kanesaxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πηραμε τον Ι7 950 (1366).Και το HAF X...Θεε μου τι τέρας ειναι. Το τροφοδοτικο δεν ηταν bulk.Εκτος κι αν εννοεις το Corsair που ειπα στην αρχη. Υ.Γ. τερας η 6950.Δε ξερω αν ειναι η ιδεα μου,αλλα θαρρώ πως ειναι ιδια σε μεγεθος με την 5870 μου.
prigipa_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Και το HAF X...Θεε μου τι τέρας ειναι. Σαν το δικο μου, το Thermaltake είναι απο ότι βλέπω. Η ήττα είναι οτι αν το φορτώσεις είναι ασήκωτο μετά.....
kanesaxo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μπηκε και το λειτουργικο,αν και δε μας βλεπω να γλυτωνουμε το κοστος των γνησιων... Ενα προβληματακι. Οι μνημες δεν υποτιθεται πως τρεχουν στα 1333? σ'αυτο δειχνει στο ποστ 1066. Τι δεν εχω ρυθμισει? Υ.Γ. αν θελετε να τρεξω καποιο προγραμμα στυλ 3dmark κτλ πειτε μου για να δουμε ενα εγκυκλοπαιδικο σκορ.
prigipa_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οι μνημες δεν υποτιθεται πως τρεχουν στα 1333? σ'αυτο δειχνει στο ποστ 1066.Τι δεν εχω ρυθμισει? Τα ρύθμισες απο το Bios....?
kanesaxo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ,οχι θεωρησα πως θα το κανε αυτοματα. Θα παω απτο φιλο μυο να το ψαξω αν ειναι σημερα μιας και χτες το παρατηρησα φευγοντας. Είναι καπου ευκολα στο βιος ή θα ψαχνομαι? (award bios νομιζω,Gigabyte η μητρικη)
LouCi4er Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ,οχι θεωρησα πως θα το κανε αυτοματα. Θα παω απτο φιλο μυο να το ψαξω αν ειναι σημερα μιας και χτες το παρατηρησα φευγοντας. Είναι καπου ευκολα στο βιος ή θα ψαχνομαι? (award bios νομιζω,Gigabyte η μητρικη) Ευκολο ειναι,θα το βρεις αμεσως.1066 τις δειχνουν,πρεπει να τις βαλεις χειροκινητα την συχνοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.