(dota μεσω garena για οποιον ξερει).Μπορω να σερφαρω κανονικα,να κατεβασω κανονικα,στο παιχνιδι τσεκαρω το ping μου και ειναι κανονικο.Κανω speedtest και pingtest και βγαινουν κανονικα.

Δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα.Εχω ανοιξει ports στο ρουτερ.Εχω βγαλει τα firewall and antivirus.

Στο παιχνιδι μεσα πιο πολυ laggaro οταν μαζευονται πολλα αντικειμενα στην οθονη,γεγονος που με εκανε να πιστευω οτι φταιει το pc,ομως στο ιδιο παιχνιδι οταν ημουν εγω o host εγω δεν laggara ενω οι φιλοι μου laggaran.Οποτε δεν νομιζω να φταιει το pc και τα γραφικα.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αμα παρω τηλεφωνο τεχνικο τι να του πω.Γνωριζει κανεις τιποτα περι του θεματος?

Δημοσ.

Δεν είμαι gammer για να σε βοηθήσω συγκεκριμένα, αλλά όπως το περιγράφεις μάλλον ούτε το pc ούτε η γραμμή είναι. Αν έχω καταλάβει καλά για τα παιχνίδια συνδέεσαι σε κάποιον server και παίζεις μέσα από αυτόν, σωστά; Μήπως έχει θέμα εκεί ο server.

Πάρε τεχνική υποστήριξη πάντως, λογικά αυτοί μιλάνε πιο πολύ με gamers απ' ότι εγώ :)

Δημοσ.

Αυτό σκέφτικα και εγώ στην αρχη μήπως φταίει ο server που εχεις lag,γιατι όπως είπες οταν εισαι εσυ ο host δεν έχεις κάνενα πρόβλημα.Δοκίμασε και σε κανέναν αλλο server να δεις.

Δημοσ.

έχει θέμα το garena γενικά αυτές τις μέρες παλιά έπαιζε πιο καλά το βλέπω και εγώ στο νετάδικο που δουλεύω οτι έχουν πρόβλημα πολλοί με το garena

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...