katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το ''ψαγμενοι'' πηγαινε στον φιλο που ειπε οτι εχει χιλιαδες βιντεο.Οντως εχει και εγω ''ψαγμενος'' ΔΕΝ ειμαι,απλα εχω μια αποψη και την λεω και την υποστηριζω.Ομως μην παριστανετε ολοι τους εξυπνους εδω μπαινουν και ανθρωποι που δεν τρωνε 10 ωρες καθημερινα στο ιντερνετ ωστε να ψαχνουν και το ανεβασα γιατι ισως τους ενδιαφερει.Τελος.
Rooters Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ο καθένας μπορεί να εμπιστευτεί την κρίση του πάνω σε τέτοιου είδους θέμα. Και μια συμβουλή. Μην πιστεύεις ότι βλέπεις στο διαδίκτυο
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κατσε ρε μαστορα, θες να μας πεις οτι τα ανωτερα στελεχη κυκλοφορουν με τσιπακι; Εχεις καποια συγκεκριμενη πηγη για αυτο, γιατι εγω ουτε που το ακουσα. Δεν εχουν τσιπακι στο κουτελο αλλα προταθηκε σε ολους να δωσουν και καλα το καλο παραδειγμα εχοντας στην κατοχη τους την νεα καρτα(τσιπ).Για το αλλο δεν ξερω,δεν ειμαι και στην CIA.
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή γιατί μας ελέγχουν με το ΑΜΚΑ και όχι ας πούμε με το ΑΦΜ που υπάρχει τόσους αιώνες; Απο οτι ξερω ολα εκει θα πανε πλεον.Με μια καρτα θα εχεις ολες τις προσωπικες πληροφοριες. Ο καθένας μπορεί να εμπιστευτεί την κρίση του πάνω σε τέτοιου είδους θέμα. Αυτο λεω και ξαναλεω γιατι μου την εχουν πεσει ολοι. Και μια συμβουλή. Μην πιστεύεις ότι βλέπεις στο διαδίκτυο Μια συμβουλη και απο μενα,ακολουθα την λογικη σου και ας εισαι λαθος και σε μερικα χρονια θα δουμε.
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είμαι στρατιωτικός, αλλά μόλις παρατήρησα πως μια κάρτα που χρησιμοποιώ για online αγορές έχει πάνω της ένα ασημένιο πλαίσιο σαν τσιπάκι με έναν αετό πάνω, γνωστό αμερικάνικο σύμβολο. Επίσης η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας που έχω, γράφει πάνω δεξιά "GR", όπου το G είναι γνωστό μασωνικό σύμβολο. Όσο για το R, προσπαθώ ακόμα να μάθω τι σημαίνει.
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τα πράγματα είναι σοβαρά, δεν είμαι στρατιωτικός, αλλά μόλις παρατήρησα πως μια κάρτα που χρησιμοποιώ για online αγορές έχει πάνω της ένα ασημένιο πλαίσιο σαν τσιπάκι με έναν αετό πάνω, γνωστό αμερικάνικο σύμβολο. Επίσης η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας που έχω, γράφει πάνω δεξιά "GR", όπου το G είναι γνωστό μασωνικό σύμβολο. Όσο για το R, προσπαθώ ακόμα να μάθω τι σημαίνει. Οκ εισαι εξυπνος και αστειος,τι θες να μας πεις? Y.Γ 1 (Το R ειναι απο τους Rotary Υ.Γ 2 (Εσυ μπορει να το παρεις και σοβαρα)
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ειδατε ΑΜΚΑ και χεστηκατε, ξεχασατε οτι τοσα χρονια το ΑΦΜ ηταν ακριβως το ιδιο, και το ΑΜΚΑ δεν κανει τιποτε παραπανω παρα να καταγραψει ολους τους ασφαλισμενους στο κωλοχανειο που λεγεται ελλαδα, και που αλλοι παιρνουν 2 συνταξεις, αλλα παιρνουν φαρμακα με το κιλο, αλλοι πεθαναν κι ακομη παιρνουν συνταξη... Το Social Security Number που λειτουργει απο το '36 στις ΗΠΑ, και απο το ΄83 που το δινουν στα μικρα ηλικας 5 ετων, ειναι κατι διαφορετικο απο το ΑΜΚΑ; Για τα τσιπακια δε σχολιαζω, τσιπακια εχουν ολες οι πιστωτικες, και log files υποχρεουνται να κρατανε ολες οι τραπεζες.
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οκ εισαι εξυπνος και αστειος,τι θες να μας πεις? Ότι κινδυνεύουμε. (Εσυ μπορει να το παρεις και σοβαρα) Ηδη στα σωματα ενοπλων δυναμεων και ασφαλειας σε ανωτερα στελεχη εγινε η αρχη.Οσοι αρνηθηκαν εχουν καποιες κυρωσεις πανω στην δουλεια παντα.Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουμε.Πρωτα θα μας ελενχουν τα πιο απλα πραγματα (ΑΜΚΑπ.χ)Οπου αν δεν εχεις την καρτα δεν θα μπορεις να λαβεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Επειτα αφου μπουμε ολοι στην λογικη του μικροτσιπ και ο καθε δημοσιογραφος και το καθε ΜΜΕ μας ποτισει οτι θα ειναι καλο,θα μας επιβληθει. Δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω για να καταδείξω την ειρωνεία του 1ου post.
g_alkis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, σαλόνια, πολυθρόνες
status Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες, σαλόνια, πολυθρόνες Ε, εγώ που είμαι σε πουφ, να μπω στο κόπο ή μπα; :Ρ
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οκ σας ευχαριστω ολους για την ειρωνια.Μπορουσατε να κανετε μια ωραια κουβεντα αν ειχατε αντιθετη γνωμη η απλα να μην ποσταρετε καθολου.Ειπα εξ αρχης οτι ο καθενας εχει την γνωμη του.
skipperas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 απλά καθένας που βρίσκει και ποστάρει κάτι τέτοια βιντεάκια κάνει λες και ανακάλυψε την αμερικη!! Όλα αυτά,σκοπό έχουν να σε κάνουν να σκεφτείς..food for thought που λέμε!!Τα μισά μπορεί να ναι μλκίες τα άλλα μισά αλήθειες!Κάτσε ψάξε μόνος φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.