leonidasgr2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σας , εχω 1 gps rye ... μολις το αναψα κ το τοποθέτησα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ξεκολλάει και πέφτει στο πάτωμα πανω σε ένα πλακάκι που βρισκόταν εκεί με αλλα λόγια δυνατή πτωση ... τώρα όταν παω στην πλοήγηση γραφει ''warning δεν βρεθηκε σύστημα πλοήγησης.Επιλέξτε ένα απο τη διαχείριση αρχείων'' στη διαχείριση αρχείων όμως δεν υπάρχει το .exe αρχείο που ζητάει ... έχει αφαιρούμενη sd card μπορώ να κανω κάτι ή θέλει σέρβις? η εγγύηση είναι 1 χρόνο , δεν υπαρχει όμως ευρωπαική οδηγία για 2 χρόνια ? ευχαριστώ
leonidasgr2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ok το έφτιαξα νομίζω... σε 1η φάση κατεβασα το navigator 9 το έβαλα απλα στη μνημη sd κ αναψα τον πλοηγό,πηγα στο αρχείο κ επελεξα το αρχείο destinator.exe λειτούργησε , αν και είναι λίγο αργό.. ίσως δεν είναι δυνατος ο πλοηγός μου... μετά φόρτωσα στη μνημη sd το αντίστοιχο πρόγραμμα απο το cd του rye που είχα στο κουτι και λειτουργησε !!!(έβαλα κ τη λειτουργία lock για να μην επαναληφθεί) δεν μένει παρα να το δοκιμασω στο δρόμο ελπίζω να βοήθησα όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα ! thanks 4 reading and merry christmas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.