Antonis3d Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχάς καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία! Στο θέμα μας τώρα, θέλω να κάνω λίγο O/C στον επεξεργαστή μου αλλά δεν ξέρω πως. Κατέβασα το AMD Overdrive και κατάλαβα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω αλλά έχω ένα πρόβλημα. Το CPU VID είναι 1.3000 και δεν μπορώ να το ανεβάσω άλλο γιατί είναι η μπάρα πάνω πάνω. Τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω το voltage? Επίσης σε tutorials που είδα λέγανε για HT Northbridge, HT Link Multiplier, HT Base clock, Vcore και κάτι τέτοια που δεν τα έχει στο overdrive... Προσπάθησα να ανεβάσω το voltage από το bios, να το πάω 1.525 για παράδειγμα αλλά δεχόταν μόνο τριψήφιο(1.52) και όταν το έβαζα 1.52 το άλλαζε αυτόματα σε 1.45 :S ΜΟΒΟ : Asus m3a78-t Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! EDIT: Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καταρχάς καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευτυχία! Στο θέμα μας τώρα, θέλω να κάνω λίγο O/C στον επεξεργαστή μου αλλά δεν ξέρω πως. Κατέβασα το AMD Overdrive και κατάλαβα πάνω κάτω τι πρέπει να κάνω αλλά έχω ένα πρόβλημα. Το CPU VID είναι 1.3000 και δεν μπορώ να το ανεβάσω άλλο γιατί είναι η μπάρα πάνω πάνω. Τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω το voltage? Επίσης σε tutorials που είδα λέγανε για HT Northbridge, HT Link Multiplier, HT Base clock, Vcore και κάτι τέτοια που δεν τα έχει στο overdrive... Προσπάθησα να ανεβάσω το voltage από το bios, να το πάω 1.525 για παράδειγμα αλλά δεχόταν μόνο τριψήφιο(1.52) και όταν το έβαζα 1.52 το άλλαζε αυτόματα σε 1.45 :S ΜΟΒΟ : Asus m3a78-t Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! EDIT: Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει? οτι κανεις καλο ειναι να γινεται απο το bios.δοσε μερικες πληροφοριες για τις μνημες με το cpu-z (screenshot) Για αρχη δοκιμασε με vcore στο 1,35-1,45 multiplier x13 FSB 240 HT link απο (1900 -2200) ΝΒ FRENQUENCY (2200+) NB VOLT (1,2-1,3) Αν εισαι σtαθερος θα εισαι στα 3100 mhz Σιγουρα θα χρειαστει να ανεβασεις και τις μνημες Αν εχεις την μανισια ψηκτρα καλυτερα να αγορασεις μια after market και μετα να πρασπαθησεις να κανεις overclock!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θέλω να φτάσω και στα ύψη απλά λίγο o/c θέλω για αρχή και μετά βλέπουμε. Ανέβασα μόνο το HT Ref. Clock από 200 σε 225 και είναι στα 2925ΜΗΖ απόλυτα σταθερός μετά από μισή ώρα IntelBurn στο maximum. ColdFusion δοκίμασα αυτά που μου είπες αλλά το pc με το που έδειχνε το logo των windows 7 crashare βγάζοντας bsod Να και μερικά screenshots από cpuz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θέλω να φτάσω και στα ύψη απλά λίγο o/c θέλω για αρχή και μετά βλέπουμε. Ανέβασα μόνο το HT Ref. Clock από 200 σε 225 και είναι στα 2925ΜΗΖ απόλυτα σταθερός μετά από μισή ώρα IntelBurn στο maximum. ColdFusion δοκίμασα αυτά που μου είπες αλλά το pc με το που έδειχνε το logo των windows 7 crashare βγάζοντας bsod Να και μερικά screenshots από cpuz. οκ ανεβασε για αρχη μονο το HT Ref. Clock ανα 5 mhz να δεις μεχρι ποσο παει με stock volt και μετα βλεπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέχρι 2925MHz μετά γίνετε unstable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Οι μνήμες που από 800 δουλεύουν στα 900mhz δεν μπορει να προκαλέσουν αστάθεια; Μήπως να μειώσει τον πολλαπλασιαστή στις μνήμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ποιες μνήμες? Δεν έχω πειράξει καθόλου τις μνήμες... νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ανεβασε το vcore ! Αν ακομα και αν το πας στο 1,45 παραμένει ασταθές μάλλον οι μνημες σου φτασαν στο οριο και χρειαζεται για να ανεβεις παραπανω να δωσεις εξτρα ταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ποιες μνήμες? Δεν έχω πειράξει καθόλου τις μνήμες... νομίζω. οταν ανεβαζεις το fsb αυτοματα ανεβαίνουν σε συχνότητα και οι μνήμες σου(Τώρα τρέχουν στα 900 mhz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ανέβασα το vcore σε 1.45 από το bios και πάτησα save αλλά στο cpuz βγάζει ακόμα 1.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.