vasalex1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια είδα το Garmin m10 με 200€, αλλά είναι με λειτουργικό σε αγγλική έκδοση. Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή, όμως έχω μια απορία: Πως θα πληκτρολογώ ελληνικούς χαρακτήρες, ειδικά στη χρήση του GPS και στην αναζήτηση οδών; Επίσης ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν θα μπορέσω να του περάσω τον χάρτη της AUTODRIVE στην περίπτωση που δεν τον έχει προεγκατεστημένο; Το είδα στη MACRO αλλά δεν ξέρουν τα χαρακτηριστικά του.
nikoskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Specs Networks: HSDPA DL:7.2Mbps UL:384Kpbs, UMTS 2100 / 900 EDGE / GPRS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 OS: Windows® Mobile™ 6.5.3 Professional CPU: Qualcomm 7227 600MHz Memory: 512MB RAM+512MB ROM+4GB eMMC Flash Connectivity: Bluetooth 2.0+EDR, WLAN 802.11b+g, USB v2.0, Micro-USB GPS: Qualcomm GPS (AGPS supported) Camera: 5 Mega Pixel Display: 3.5 WVGA TFT with Resistive touch Battery: 1500mAh Lithium Standby Time: Up to 25 days Talk Time: Up to 8 hours Expansion Slot: micro-SD™ (support SDHC) Browser: HTTP / IE6 browser Email: SMS / MMS / IM / Push e-mail / POP3 / IMAP4 / SMTP Video Playback: MPEG4 / H.264 / H.263 / WMV @ 30fps WVGA Video Recording: MPEG4 / H.264 / H.263 @ 24fps VGA Streaming: Audio / Video Audio: MP3 / WMA / 3GP / AAC / AAC+ 3.5mm headset with mic JAVA: J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0) Advance Navigation/LBS feature: European maps & POIs, Connected Services*, Indoor location**, Junction view with lane assist**, Where am I?, Where's My Car Parked?, Track Logs & Route Planning Phone Applications: Facebook™, YouTube™, Windows Marketplace for Mobile, Microsoft® Office, Picasa™ photo upload**, PDF viewer, MSN® Money Αν θες οπωσδήποτε Windows Mobile 6.5, για 200€ είναι καλή επιλογή. Αλλά ως γνωστόν με 160€ παίρνεις καινούριο το ZTE Blade με Android OS 2.1 .
vasalex1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά θα ήθελα μια διευκρίνηση καθώς δεν γνωρίζω καθόλου για android. Τι κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα Windows και το Android, ώστε να προτιμήσει κάποιος το δεύτερο;
nikoskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κάνε μια βόλτα στο forum και αν δεν βρεις απαντήσεις, εδώ είμαστε.
vasalex1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματικά όλο το βράδυ αφιέρωσα ώρες προσπαθώντας να βρω πειστικούς λόγους για να εγκαταλείψω τα windows που χρησιμοποιώ ήδη (6.1 για την ακρίβεια) και να περάσω σε android. Με ενδιαφέρει πράγματι να δω κάτι διαφορετικό απ' αυτό που χρησιμοποιώ, οποιαδήποτε λοιπόν υπόδειξη θα μπορούσε να με διευκολύνει, είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. Αν και το θέμα που άνοιξα αφορούσε συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου και δεν θα ήθελα να ξεφύγω απ' αυτό, εν τούτοις κάθε υπόδειξη είναι καλοδεχούμενη. Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν και τα fora για ν' ανταλλάσουμε απόψεις. Ευχαριστώ.
doctor444 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 φιλε τι λει το τηλεφωνο...γιατι ψηνομαι να το παρω κι εγω..αν το βρω τελος παντων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.