Προς το περιεχόμενο

microsoft office 2010

μιχάλης_π

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα προσφατα ενα laptop sony vaio vpceb2z1e/bq και ειχε μεσα οχι εγκατεστιμενο το microsoft office 2010, και για να το κανω εγκατασταση χρειαζομαι τον 25ψηφιο κωδικο πως μπορω να τον αποκτησω..? λογικα για να μου δινει το προγραμα καπως θα μπορω να παρω και τον κωδικο.

Δημοσ.

Μπορείς να προχωρήσεις στην εγκατάσταση χωρίς κωδικό και θα σου πει ότι αν δεν βάλεις κωδικό θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 30 ημέρες.

Το άλλο μάλλον είναι κάποια student έκδοση, δες από το μενού Βοήθεια-Περί.

Το office, άσχετα με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει σε έναν υπολογιστή όταν τον αγοράζεις και προπάντων δεν είναι δωρεάν.

Στα laptop έχει γίνει μόδα να υπάρχει ένα εικονίδιο που εγκαταστεί το office δοκιμαστικά για 30 μέρες και πολλοί νομίζουν ότι τους το χαρίζει η ms (σε καμιά περίπτωση).

Το ίδιο ισχύει και για την αηδία του mcafee που έχουν προεγκατεστημένο και είναι για 2-3 μήνες και για να το αφαιρέσεις πρέπει να χρησιμοποιείσεις το εργαλείο αφαίρεσης που δίνει η symantec αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις άλλο antivirus (της προκοπής).

Δημοσ.

αγορασα προσφατα ενα laptop sony vaio vpceb2z1e/bq και ειχε μεσα οχι εγκατεστιμενο το microsoft office 2010, και για να το κανω εγκατασταση χρειαζομαι τον 25ψηφιο κωδικο πως μπορω να τον αποκτησω..? λογικα για να μου δινει το προγραμα καπως θα μπορω να παρω και τον κωδικο.

Έλεγξες την θήκη του cd ή πάνω στο cd μήπως τον γράφει πουθενά και δεν το έχεις προσέξει;

Αν δεν υπάρχει πουθενά τότε είναι δοκιμαστική έκδοση για 30 ημέρες.

Από προγράμματα άλλο τίποτα. Έχω κι εγώ 5-6 cd's με Office. Αυτό που κοστίζει (και στην ουσία αυτό αγοράζεις) είναι η άδεια δηλ. ο 25-ψήφιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...