Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγχαρητήρια, μοιάζει να φτιάξανε το πρώτο ρομπότ με αρθριτικά. Η προγιαγιά μου που πέθανε 112 πήγαινε καλύτερα.

.......

Υ.Γ. Σκαρφαλώνω κιόλας.

Τα ρομπότ θα θυμούνται αυτό που είπες. This is not good at all.

Και κααααποια στιγμη στο μακρινοο μελλον,που το skynet εχει κατακτησει ολο τον κοσμο,καποια στιγμη εκπροσωπος του skynet (T-800) συναντα και τον PCharon και ακολουθει συζητηση:

T-800:AAαα πουλακι μου σε ξερω εσενα!Εσυ δεν εισαι που με κοροιδευες οτι δεν μπορω να περπατησω, στον ιστοχωρο insomnia στο post υπαριθμον #2?

PCharon:Ναι.Εγω ειμαι.Και αποτι βλεπω εκανες προοδο.Μπραβο!! Ξεπερασες και την προ-γιαγια μου! Ευγε!

T-800:Και οχι μονο περπαταω,τρεχω κιολας.Ετοιμασου να νιωσεις την οργη ΜΟΥ!

PCharon:Με το σκαρφαλωμα πως παμε?Γιατι στο post υπαριθμον #9 δηλωσα οτι σκαρφαλωνω κιόλας.!

T-800:Ακομα δεν υποστηριζεται.Αλλα στο Service Pack 2 του Sky-OS θα το προσθεσουν στα features!

PCharon:Αληθεια?Και ποτε ερχεται το service pack ?

T-800:Dont worry!Θα βγει στις ειδησεις στο insomnia και αυτο,οπως εγινε και με το προηγουμενο Service Pack που μπορεσα να χρησιμοποιω αντικειμενα προς οφελος μου!

PCharon:Δηλαδη αν σου δωσω ενα μπρικι,μπορεις να φτιαξεις καφε?Γιατι η προ-γιαγια μου εφτιαχνε!

T-800:Ε , αν μπορουσα να φτιαξω καφε δεν θα ημουν cyborg αλλα, καφετιερα!

PCharon:Και αν η προ-γιαγια μου ειχε ροδες ...θα ηταν ..τρολευ!

:P :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγχαρητήρια, μοιάζει να φτιάξανε το πρώτο ρομπότ με αρθριτικά. Η προγιαγιά μου που πέθανε 112 πήγαινε καλύτερα.

Χαχαχαχαχαχα.

Απίστευτος είσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...