soulcon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ όταν ξεκίνησα να στήνω το PC για χρήση gaming ξεκίνησα από καλή CPU και μετά πολύ καλή κάρτα γραφικών, όλα τα υπόλοιπα τα συμπλήρωσα με πιο απλά χαρακτηριστικά. Ημερομηνία αγοράς 10/10/2009, τιμές χωρίς Φ.Π.Α. RAM DDR2 CORSAIR 4GB KIT -> 84€ CPU AMD PHENOM II X4 955 -> 150€ M/B ASUS M4N72-E (AM3, DDR2, NV752A, SLI) -> 85€ (Case τροφοδοτικό και σκληρό βρήκα στην καβάντζα) Συνολο 319€ Και τέλος για Bonus ASUS GTX 295 -> 422 € (Αγορά στις 3/11/2009) ______________________ Αυτή την στιγμή δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα. Για παράδειγμα, την Unreal Engine 3 την έχω χαλαρά με FPS στο Full και όλες τις ρυθμίσεις στο πιο υψηλό, ανάλυση (1680 Χ 1050 και ΑΑ 16). Επίσης και άλλο ένα παιχνίδι που μου έτρεχε πολύ καλά ήταν το GTA IV ή το Bioshock 2. Όμως για να λέμε τα σύκα σύκα, έτρεξα πριν λίγες ημέρες το Fallout Las Vegas και δεν το έβαλα στο Full, αφαίρεσα τα ειδικά εφφέ προκειμένου τα τρέχει γρήγορα. Ο καιρός θα δείξει, για τα Games του 2011 είμαι 90% σίγουρος ότι θα μου τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ρώτησέ με σε P.M. Υ.Γ. Ξέφυγε λίγο το budget εεε; Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχω ξανα-ασχοληθεί με hardware από τότε. Όλα δουλεύουν ρολόι.
pano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια αν επαιρνα εναν athlon ii x2 τον πιο απλο ο οποιος για τα λευτα του ειναι πολυ καλος θα ειχα κανενα προβλημα στα games. και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που βλεπω πως θελει ενισχυση το συστημα πεταω πανω εναν phenom 4 πυρηνο. θελω να περιορισω οσο το δυνατον περισσοτερο το κοστος. εχω βρει μητρικη, ραμ και επεξεργαστη eshop 50 ευρω εκαστο. τα εχω αναγκη τα λευτα γι αυτο θελω οτι καλυτερο ως προς τιμη, πιστευω πως ετσι κι αλλιως θα δω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον pentium και την 6600 gt που εω τωρα. επισης πριν δεν ανεφερα πως εχω ηδη και case, hdd, dvd drivers. Σύμφωνα με αυτά που λές,ορίστε: Αν σε παίρνει μπορείς να βάλεις αυτήν την κάρτα γραφικών και θα είσαι αρχηγός http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513504
aekara21jimenez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 παιδες σκευτομαι για onboard γραφικο για κανα μηνα μεχρι να παρω και καρτα. ποια ειναι η καλυτερη και φθηνοτερη μητρικη που να εχει 4250 4290? επισης εχω ακουσει, αφου θα δωσω που θα δωσω 70 ευρω για επεξεργαστη, για τον phenom οτι μπορω να τον κανω τετραπυρηνο τον δυπηρυνο. τροφοδοτικο μαλλον εχω <<κλεισει>> αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0551412&catid=020500 . για μνημες να επαιρνα 2 gb να εριχνα κι αλλο το κοστος? εμενα με νοιαζει αυτο το μηχανημα που θα φτιαξω να ειναι πληρως επεκτασιμο και σε βαθος χρονου να μπορω να παιζω κατι απαιτητικο.
aekara21jimenez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 παιδια σκευτομαι και αυτη τη μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528493 και να της ριξω πανω προσορινα την 6600 που εχω τωρα. εχει και crossfire και ειναι και αριστη για τα λευτα της νομιζω.
aekara21jimenez Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 sorry για τα πολλαπλα ποστς αλλα ειναι οκ αυτα που γραφω απο πανω?? επισης αξιζει να παρω τον phenom τον διπυρηνο?
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 sorry για τα πολλαπλα ποστς αλλα ειναι οκ αυτα που γραφω απο πανω?? επισης αξιζει να παρω τον phenom τον διπυρηνο? Η μητρικη που διαλεξες εχει παλιο chipset αλλα καλη ειναι.Τον Phenom ii x2 555 εχω εγω και ξεκλειδωσε μια χαρα.Μην το δεσεις και κομπο ομως οτι θα παρεις με 85 ευρω τετραπυρηνο γιατι μπορει να μην ξεκλειδωσει και να μεινεις με εναν 2πυρηνο,οχι και οτι καλυτερο δλδ.Οπως ειπε και ο cold καλυτερα ειναι οτι παρεις τωρα παρα για 20 ευρω να ξαναδινεις λευτα μετα απο λιγο καιρο.Παρε μια σχετικα καλη μητρικη και εναν επισεις σχετικα καλο επεξεργαστη και καρτα γραφικων παιρνεις λιγο αργοτερα.Ασε που με 40-50 ευρω τσιμπας 4850 και εισαι μια χαρα και οταν βρεις χρηματα τοτε τσιμπας καμια καινουργια.
aekara21jimenez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλως. Μπορει καποιος να μου φτιαξει συνθεση με βαση τα παραπανω που γραφω εχοντας ηδη case, hdd, dvd και οθονη για gaming χωρις να περιλαμβανει καρτα γραφικων μεχρι 210-220 ευρω..? Καλη χρονια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.